Dokter

Bedrijfsleven Schermbeveiliging : dokter

Dokter schermbeveiliging

Geanimeerde dokter schermbeveiliging

Dokter Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Werkt u in een tak van de geneeskunde? Met deze schermbeveiliging ziet u een animatie van een aantal dingen die een arts in hun dag gebruikt tot dag als een stethoscoop te luisteren naar patiënten, een map met de klinische voorgeschiedenis van de patiënt of de arts accreditatie op te hangen van de witte jas die artsen dragen vaak. Als je van de wereld van de wetenschap en de geneeskunde, dit is uw schermbeveiliging.

Schermbeveiliging van een stethoscoop, een instrument dat artsen draag altijd rond de hals. Het wordt gebruikt om te luisteren naar patiënten borst en rug, om duidelijk te horen zaken als hartslag en longen ademen, en dat alles goed is te controleren.. Download de schermbeveiliging van Dokter te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Bedrijfsleven, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Bedrijfsleven, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 58 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 5 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2013-02-12 08:02:34, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Bedrijfsleven. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Dokter van Bedrijfsleven om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
5

Waardering gebaseerd van 7 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 58 keer
TERUG
6
6 van 10 - 6 stemmen
No. 1279 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1864 keer

In deze schermbeveiliging kunnen we een secretaresse die is belast met het beheer van de telefoontjes die komen tot een centraal station, en het organiseren van de planning van een onderneming en haar belangrijkste documenten te zien. In alle bedrijven en bedrijven, de rol van een secretaresse is nodig om werk en de taken die moeten worden uitgevoerd om alles op orde te houden organiseren.

6
6 van 10 - 6 stemmen
No. 1404 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1780 keer

In deze gratis schermbeveiliging zien we een architect werkbank met planningen en tools om dit te doen. Er is een gradenboog, dat niet ophoudt werken en een heerser die verantwoordelijk is voor het nemen van verschillende maatregelen. De architecten zijn verantwoordelijk voor het concipiëren van de ideeën die zal resulteren in nieuwe gebouwen en constructies. Als u weet dat een architect, delen deze schermbeveiliging met hem of haar via de sociale netwerken, zoals hij zal zeker leuk vinden.