Nascar race

Auto`s Schermbeveiliging : Nascar race

Nascar race schermbeveiliging

Geanimeerde Nascar race schermbeveiliging

Nascar race Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Met deze gratis screensaver, zult u alle opwinding van de Nascar races, Nationale Vereniging voor stock car auto racen, dat is de meest populaire competitie van voorraad auto's in de Verenigde Staten voelen. In Nascar, kunt u concurrerende merken als Ford, Chevrolet, Toyota o Dodge zien. Deze wedstrijden worden in ovale circuits gehouden zonder harde bochten zodat ze zeer hoge snelheden kan bereiken. In deze animatie kun je verschillende raceauto's vinden concurreren.

Het Nascar is een extreme autorijden wedstrijd waarbij zeer hoge snelheden worden gehouden, die ook verhoogt het risico en de gevaarlijkheid. Het is de categorie van auto populairste en belangrijkste van Amerika. Deelnemen aan deze wedstrijd automerken als Chevrolet, Toyota en Ford, onder anderen. De circuits zijn algemeen ovaal, de snelheid van de auto te vergemakkelijken. De vereniging werd opgericht door Bill France, Sr in 1947. Daytona is een van de belangrijkste sporen van Nascar.. Download de schermbeveiliging van Nascar race te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Auto`s, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Auto`s, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 88 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 3 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-10-22 09:10:25, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Auto`s. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Nascar race van Auto`s om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
3

Waardering gebaseerd van 161 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 88 keer
TERUG
5
5 van 10 - 45 stemmen
No. 1514 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1781 keer

Bewegend beeld van een man het besturen van een motorfiets. We kunnen een fietser zien met zijn rode motor rit door de straten van een stad. De man draagt ​​een helm en zonnebril om hij te beschermen tegen de zonnestralen. Op de achtergrond kunnen we verschillende huizen. Dit vrije screensaver is gewijd aan de weg liefhebbers, in het bijzonder diegenen die houden van de wind te voelen op hun gezichten als ze rollen op het asfalt, genieten van het plezier van een goede rit, terwijl ze aan het geluid van de motor tussen hun benen luisteren.

7
7 van 10 - 6 stemmen
No. 1582 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1580 keer

In dit screensaver, dat is een zwart-wit animatie, zie je twee klassieke auto's rijden door een uitstekende laan gemaakt van kasseien. De vintage auto's die we kunnen zien in dit scherm sabel zou wel eens een van de eerste modellen van de multinational Ford, de populaire Ford T, uit 1925, ontworpen door Henry Ford. De eerste auto van dit model klaar zijn productieproces op 12 augustus 1908, en zag het licht in het openbaar op oktober. In het interieur van de auto kunt u de passagiers, gekleed in de typische kleding en hoeden van de mode van de jaren '20 te zien. Deze auto had een groot voordeel, en het was dat ze heel goed konden verdragen allerlei ongelijke grond, en dat is waarom ze ook werden gebruikt op landelijke wegen. Als u houdt van motor-en auto's, raden wij aan de website: Autoverhuur voor de beste auto's met lage prijzen.