Een oog huilt

Alle soorten Schermbeveiliging : een oog huilt

Een oog huilt schermbeveiliging

Geanimeerde een oog huilt schermbeveiliging

een Oog Huilt Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Huilen is een universeel en typisch menselijk verschijnsel waarbij tranen worden geproduceerd. Volwassenen huilen voornamelijk bij het verlies van dierbaren of wanneer ze niet weten hoe ze met een situatie moeten omgaan. Tot nu toe is er weinig wetenschappelijk onderzoek gedaan naar huilen bij volwassenen. Een belangrijke vraag die onbeantwoord was, is waarom volwassen mensen huilen. Wat is het nut? Om het antwoord te vinden op deze vraag onderzocht gezondheidspsychologe Michelle Hendriks de invloed van huilen op de lichamelijke en emotionele gesteldheid van de huilende persoon en de reacties van de mensen in de omgeving op het huilen.

oog, huilen, droevig, witte, bruine, prachtige ogen, een traan,. Download de schermbeveiliging van een Oog Huilt te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Alle Soorten, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Alle Soorten, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 309 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2008-01-18 08:04:35, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Alle Soorten. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging een Oog Huilt van Alle Soorten om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 6825 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 309 keer
TERUG
8
8 van 10 - 6 stemmen
No. 969 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2385 keer

Wil je geluk? Wil je goede dingen te trekken? Als u wenst om u goede dingen gebeuren met onze exclusieve geluk schermbeveiliging dat alle elementen die goed geluk aan te trekken, zoals klavertjesvier, hoefijzers, gelukkig centen, lieveheersbeestjes, het getal zeven, en ga zo maar bevat. Geluk brengen aan u en de uwen met deze schermbeveiliging.

6
6 van 10 - 273 stemmen
No. 296 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 8513 keer

Rook verschijnt en valt uw computerscherm. Transparant, originele en leuke screensaver die vuur, sigaretten, vreugdevuren etc. De rook oproept is ook een element dat mysterie en vreemd fenomeen suggereert. Op uw scherm verschijnt kleine rookwolken vullen het scherm. U kunt uw computer te geven een vleugje mysterie, want het lijkt een nevel die elke hoek inneemt. Vergeet niet er is geen rook zonder vuur, dus als je ooit een rook wolken pas dat er iets kan worden branden.