Nascar race

Auto`s Schermbeveiliging : Nascar race

Nascar race schermbeveiliging

Geanimeerde Nascar race schermbeveiliging

Nascar race Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Met deze gratis screensaver, zult u alle opwinding van de Nascar races, Nationale Vereniging voor stock car auto racen, dat is de meest populaire competitie van voorraad auto's in de Verenigde Staten voelen. In Nascar, kunt u concurrerende merken als Ford, Chevrolet, Toyota o Dodge zien. Deze wedstrijden worden in ovale circuits gehouden zonder harde bochten zodat ze zeer hoge snelheden kan bereiken. In deze animatie kun je verschillende raceauto's vinden concurreren.

Het Nascar is een extreme autorijden wedstrijd waarbij zeer hoge snelheden worden gehouden, die ook verhoogt het risico en de gevaarlijkheid. Het is de categorie van auto populairste en belangrijkste van Amerika. Deelnemen aan deze wedstrijd automerken als Chevrolet, Toyota en Ford, onder anderen. De circuits zijn algemeen ovaal, de snelheid van de auto te vergemakkelijken. De vereniging werd opgericht door Bill France, Sr in 1947. Daytona is een van de belangrijkste sporen van Nascar.. Download de schermbeveiliging van Nascar race te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Auto`s, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Auto`s, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 78 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 3 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-10-22 09:10:25, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Auto`s. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Nascar race van Auto`s om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
3

Waardering gebaseerd van 161 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 78 keer
TERUG
5
5 van 10 - 1 stemmen
No. 1626 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1375 keer

De Audi R8 auto is een super auto type, die een voorganger was tot 3 jaar voordat met de Audi Le Mans quattro prototype. De Audi R8 wordt geproduceerd door het Duitse team Audi sinds 2007 en werd officieel gelanceerd tijdens de Paris Motor Tonen in 2006 en de directe concurrenten in hetzelfde type en dezelfde categorie zijn de Ferrari 458 Italia, de Lamborghini Gallardo en Porsche 911 Turbo. De buitenkant lichaam van de R8 is volledig vervaardigd uit aluminium en de lucht nozzles zijn eigenlijk functioneel voor het koelen van de motor.

3
3 van 10 - 23 stemmen
No. 1639 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1481 keer

Een vrije screensaver met een weg zwevend in de lucht, uit de science fiction film, een futuristische snelweg die zweeft in de lucht, met futuristische elementen en een vreemd gekleurde hemel. Ook niet vergeten om video racegames moderne auto's of ruimteschepen snelheid. Als je van snelheid en conventionele wegen zal klein blijven, delen deze screensaver op sociale netwerken en genieten van de ruimte race.