Peuter op het strand

Babys en kinderen Schermbeveiliging : peuter op het strand

Peuter op het strand schermbeveiliging

Geanimeerde peuter op het strand schermbeveiliging

Peuter op het Strand Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

In deze gratis screensaver zien we een baby naakt in de voorkant van een strand. De baby wordt niet dragen van een zwembroek ja, wanneer niemand kijkt, kan hij een lek aan de kust. Het kind, het zand en de zee, zijn de enige kleurrijke vormen die zich onderscheiden op de witte achtergrond. Dit is is een grap-screensaver van een baby.

Schermbeveiliging van een kind in het strand. De baby heeft niet badpak en, wanneer niemand kijkt, hij plast op het zand. Zeer grappige schermbeveiliging van een kind. De silhouette van het kind, het zand en de zee, zijn het enige kleurrijke gedaantes op de witte achtergrond. De term baby, of kind, wordt meestal toegepast op jonge kinderen tussen de leeftijd van 1 maand tot 12 maanden. Echter, de definities variëren tussen geboorte en 3 jaar oud. Als het je bevalt, kunt u het downloaden en installeren op uw computer, en deel het met je vrienden en familie op de beste sociale netwerken, zodat u grapjes met hen.. Download de schermbeveiliging van Peuter op het Strand te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Babys en Kinderen, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Babys en Kinderen, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 254 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2008-06-09 09:05:46, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Babys en Kinderen. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Peuter op het Strand van Babys en Kinderen om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 15904 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 254 keer
TERUG
5
5 van 10 - 3 stemmen
No. 1393 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1506 keer

Een leuke gratis screensaver, waarbij een kleine baby viert zijn eerste verjaardag, omgeven door geschenken. Deze screensaver is ontworpen in 3D, als je wilt kinderen u deze screensaver genieten. Het kleine meisje nerveus is, omdat het op te blazen zijn eerste kaars, aangestoken op de taart. Als je van kinderen en willen deze screensaver te delen met je vrienden, kan je nu doen het klikken op de sociale netwerken knoppen.

3
3 van 10 - 4 stemmen
No. 1453 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1492 keer

Deze screensaver zien we een vrouw in de bioscoop met twee kinderen. Wat lijkt op een leuke en onderhoudende film voor kinderen, niet zozeer voor hun volwassen begeleider, lijkt saai en verward. Iedereen weet dat soms moet je om plannen te maken met kinderen in het achterhoofd, om ze te zien blij en tevreden. Als u ooit hebt gezien in een vergelijkbare situatie, kunt u deze screensaver te delen op sociale netwerken.