Een oog huilt

Alle soorten Schermbeveiliging : een oog huilt

Een oog huilt schermbeveiliging

Geanimeerde een oog huilt schermbeveiliging

een Oog Huilt Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Huilen is een universeel en typisch menselijk verschijnsel waarbij tranen worden geproduceerd. Volwassenen huilen voornamelijk bij het verlies van dierbaren of wanneer ze niet weten hoe ze met een situatie moeten omgaan. Tot nu toe is er weinig wetenschappelijk onderzoek gedaan naar huilen bij volwassenen. Een belangrijke vraag die onbeantwoord was, is waarom volwassen mensen huilen. Wat is het nut? Om het antwoord te vinden op deze vraag onderzocht gezondheidspsychologe Michelle Hendriks de invloed van huilen op de lichamelijke en emotionele gesteldheid van de huilende persoon en de reacties van de mensen in de omgeving op het huilen.

oog, huilen, droevig, witte, bruine, prachtige ogen, een traan,. Download de schermbeveiliging van een Oog Huilt te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Alle Soorten, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Alle Soorten, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 305 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2008-01-18 08:04:35, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Alle Soorten. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging een Oog Huilt van Alle Soorten om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 6825 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 305 keer
TERUG
6
6 van 10 - 3 stemmen
No. 1459 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1493 keer

Als de dobbelstenen op tafel worden gegooid, worden weddenschappen afgesloten en de teerling is geworpen. In deze screensaver je de worp van enkele casino dobbelstenen, dat is een van de oudste gokken spelen is er te zien. Ze worden gespeeld op het spel kamers in een spel bekend als Craps, waarin spelers wedden op de uitkomst van de volgende worp van twee dobbelstenen, of op een volle ronde van worpen. Als je van gokken, hoeft u niet om uw geld in te zetten met dit screensaver, zult u in staat zijn om de langzame val van de dobbelstenen te genieten op de groene tafel helemaal gratis, simpelweg door het downloaden van ons bestand. Een screensaver van het dobbelspel.

6
6 van 10 - 19 stemmen
No. 655 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 3238 keer

Vijftig Tinten grijs aankomt op uw screensaver, een erotische roman die wereldwijd commotie heeft veroorzaakt. Britse schrijver E.L. James, met de publicatie van Vijftig Tinten grijs in 2011, is erin geslaagd om een verhaal vol passie en erotiek, die niet heeft verlaten niemand onverschillig vertellen. U kunt nu uw computer aan te passen op hetzelfde moment dat u het beschermen van uw monitor met een screensaver waarin u Christian Grey zien, starring de roman naast Anastasia Steele, verpakt in een raadselachtige sfeer, dezelfde die de hele plot van het omringt boek. In zeer korte tijd, deze roman, samen Vijftig Tinten donkerder en Vijftig Tinten Vrij, vormen een trilogie, en is erin geslaagd om een enorme bestseller, veel sneller dan de Harry Potter saga zijn.