Dollar biljetten

Bedrijfsleven Schermbeveiliging : dollar biljetten

Dollar biljetten schermbeveiliging

Geanimeerde dollar biljetten schermbeveiliging

Dollar biljetten Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Geld vliegt in deze screensaver, waar je heel veel dollars bankbiljetten kunnen zien. Het gezicht van George Washington, de eerste president van de Verenigde Staten van Amerika was verschijnt in een dollarbiljetten. U kunt transparanten luchtvaartmaatschappij achtergrond te zien terwijl een hand is het tellen van geld voor een pakje van contant geld is. Iedereen houdt van geld, zodat alle mensen zullen dit soort animatie om hun computerschermen.

De munteenheid van de Verenigde Staten dollar is een munt die niet alleen wordt gebruikt in de Verenigde Staten, maar ook gebruikt als betaalmiddel in vele landen over de hele wereld. De code die bekend is dat deze valuta is USD (Amerikaanse Dollar). Het dollarteken ($) is een symbool dat ook is gekomen om geld wereldwijd te vertegenwoordigen in het algemeen, als een volledig herkenbaar icoon. In andere landen, zoals Ecuador, Panama en El Salvador is ook het woord dollar gebruikt om te verwijzen naar uw valuta, maar de herkomst is opgegeven, zodat het niet wordt verward met de Amerikaanse dollar.. Download de schermbeveiliging van Dollar biljetten te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Bedrijfsleven, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Bedrijfsleven, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 44 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2014-10-22 11:10:01, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Bedrijfsleven. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Dollar biljetten van Bedrijfsleven om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 203 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 44 keer
TERUG
4
4 van 10 - 4 stemmen
No. 1323 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1803 keer

Gratis schermbeveiliging met veel mensen uit het bedrijfsleven, gekleed in pakken en het dragen van aktetas, wandeling door het stadscentrum, in een zakenwijk. Een groep zakenlieden, effectenmakelaars (bijgenaamd haaien) en meer zakenmensen lopen door Wall Street. U kunt deze schermbeveiliging op sociale netwerken, zodat uw vrienden en collega's om te zien.

4
4 van 10 - 24 stemmen
No. 1318 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1872 keer

U herkent ongetwijfeld deze groene robot met een halfronde kop, want het is de mascotte en het logo van Android, een populaire besturingssysteem gebaseerd op Linux die speciaal is ontworpen voor mobiele apparaten, zowel smartphones en tablets. Hier ziet u, in deze screensaver, de grappige robot met zijn hoofd en armen oscillerende soepel, terwijl de Android brieven, ontworpen met de Droid lettertype typografie, zweven in de lucht. Dit besturingssysteem werd gekocht door Google in het jaar 2005, en het is de sterkste concurrent tegenover het besturingssysteem dat Apple in zijn iPhone-en iPad-apparaten, de iOS, en elke keer, de afstand tussen beide bedrijven is minder. Bent u meer in het voordeel van Android? Volledig downloaden dan zijn screensaver gratis!