Mercedes

Auto`s Schermbeveiliging : Mercedes

Mercedes schermbeveiliging

Geanimeerde Mercedes schermbeveiliging

Mercedes Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Dit is een leuke screensaver voor liefhebbers van auto's. Ook is het een transparante screensaver, wat betekent dat de auto's verschijnen direct op het scherm zonder dat u het bureaublad of alle geopende programma's te verbergen. Twee Mercedes rijden over uw computerscherm, een rode en een donkerblauwe. Zelfs als u niet over auto's gepassioneerd, zult u genieten van de grappige auto's passeren je bureaublad. Als u deze screensaver leuk vond, laat iedereen op je buddy list weten! Publiceert deze op de sociale netwerken je het meest.

Mercedes-Benz is een multinationale divisie van de Duitse fabrikant Daimler AG, en het merk wordt gebruikt voor auto's, bussen, touringcars en vrachtwagens. De Mercedes zijn luxe auto's en worden beschouwd als een van de veiligste auto's. Ze hebben ook een mooie uitstraling en detail zeer goed onderhouden waardoor ze zeer elegante auto's, vooral degenen die zijn zwart of zilver kleur maakt. Ook deze auto's zijn vrij duur, al zijn er verschillende modellen.. Download de schermbeveiliging van Mercedes te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Auto`s, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Auto`s, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 310 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2008-01-18 08:04:35, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Auto`s. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Mercedes van Auto`s om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 3766 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 310 keer
TERUG
3
3 van 10 - 23 stemmen
No. 1609 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1718 keer

Met deze gratis screensaver, zult u alle opwinding van de Nascar races, Nationale Vereniging voor stock car auto racen, dat is de meest populaire competitie van voorraad auto's in de Verenigde Staten voelen. In Nascar, kunt u concurrerende merken als Ford, Chevrolet, Toyota o Dodge zien. Deze wedstrijden worden in ovale circuits gehouden zonder harde bochten zodat ze zeer hoge snelheden kan bereiken. In deze animatie kun je verschillende raceauto's vinden concurreren.

6
6 van 10 - 3 stemmen
No. 1651 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1666 keer

Als u een liefhebber bent van de wereld van de autosport en snelheid, in deze schermbeveiliging kunt u een auto reist op volle snelheid door een woestijn vlakte. Dit voertuig is een Chevrolet Corvette model, een sportlijn auto, maar als gevolg van het zand en de wind van de woestijn, deze auto ziet er een beetje roestig en oud. Zelfs zo, deze Corvette heeft nog steeds veel macht om te reizen door de woestijn.