Een oog huilt

Alle soorten Schermbeveiliging : een oog huilt

Een oog huilt schermbeveiliging

Geanimeerde een oog huilt schermbeveiliging

een Oog Huilt Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Huilen is een universeel en typisch menselijk verschijnsel waarbij tranen worden geproduceerd. Volwassenen huilen voornamelijk bij het verlies van dierbaren of wanneer ze niet weten hoe ze met een situatie moeten omgaan. Tot nu toe is er weinig wetenschappelijk onderzoek gedaan naar huilen bij volwassenen. Een belangrijke vraag die onbeantwoord was, is waarom volwassen mensen huilen. Wat is het nut? Om het antwoord te vinden op deze vraag onderzocht gezondheidspsychologe Michelle Hendriks de invloed van huilen op de lichamelijke en emotionele gesteldheid van de huilende persoon en de reacties van de mensen in de omgeving op het huilen.

oog, huilen, droevig, witte, bruine, prachtige ogen, een traan,. Download de schermbeveiliging van een Oog Huilt te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Alle Soorten, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Alle Soorten, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 299 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2008-01-18 08:04:35, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Alle Soorten. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging een Oog Huilt van Alle Soorten om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 6825 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 299 keer
TERUG
6
6 van 10 - 4 stemmen
No. 1236 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1570 keer

De katana in deze gratis schermbeveiliging worden ontmaskerd als een trofee, symbool van eer en macht. De katana zwaarden waren dat een zeer lange en dunne lemmet had, en ze werden gebruikt door de oude Samoerai uit Japan. De katana waren een kant geslepen zwaarden, zodat ze kunnen worden beschouwd als sabels, of een zeer dodelijk wapen als het gebruikt wordt door zeer bekwame handen. Delen op de sociale netwerken deze schermbeveiliging en geniet met je vrienden mystiek van de Samoerai.

8
8 van 10 - 5 stemmen
No. 1513 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1056 keer

De screensaver van onze website zijn een geweldige manier om uw computer aan te passen, maar ook een manier om het geheugen gebeurtenissen die de samenleving gemarkeerd brengen. Dit is onze manier om hulde te brengen aan alle slachtoffers van de aanslagen van 11 maart 2004 in Madrid, bekend als de 11-M. Elke 11 maart talrijke gedenktekens en tributes op veel plaatsen in Madrid gebeurtenissen plaatsvinden, maar ook door het hele land, en zelfs daarbuiten. Als u wilt, kunt u met deze screensaver solidariteit jou ook.