Baby in de wieg

Babys en kinderen Schermbeveiliging : baby in de wieg

Baby in de wieg schermbeveiliging

Geanimeerde baby in de wieg schermbeveiliging

Baby in de wieg Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

In deze gratis screensaver, kunt u een grote geleide blonde baby te zien op zijn pyjama. Het behang, tekeningen, speelgoed en wieg maken de kamer heel erg kleurrijk, zelfs 's nachts. Het maanlicht dat afkomstig is van het raam brandt alles wat het ziet. Het lijkt erop dat de schattige baby niet wil gaan nog te slapen. Kijk of je hem kan helpen in slaap te vallen voor zijn gezondheid! Download deze screensaver gratis en versier bureaublad van uw computer met deze leuke vrolijke baby. En, als je het leuk vond, deel het met iedereen op de sociale netwerken, zodat zij het ​​ook kunnen downloaden als ze vond het leuk!

Een betere manier om te zeggen baby zuigeling. Een baby is de jongste van een mens of een ander zoogdier, terwijl een baby alleen kan worden genoemd aan het kind van een mens. Een geanimeerde screensaver waar je een baby kunt zien in zijn bedje, kijkend naar de sterren door het raam. Een afbeelding kind offerte op uw computer monitor en uw zoetheid vullen. Kijk een beetje blonde baby die zich in een witte houten wieg. Het raam staat open en kunt u de sterren zien. Het maanlicht dat door het raam. Het speelgoed is op de vloer van de kamer. Voor wie houdt van baby's, dan kunt u deze leuke jongen ziet in de wieg. Een baby met blond haar en blauwe ogen. Het is binnen een klassieke wieg met bladen van wit hout. Met een blauwe matras en lakens. Op de vloer van zijn slaapkamer kunnen we al het speelgoed je hebt zien. Het raam staat open en heeft geen gordijnen. In de hemel kunnen we een veelheid van glinsterende sterren te zien. Het maanlicht komt door het open raam in de vorm van lichtstralen. Het kind heeft een teddybeer die hem begeleidt op het toneel. Geniet van deze mooie scène, zo kinderachtig dat zorgt ervoor dat u zich de momenten van de kindertijd.. Download de schermbeveiliging van Baby in de wieg te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Babys en Kinderen, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Babys en Kinderen, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 24 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-03-21 09:03:32, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Babys en Kinderen. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Baby in de wieg van Babys en Kinderen om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 434 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 24 keer
TERUG
7
7 van 10 - 9 stemmen
No. 1205 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2112 keer

Een vrije screensaver voor alle jeugd nostalgisch. Twee kinderen, met grote zware sneeuwval forten, geconfronteerd met een sneeuwballengevecht, waarbij geen duidelijke winnaar. Ook u hebben gevochten met sneeuwballen in het park? Nu kunt herbeleven die herinneringen het downloaden van deze screensaver gratis op uw computer. U kunt ook delen op sociale netwerken met de Facebook, Twitter of Google + toetsen vindt u op de top.

5
5 van 10 - 5 stemmen
No. 1751 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1251 keer

Vul met vreugde het scherm van uw computer met deze blonde baby met blauwe ogen en rood gezicht proberen om hun spel campingbedje ontsnappen. De kwekerij is geschilderd in het land kleur en de bodem van de kwekerij is blauw, voor de ogen van de baby te passen. De lieve baby dows niet graag in zijn bedje, en hij is op zoek naar zijn moeder om uit te gaan en te spelen met haar in de baby speelkamer. Het spel campingbedje is van hout en de wieg matras is blauw. Een zeer mals screensaver die sterk wordt aanbevolen voor degenen die verwachten een kind te hebben, zodat het wachten op dat moment zal korter zijn.