Kinderzitje

Babys en kinderen Schermbeveiliging : kinderzitje

Kinderzitje schermbeveiliging

Geanimeerde kinderzitje schermbeveiliging

kinderzitje Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Een baby reizen met de ouders zitten in een autozitje voor baby's. De auto's moeten de veiligheid zetels voor kinderen met speciale terughoudendheid dat kinderen worden tegengehouden door een veiligheidsgordel dragen. Een van de meest elementaire systemen voor de veiligheid van kinderen bij het reizen met de auto over de hele wereld. Een stoel je zit, maar door riemen die aan het kind en de zitting is aan de gordel bevestigd. Het kind is reizen als de auto beweegt langs de weg en het landschap beweegt door het raam als het kind beweegt zijn armen door de opwinding van de reis. De veiligheid van auto's voor kinderen en baby's. Veiligheid zetels voor baby's die zijn verankerd in de zetel, onderwerpen met behulp van de veiligheidsgordel en dus ongeluk de stoel zal niet bewegen of verschuiven. Een mooie blonde baby met blauwe ogen die blij is om te reizen met de auto.

Een kinderzitje waarbij het kind zit op de auto reizen, zodat in geval van een ongeval stoel fungeert als een veiligheidsmechanisme en retentie voor kinderen. Een zeer veilige en comfortabele manier het kind om een ​​road trip doen met al de zekerheid. In de animatie kunt u uw monitor versieren is er een mooie blonde jongen met blauwe ogen in de auto reizen. Het kind beweegt zijn armen met vreugde als het autoraam hebben we een landschap dat beweegt over de weg. Een van de beveiligingssystemen van de meest populaire en effectieve voor kinderen auto. Een reis stoel die verplicht is voor kinderen met de auto reist. Een scène is heel gebruikelijk voor gezinnen met kinderen, die altijd moeten zitten in deze stoel kinderen te reizen en excursies met de auto.. Download de schermbeveiliging van kinderzitje te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Babys en Kinderen, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Babys en Kinderen, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 33 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 8 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2015-03-11 12:03:41, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Babys en Kinderen. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging kinderzitje van Babys en Kinderen om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
8

Waardering gebaseerd van 28 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 33 keer
TERUG
3
3 van 10 - 4 stemmen
No. 1453 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1490 keer

Deze screensaver zien we een vrouw in de bioscoop met twee kinderen. Wat lijkt op een leuke en onderhoudende film voor kinderen, niet zozeer voor hun volwassen begeleider, lijkt saai en verward. Iedereen weet dat soms moet je om plannen te maken met kinderen in het achterhoofd, om ze te zien blij en tevreden. Als u ooit hebt gezien in een vergelijkbare situatie, kunt u deze screensaver te delen op sociale netwerken.

3
3 van 10 - 23 stemmen
No. 1374 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1993 keer

Deze gratis schermbeveiliging verschijnt op uw computerscherm een schattig kinderlijke tekening van een lachende zwak karakter. Een bladzijde van een notebook wordt gebruikt om een ​​kleine gekleurde zwak karakter trekken. De kinderen van de tekeningen zijn eenvoudig en vol met verschillende kleuren. Voor kinderen om te beginnen contact hebben met de computer, installeer deze schermbeveiliging op uw computer. U kunt ook delen op sociale netwerken.