Pistool

Alle soorten Schermbeveiliging : pistool

Pistool schermbeveiliging

Geanimeerde pistool schermbeveiliging

Pistool Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Machinegeweer screensaver, een machinepistool (SMG) is een automatische karabijn, ontworpen om pistool cartridges vuur. Het combineert de automatische vuur van een machinegeweer met het patroon van een pistool. Vandaag het machinepistool is grotendeels vervangen door de assault rifle voor militair gebruik. Kijk hoe opstaan ​​een geweer in deze gratis screensaver. Hier vindt u de belangrijkste onderdelen van een machine geweer te zien, en zoals elk is samengesteld om het wapen te vormen. Dit alles gebeurt in een militair arsenaal, met ijzeren poorten en metaal luiken, zodat het beschermd is.

Dit geweer is van een leger arsenaal aan zware wapens. Schieten geweren schieten allerlei projectielen door de loop, gewoonlijk kogels door middel van een verbrandingsmotor in het kanon. Oorspronkelijk werd dit bereikt met behulp van buskruit, die op dit moment is het verbeteren en veranderen van elementen voor de voortstuwing. Moderne machinegeweren zijn in staat om veel rondjes per seconde te schieten.. Download de schermbeveiliging van Pistool te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Alle Soorten, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Alle Soorten, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 111 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-03-30 16:03:21, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Alle Soorten. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Pistool van Alle Soorten om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 105 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 111 keer
TERUG
6
6 van 10 - 3 stemmen
No. 924 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2504 keer

Hier is een grappige schermbeveiliging van een opslagplaats, waar we de goederen gestapeld en heftruck met een operator, die stijgt en draagt ​​een pallet van hout, gebruikt om die goederen te vervoeren.

7
7 van 10 - 11 stemmen
No. 1397 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1979 keer

Hebt u hipster stijl? Als het antwoord "ja" is, hier brengen we u een frisse en moderne screensaver waarin u een aantal pictogrammen die deze nieuwe postmoderne cultuur definiëren zien. De hipster fashion, per definitie, gestreefd naar elke andere mode of trend te ontsnappen, maar als een gedeeld doel te bereiken door meer en meer mensen elke keer, is het eindelijk een stijl of trend op zichzelf geworden. U kunt zien een iconische camera Polaroid type, een zeer oude vintage camera die foto's nam meteen, ook een paar van bril, aan te vullen op grote schaal gebruikt door hipsters, en Apple technologie, zoals een iPod of iPhone, waarmee om te luisteren naar je favoriete muziek (als indie rock en elektronische muziek) en altijd verbonden blijven met sociale netwerken om uw foto's te delen.