Nascar race

Auto`s Schermbeveiliging : Nascar race

Nascar race schermbeveiliging

Geanimeerde Nascar race schermbeveiliging

Nascar race Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Met deze gratis screensaver, zult u alle opwinding van de Nascar races, Nationale Vereniging voor stock car auto racen, dat is de meest populaire competitie van voorraad auto's in de Verenigde Staten voelen. In Nascar, kunt u concurrerende merken als Ford, Chevrolet, Toyota o Dodge zien. Deze wedstrijden worden in ovale circuits gehouden zonder harde bochten zodat ze zeer hoge snelheden kan bereiken. In deze animatie kun je verschillende raceauto's vinden concurreren.

Het Nascar is een extreme autorijden wedstrijd waarbij zeer hoge snelheden worden gehouden, die ook verhoogt het risico en de gevaarlijkheid. Het is de categorie van auto populairste en belangrijkste van Amerika. Deelnemen aan deze wedstrijd automerken als Chevrolet, Toyota en Ford, onder anderen. De circuits zijn algemeen ovaal, de snelheid van de auto te vergemakkelijken. De vereniging werd opgericht door Bill France, Sr in 1947. Daytona is een van de belangrijkste sporen van Nascar.. Download de schermbeveiliging van Nascar race te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Auto`s, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Auto`s, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 81 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 3 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-10-22 09:10:25, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Auto`s. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Nascar race van Auto`s om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
3

Waardering gebaseerd van 161 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 81 keer
TERUG
7
7 van 10 - 538 stemmen
No. 275 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 9033 keer

Dit is een leuke screensaver voor liefhebbers van auto's. Ook is het een transparante screensaver, wat betekent dat de auto's verschijnen direct op het scherm zonder dat u het bureaublad of alle geopende programma's te verbergen. Twee Mercedes rijden over uw computerscherm, een rode en een donkerblauwe. Zelfs als u niet over auto's gepassioneerd, zult u genieten van de grappige auto's passeren je bureaublad. Als u deze screensaver leuk vond, laat iedereen op je buddy list weten! Publiceert deze op de sociale netwerken je het meest.

6
6 van 10 - 5 stemmen
No. 1590 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1334 keer

Hou je van oldtimers? Met deze screensaver kunt u op uw computerscherm een oude auto die rijdt op de straat in een retro scène ingesteld voordat de jaren '20. Je kunt zien in deze animatie de historische auto 1908 Ford Model T met mooie witte banden rollen de laan, maar het loopt zonder enige bestuurder of passagier aan boord! Toen de eerste auto's verschenen op de straten van grote steden, werden hun eigenaren niet aan gewend en maakte fouten, zoals het vergeten om de handrem goed te zetten, als de eigenaar van deze oldtimer, wie het voertuig is leeg in de straat lopen, alsof het bewogen door magie. U kunt genieten van deze screensaver van een klassieke Ford, het eerste model van Henry Ford. Als u houdt van motor-en auto's, raden wij aan de website: Autoverhuur voor de beste auto's met lage prijzen.