Peuter op het strand

Babys en kinderen Schermbeveiliging : peuter op het strand

Peuter op het strand schermbeveiliging

Geanimeerde peuter op het strand schermbeveiliging

Peuter op het Strand Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

In deze gratis screensaver zien we een baby naakt in de voorkant van een strand. De baby wordt niet dragen van een zwembroek ja, wanneer niemand kijkt, kan hij een lek aan de kust. Het kind, het zand en de zee, zijn de enige kleurrijke vormen die zich onderscheiden op de witte achtergrond. Dit is is een grap-screensaver van een baby.

Schermbeveiliging van een kind in het strand. De baby heeft niet badpak en, wanneer niemand kijkt, hij plast op het zand. Zeer grappige schermbeveiliging van een kind. De silhouette van het kind, het zand en de zee, zijn het enige kleurrijke gedaantes op de witte achtergrond. De term baby, of kind, wordt meestal toegepast op jonge kinderen tussen de leeftijd van 1 maand tot 12 maanden. Echter, de definities variëren tussen geboorte en 3 jaar oud. Als het je bevalt, kunt u het downloaden en installeren op uw computer, en deel het met je vrienden en familie op de beste sociale netwerken, zodat u grapjes met hen.. Download de schermbeveiliging van Peuter op het Strand te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Babys en Kinderen, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Babys en Kinderen, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 248 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2008-06-09 09:05:46, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Babys en Kinderen. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Peuter op het Strand van Babys en Kinderen om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 15904 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 248 keer
TERUG
5
5 van 10 - 5 stemmen
No. 1751 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 989 keer

Vul met vreugde het scherm van uw computer met deze blonde baby met blauwe ogen en rood gezicht proberen om hun spel campingbedje ontsnappen. De kwekerij is geschilderd in het land kleur en de bodem van de kwekerij is blauw, voor de ogen van de baby te passen. De lieve baby dows niet graag in zijn bedje, en hij is op zoek naar zijn moeder om uit te gaan en te spelen met haar in de baby speelkamer. Het spel campingbedje is van hout en de wieg matras is blauw. Een zeer mals screensaver die sterk wordt aanbevolen voor degenen die verwachten een kind te hebben, zodat het wachten op dat moment zal korter zijn.

8
8 van 10 - 5 stemmen
No. 1066 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1763 keer

Zeer geanimeerde screensaver van een kind in een rock concert. De jongen doet het symbool van de hoorns, een gemeenschappelijk teken in de wereld van rock en heavy metal. Als je iemand bent die niet verliest de kans om een live performance te zien van een rockgroep, hetzij als de politie, of muziek metaal zoals Slipknot of Ramstein, een niet te missen screensaver en het met je vrienden op netwerken sociale delen.