Android

Bedrijfsleven Schermbeveiliging : Android

Android schermbeveiliging

Geanimeerde Android schermbeveiliging

Android Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

U herkent ongetwijfeld deze groene robot met een halfronde kop, want het is de mascotte en het logo van Android, een populaire besturingssysteem gebaseerd op Linux die speciaal is ontworpen voor mobiele apparaten, zowel smartphones en tablets. Hier ziet u, in deze screensaver, de grappige robot met zijn hoofd en armen oscillerende soepel, terwijl de Android brieven, ontworpen met de Droid lettertype typografie, zweven in de lucht. Dit besturingssysteem werd gekocht door Google in het jaar 2005, en het is de sterkste concurrent tegenover het besturingssysteem dat Apple in zijn iPhone-en iPad-apparaten, de iOS, en elke keer, de afstand tussen beide bedrijven is minder. Bent u meer in het voordeel van Android? Volledig downloaden dan zijn screensaver gratis!

In deze Android screensaver vindt u het beroemde groene robot, het logo en het huisdier van de onderneming in haar kleur te zien, naast de letters van het merk. De ontwikkelaar bedrijf van het besturingssysteem, Android Inc, begonnen hun besturingssysteem te baseren op Linux om te concurreren tegen de gigant Apple Inc ontwikkelen, en telde met de economische steun van Google, die later kocht het bedrijf un 2005. Bestaat er grote gemeenschappen van ontwikkelaars die voortdurend creëren van nieuwe toepassingen of apps, en de meeste van de bedrijven die hun producten in de Apple Store verkocht creëerden hun versies om ze ook te verspreiden op hun besturingssysteem in Google Play, de oude Android Market, waar de Android-applicaties worden gedistribueerd. Sinds hun lancering, zijn er tal van upgrades die het licht, die chronologisch de naam van Cupcake, Donut, Eclair, Froyo, Gingerbread (GB), Honingraat (HC), Ice Cream Sandwich (ICS) en Jelly Belly (uitvoeren hebben gezien geweest JB), die tot op heden de meest recente. Een van de meest geïnstalleerde toepassingen op alle apparaten is de Play Store, waarmee u om te navigeren door het programma store voor Android, en download verschillende toepassingen die worden gepubliceerd door veel ontwikkelaars en Google beloont 70% van de winst van applicaties om hun auteurs of ontwikkelaars.. Download de schermbeveiliging van Android te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Bedrijfsleven, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Bedrijfsleven, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 64 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 4 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2013-06-18 11:06:58, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Bedrijfsleven. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Android van Bedrijfsleven om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
4

Waardering gebaseerd van 168 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 64 keer
TERUG
5
5 van 10 - 1 stemmen
No. 1367 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1592 keer

Werkt u in een tak van de geneeskunde? Met deze schermbeveiliging ziet u een animatie van een aantal dingen die een arts in hun dag gebruikt tot dag als een stethoscoop te luisteren naar patiënten, een map met de klinische voorgeschiedenis van de patiënt of de arts accreditatie op te hangen van de witte jas die artsen dragen vaak. Als je van de wereld van de wetenschap en de geneeskunde, dit is uw schermbeveiliging.

5
5 van 10 - 1 stemmen
No. 1401 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1788 keer

Gratis schermbeveiliging van een kantoor zakenman die een reus potlood. Dit klerk, die kan ook een geleerde, beweegt een reus potlood met veel energie, zodat je aandacht te besteden aan hem wanneer uw computer inactief blijft voor een tijdje. Deze schermbeveiliging is perfect te installeren op kantoor en bij het ​​lachen met je collega's. Doe het op je eigen vrije tijd, natuurlijk!