Tweezitter

Auto`s Schermbeveiliging : tweezitter

Tweezitter schermbeveiliging

Geanimeerde tweezitter schermbeveiliging

Tweezitter Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Deze gratis screensaver brengt een klassieke twee-zits cabriolet wagen rollen op hoge snelheid op een eenzame weg in de woestijn. De zon is aan de bovenkant, en alleen de bergen begeleid op onze reis, dus het is een perfecte sfeer om een oldtimer cabriolet, motor zicht rijden. Bent u een fan van klassieke auto's en oldtimers, kunt u ook wil geven aan je profiel weer te geven op sociale netwerken. Roadster is een open tweezits auto.

Screensavers klassieke auto, kunnen we zeggen behoort roadster stijl auto, die afkomstig is van een Engels termijn waarvoor de voormalige sport cabrio bekend waren bij het begin van de auto-industrie. Alleen geschikt voor twee personen, de zogenaamde tandem, maar we zien alleen de geanimeerde afbeelding om de bestuurder. Een zeer dynamische scène waar de auto is racen door de woestijn, in een landschap van bergen. Asfalt achterlating en tegenover ene kant naar de andere weg. Een kleine maar exclusieve auto beschikbaar voor heel weinig zakken, die collector voertuigen.. Download de schermbeveiliging van Tweezitter te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Auto`s, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Auto`s, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 56 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-10-26 10:10:15, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Auto`s. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Tweezitter van Auto`s om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 217 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 56 keer
TERUG
8
8 van 10 - 3 stemmen
No. 1607 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1678 keer

Als je van Nascar auto wedstrijden is er een screensaver die een Nascar auto op een podium verlicht door schijnwerpers. De standaard voertuig voorbereid op de concurrentie, heeft een karakteristieke rode kleur. Als je goed oplet, deze auto is zeer vergelijkbaar met de Disney-personage Lightning McQueen, omdat deze Nascar wedstrijden waren de inspiratie voor de Pixar film te maken. Nascar wedstrijden plaatsvinden in gesloten ovale circuits, waar chauffeurs hun rijvaardigheid met voorraad auto's moet bewijzen. Nu kunt u genieten van hen met deze Nascar screensaver.

6
6 van 10 - 3 stemmen
No. 1651 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2131 keer

Als u een liefhebber bent van de wereld van de autosport en snelheid, in deze schermbeveiliging kunt u een auto reist op volle snelheid door een woestijn vlakte. Dit voertuig is een Chevrolet Corvette model, een sportlijn auto, maar als gevolg van het zand en de wind van de woestijn, deze auto ziet er een beetje roestig en oud. Zelfs zo, deze Corvette heeft nog steeds veel macht om te reizen door de woestijn.