Chiropraxie

Alle soorten Schermbeveiliging : chiropraxie

Chiropraxie schermbeveiliging

Geanimeerde chiropraxie schermbeveiliging

Chiropraxie Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Een chiropractor behandeling van een patiënt. Een arts woont aan haar patiënt op een brancard. Vrouw die patiënt wordt liggend gezicht naar beneden op de tafel terwijl de chiropractor zet druk op je wervels. De druk op de wervelkolom maakt sommige pijnen worden opgelost. Chiropractie is een soort van alternatieve geneesmiddel gaat niet als medische techniek als zodanig bekend, maar is erg populair. We zien de dokter waar hij is het bijwonen van de patiënt in zijn bed.

Een chiropractor betreft de diagnose, behandeling en preventie van mechanische aandoeningen van het bewegingsapparaat en de effecten daarvan op het zenuwstelsel en algemene gezondheid. De behandeling is handleiding op de patiënt, met inbegrip van spinale aanpassing en andere gewrichten en weke delen manipulatie. Chiropractie is de medische discipline die het regeneratieve vermogen van het menselijk lichaam om zichzelf te genezen zonder het gebruik van drugs zoekt. Het is een alternatief voor algemene geneeskunde techniek, maar is niet effectief gebleken.. Download de schermbeveiliging van Chiropraxie te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Alle Soorten, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Alle Soorten, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 84 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 5 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2015-03-11 17:03:23, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Alle Soorten. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Chiropraxie van Alle Soorten om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
5

Waardering gebaseerd van 49 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 84 keer
TERUG
6
6 van 10 - 277 stemmen
No. 383 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 6543 keer

Leuke geanimeerde screensaver van sneakers, lopen alleen in het gras. Schoenen met witte strepen, zonder voeten in hen, het verplaatsen in het gras, de een na de andere. Een fantastische en surrealistische voor uw computerscherm. Wat zijn ze op de vlucht?

8
8 van 10 - 46 stemmen
No. 823 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 3375 keer

Screensavers van de vrijmetselarij, een geheime instelling omgeven door mythen en legenden. Ontdek hun geheimen met deze gratis screensaver. U kunt een aantal foto's met de symbolen van de vrijmetselaar geheim genootschap zien. Haar symbool is samengesteld uit een kompas, een vierkant (symboliseren deugd) en de letter G, die zinspeelt op de grote architect van het universum (die de grens waar te verblijven markeert). Deze pictogrammen verschijnen in mystieke beelden met een zeer mysterieus karakter, want er zijn veel mythes over deze broederschap.