Een oog huilt

Alle soorten Schermbeveiliging : een oog huilt

Een oog huilt schermbeveiliging

Geanimeerde een oog huilt schermbeveiliging

een Oog Huilt Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Huilen is een universeel en typisch menselijk verschijnsel waarbij tranen worden geproduceerd. Volwassenen huilen voornamelijk bij het verlies van dierbaren of wanneer ze niet weten hoe ze met een situatie moeten omgaan. Tot nu toe is er weinig wetenschappelijk onderzoek gedaan naar huilen bij volwassenen. Een belangrijke vraag die onbeantwoord was, is waarom volwassen mensen huilen. Wat is het nut? Om het antwoord te vinden op deze vraag onderzocht gezondheidspsychologe Michelle Hendriks de invloed van huilen op de lichamelijke en emotionele gesteldheid van de huilende persoon en de reacties van de mensen in de omgeving op het huilen.

oog, huilen, droevig, witte, bruine, prachtige ogen, een traan,. Download de schermbeveiliging van een Oog Huilt te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Alle Soorten, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Alle Soorten, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 311 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2008-01-18 08:04:35, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Alle Soorten. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging een Oog Huilt van Alle Soorten om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 6825 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 311 keer
TERUG
5
5 van 10 - 45 stemmen
No. 803 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 3628 keer

Een screensaver van vlam. Wilt u uw monitor in brand veilig opgeborgen, download dit gratis screensaver van het vuur. Het zal zijn als het hebben van een open haard! Een grote vlam brandt eindeloos in het midden van uw monitor. Het is een virtuele computer gegenereerde animatie, maar zoals je kunt zien heeft het een zeer realistische stijl. De vlammen lijken alles te verslinden en had een gewelddadige branie. De vlammen van de brand worden vaak geassocieerd met agressief of kwaad concepten, want het is een zeer destructieve element, en wordt ook in verband gebracht met de hel.

8
8 van 10 - 36 stemmen
No. 690 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 3691 keer

Deze schermbeveiliging kan een beetje warm zijn, en is mogelijk niet geschikt voor de zomer ... Maar in de winter, dit beeld is zo warm dat het de kamer waar uw computer zich bevindt met alleen de verlichting van deze felle kleuren verwarmen, het creëren van de meest plezierige omgeving voor iedereen is om te vertoeven.