Mercedes

Auto`s Schermbeveiliging : Mercedes

Mercedes schermbeveiliging

Geanimeerde Mercedes schermbeveiliging

Mercedes Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Dit is een leuke screensaver voor liefhebbers van auto's. Ook is het een transparante screensaver, wat betekent dat de auto's verschijnen direct op het scherm zonder dat u het bureaublad of alle geopende programma's te verbergen. Twee Mercedes rijden over uw computerscherm, een rode en een donkerblauwe. Zelfs als u niet over auto's gepassioneerd, zult u genieten van de grappige auto's passeren je bureaublad. Als u deze screensaver leuk vond, laat iedereen op je buddy list weten! Publiceert deze op de sociale netwerken je het meest.

Mercedes-Benz is een multinationale divisie van de Duitse fabrikant Daimler AG, en het merk wordt gebruikt voor auto's, bussen, touringcars en vrachtwagens. De Mercedes zijn luxe auto's en worden beschouwd als een van de veiligste auto's. Ze hebben ook een mooie uitstraling en detail zeer goed onderhouden waardoor ze zeer elegante auto's, vooral degenen die zijn zwart of zilver kleur maakt. Ook deze auto's zijn vrij duur, al zijn er verschillende modellen.. Download de schermbeveiliging van Mercedes te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Auto`s, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Auto`s, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 322 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2008-01-18 08:04:35, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Auto`s. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Mercedes van Auto`s om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 3773 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 322 keer
TERUG
6
6 van 10 - 70 stemmen
No. 1376 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2698 keer

Bewegend beeld van een rode vrachtwagen trekken van een aanhangwagen op de weg op volle snelheid. Vrachtautobestuurder rijden deze auto gaan zo snel als de uitlaatpijpen zijn het vrijgeven van grote hoeveelheid rook. Vrachtautobestuurder leven in zijn truck, rijden dag weg en nacht, warm of koud, regen of sneeuw. Hun taak is om items te vervoeren van de ene plaats naar de andere. Op de achtergrond zien we een groene weide, blauwe hemel en een asfaltweg met gele lijnen zien. Download deze gratis screensaver gewijd aan truckers en hun moeilijke taak.

6
6 van 10 - 10 stemmen
No. 1523 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1870 keer

Aston Martin werd opgericht in 1914 door de coureur Lionel Martin, winnaar in 1913 van de beroemde berg wedstrijd Aston-Clinton, vandaar de naam van het autobedrijf. Aston Martin is een Britse producent van premium auto's met luxe auto's en hoge prestaties. Aston Martin auto's worden geproduceerd in een traditionele manier, met de hand, dus het heeft een zeer kleine productie en uitzonderlijke kwaliteit. Als u houdt van motor-en auto's, raden wij aan de website: Autoverhuur voor de beste auto's met lage prijzen.