Motor

Auto`s Schermbeveiliging : motor

Motor schermbeveiliging

Geanimeerde motor schermbeveiliging

Motor Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Screensaver van een draaiende motor, met zuigers en tandwielen in beweging, als een mechanisme in de plaats, zoals een auto-motor. Voor de liefhebbers van mechanische en engineering, deze screensaver komt in een motor, de overbrenging en zuigers die het allemaal te laten werken. Auto's hebben motoren als deze, de verbranding in de zuigers bewegen rond de versnelling als de brandstof maakt de reactie en beweging optreedt.

De term motor kan hetzelfde zijn als motor worden gebruikt, maar het werd oorspronkelijk gebruikt om de nieuwe interne verbrandingsmotor aangedreven voertuigen te onderscheiden van eerder voertuigen met stoommachines, zoals stoom wals en motor roller, maar kan worden gebruikt voor elke motor. We zien de interne machinerie van een auto of een motorvoertuig explosie. De zuigers worden verhoogd en de wielen draaien die op zijn beurt beweegt de versnelling. Nogal een complex mechanisme dat beweegt en maakt voertuigen kunnen circuleren. Een eindeloze entertainment voor uw monitor, als een venster in de motor van een auto. Motoronderdelen worden op en neer bewogen, waardoor de rest van de versnellingen. Als de versnellingen van primitieve mechanismen die ervoor zorgen dat het hele systeem naar binnen te verplaatsen. Onderdelen van de auto als de versnellingsbak.. Download de schermbeveiliging van Motor te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Auto`s, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Auto`s, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 165 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-03-12 16:03:09, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Auto`s. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Motor van Auto`s om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 609 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 165 keer
TERUG
7
7 van 10 - 17 stemmen
No. 1519 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2255 keer

Een dynamische gratis screensaver die je het gevoel van snel rijden op de weg en het verlaten van het asfalt achter zal geven. Via een secundaire weg door de bergen terwijl de zon schijnt hoog aan de hemel. Met deze gratis screensaver kunt u ontsnappen en rollen een eindeloze weg zonder het verlaten van de site. Een woestijn landschap dat we zien van onze auto, die op deze weg tussen de bergen en zand.

7
7 van 10 - 6 stemmen
No. 1582 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1580 keer

In dit screensaver, dat is een zwart-wit animatie, zie je twee klassieke auto's rijden door een uitstekende laan gemaakt van kasseien. De vintage auto's die we kunnen zien in dit scherm sabel zou wel eens een van de eerste modellen van de multinational Ford, de populaire Ford T, uit 1925, ontworpen door Henry Ford. De eerste auto van dit model klaar zijn productieproces op 12 augustus 1908, en zag het licht in het openbaar op oktober. In het interieur van de auto kunt u de passagiers, gekleed in de typische kleding en hoeden van de mode van de jaren '20 te zien. Deze auto had een groot voordeel, en het was dat ze heel goed konden verdragen allerlei ongelijke grond, en dat is waarom ze ook werden gebruikt op landelijke wegen. Als u houdt van motor-en auto's, raden wij aan de website: Autoverhuur voor de beste auto's met lage prijzen.