Oppervlakte van de zee

Aquariums en vissen Schermbeveiliging : oppervlakte van de zee

Oppervlakte van de zee schermbeveiliging

Geanimeerde oppervlakte van de zee schermbeveiliging

Oppervlakte van de zee Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Laat de computer rust en genieten van de lichten trekken door de golven op de zeebodem. Een zachte film ideaal om te ontspannen. Een afbeelding met een rustige zeebodem. Rest computer genieten van de lichten die golven te tekenen op de zeebodem. Als u wilt duiken, maar zijn bang of hebben geen tijd, met deze screensaver kunt u niet om uw huis te verlaten om de zeeën te verkennen. Je hoeft zelfs niet te verplaatsen van uw chari. Voel je als een professionele duiker door alleen het downloaden van deze screensaver! Een achtergrond van strand zand, wit, op de bodem van de zee. We zien ze gereflecteerde golven op zand met lampjes die bewegen.

Een rustige screensaver, ideaal om te ontspannen in uw bureau, met een rustige zee bodem en een mooie lichte penetreren van het oppervlak. Als u wilt duiken, maar hebben geen tijd, of gewoon niet durven, met deze screensaver je hoeft niet naar huis te verlaten om de zeeën te verkennen. Ontspanning verleend! De zeebodem beweegt voor uw ogen. We zien het zand der zee, helder, net als het strand. Hierboven kunnen we het wateroppervlak, waarbij de golven bewegen bekijken. De zon schijnt in de hemel. We kunnen de gloed van de zon die op het zeeoppervlak die beweegt zien. De golven beweegt het wateroppervlak boven de zeebodem. Effecten van licht en water in de zee. Een beeld zeer ontspannend effect, het zand, het licht en het water heeft een zeer goed effect kalm. De natuur kan heel mooi zijn en kan zeer goede effecten te hebben. Geniet van ontspannende scène dit zeewater, zand en zonlicht bewegen.. Download de schermbeveiliging van Oppervlakte van de zee te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Aquariums en Vissen, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Aquariums en Vissen, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 152 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-03-22 09:03:19, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Aquariums en Vissen. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Oppervlakte van de zee van Aquariums en Vissen om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 5964 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 152 keer
TERUG
7
7 van 10 - 15885 stemmen
No. 17 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 95052 keer

screensaver van een galerij van beelden van zeedieren, dolfijnen, walvissen, en alle grote dieren die zwemmen in de zee. Als u van deze dieren en hebben geen tijd om naar het aquarium te gaan met deze gratis screensaver u deze zeedieren altijd op uw computer.

6
6 van 10 - 2144 stemmen
No. 100 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 20280 keer

Deze screensaver is bedoeld om de bodem van een tropisch aquarium te imiteren, met zand, planten, en nog veel meer. Er zijn ook allerlei vis constant terug en weer. op het scherm. Er is een zeester, een kwal, clown vis, enz. Een van de meest ontspannen omgeving voor een werkstation als een computer. Je hebt nog nooit wilde een stukje van de bodem van de Caribische Zee met tropische vissen in het scherm van uw computer. Met deze screensaver kunt u bereiken en ook zonder de wetsuit voor het duiken te dragen in de diepe zee.