Peuter op het strand

Babys en kinderen Schermbeveiliging : peuter op het strand

Peuter op het strand schermbeveiliging

Geanimeerde peuter op het strand schermbeveiliging

Peuter op het Strand Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

In deze gratis screensaver zien we een baby naakt in de voorkant van een strand. De baby wordt niet dragen van een zwembroek ja, wanneer niemand kijkt, kan hij een lek aan de kust. Het kind, het zand en de zee, zijn de enige kleurrijke vormen die zich onderscheiden op de witte achtergrond. Dit is is een grap-screensaver van een baby.

Schermbeveiliging van een kind in het strand. De baby heeft niet badpak en, wanneer niemand kijkt, hij plast op het zand. Zeer grappige schermbeveiliging van een kind. De silhouette van het kind, het zand en de zee, zijn het enige kleurrijke gedaantes op de witte achtergrond. De term baby, of kind, wordt meestal toegepast op jonge kinderen tussen de leeftijd van 1 maand tot 12 maanden. Echter, de definities variëren tussen geboorte en 3 jaar oud. Als het je bevalt, kunt u het downloaden en installeren op uw computer, en deel het met je vrienden en familie op de beste sociale netwerken, zodat u grapjes met hen.. Download de schermbeveiliging van Peuter op het Strand te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Babys en Kinderen, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Babys en Kinderen, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 251 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2008-06-09 09:05:46, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Babys en Kinderen. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Peuter op het Strand van Babys en Kinderen om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 15904 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 251 keer
TERUG
6
6 van 10 - 62 stemmen
No. 849 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2291 keer

In deze gratis screensaver, kunt u een grote geleide blonde baby te zien op zijn pyjama. Het behang, tekeningen, speelgoed en wieg maken de kamer heel erg kleurrijk, zelfs 's nachts. Het maanlicht dat afkomstig is van het raam brandt alles wat het ziet. Het lijkt erop dat de schattige baby niet wil gaan nog te slapen. Kijk of je hem kan helpen in slaap te vallen voor zijn gezondheid! Download deze screensaver gratis en versier bureaublad van uw computer met deze leuke vrolijke baby. En, als je het leuk vond, deel het met iedereen op de sociale netwerken, zodat zij het ​​ook kunnen downloaden als ze vond het leuk!

3
3 van 10 - 23 stemmen
No. 1374 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1835 keer

Deze gratis schermbeveiliging verschijnt op uw computerscherm een schattig kinderlijke tekening van een lachende zwak karakter. Een bladzijde van een notebook wordt gebruikt om een ​​kleine gekleurde zwak karakter trekken. De kinderen van de tekeningen zijn eenvoudig en vol met verschillende kleuren. Voor kinderen om te beginnen contact hebben met de computer, installeer deze schermbeveiliging op uw computer. U kunt ook delen op sociale netwerken.