Tweezitter

Auto`s Schermbeveiliging : tweezitter

Tweezitter schermbeveiliging

Geanimeerde tweezitter schermbeveiliging

Tweezitter Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Deze gratis screensaver brengt een klassieke twee-zits cabriolet wagen rollen op hoge snelheid op een eenzame weg in de woestijn. De zon is aan de bovenkant, en alleen de bergen begeleid op onze reis, dus het is een perfecte sfeer om een oldtimer cabriolet, motor zicht rijden. Bent u een fan van klassieke auto's en oldtimers, kunt u ook wil geven aan je profiel weer te geven op sociale netwerken. Roadster is een open tweezits auto.

Screensavers klassieke auto, kunnen we zeggen behoort roadster stijl auto, die afkomstig is van een Engels termijn waarvoor de voormalige sport cabrio bekend waren bij het begin van de auto-industrie. Alleen geschikt voor twee personen, de zogenaamde tandem, maar we zien alleen de geanimeerde afbeelding om de bestuurder. Een zeer dynamische scène waar de auto is racen door de woestijn, in een landschap van bergen. Asfalt achterlating en tegenover ene kant naar de andere weg. Een kleine maar exclusieve auto beschikbaar voor heel weinig zakken, die collector voertuigen.. Download de schermbeveiliging van Tweezitter te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Auto`s, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Auto`s, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 41 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-10-26 10:10:15, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Auto`s. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Tweezitter van Auto`s om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 217 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 41 keer
TERUG
4
4 van 10 - 25 stemmen
No. 1703 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1409 keer

Hier zien we twee heel verschillende fietsen. One, geleid door een rots, is een grote verplaatsing motorfiets, zoals die fietsers. Een andere, echter een basismodel bromfiets, ideaal om fluïdumverbinding tussen het stadsverkeer bewegen. Beide zijn het rijden op een weg die is in het midden van het platteland, net buiten de stad, waar kan schieten zonder anderen te storen.

6
6 van 10 - 48 stemmen
No. 1376 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2295 keer

Bewegend beeld van een rode vrachtwagen trekken van een aanhangwagen op de weg op volle snelheid. Vrachtautobestuurder rijden deze auto gaan zo snel als de uitlaatpijpen zijn het vrijgeven van grote hoeveelheid rook. Vrachtautobestuurder leven in zijn truck, rijden dag weg en nacht, warm of koud, regen of sneeuw. Hun taak is om items te vervoeren van de ene plaats naar de andere. Op de achtergrond zien we een groene weide, blauwe hemel en een asfaltweg met gele lijnen zien. Download deze gratis screensaver gewijd aan truckers en hun moeilijke taak.