Eurobiljetten

Bedrijfsleven Schermbeveiliging : eurobiljetten

Eurobiljetten schermbeveiliging

Geanimeerde eurobiljetten schermbeveiliging

Eurobiljetten Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Geld vliegt! In dit screensaver, euro rekeningen vliegen in de lucht met de kaart van Europa als achtergrond. We kunnen zien aan de kleine biljetten grijze € 5 tot € 500 paars factuur. Naar aanleiding van het geld, zie je de landen van de eurozone. Niet te verwarren met de Europese landen met de landen van de Europese Unie, omdat niet alle landen op dit continent zijn onderdeel van de EU. Dankzij de munteenheid euro, in grote delen van Europa maakt gebruik van dezelfde munt, dat tot doel heeft de economie van de vakbond te verenigen.

De euro is de valuta die wordt gebruikt door de landen die behoren tot de Europese Unie. Een interessante eigenschap van deze medaille is dat aan de ene kant heeft een gemeenschappelijke zijde die voor alle landen, die de waarde van de munt, maar aan de andere kant heeft elk land zijn eigen ontwerp. De euro is de op een na meest verhandelde valuta, gevolgd door de Amerikaanse dollar. De Europese Economische Gemeenschap was op zoek naar een vereniging in de economie, en een grote stap voor dit doel was om een ​​gemeenschappelijke munt vast te stellen voor de landen van de EU. De waarheid is dat voor de landen van de Europese Unie, vooral als ze klein zijn, je zou een deel van de EU heeft positieve en negatieve gevolgen zijn. Negatief, kan het invloed hebben op de economie van het land aan de euro als officiële munt. Bovendien zijn alle unie landen hebben diplomatieke steun die kan bemiddelen wanneer de situatie daarom vraagt​​. De Europese Unie heeft haar eigen politieke en juridische systeem, de Europese Gemeenschap, die werkt als een zeer complexe interne. De landen van de Europese Unie zijn Duitsland, Oostenrijk, België, Bulgarije, Cyprus, Tsjechië, Kroatië, Denemarken, Slowakije, Slovenië, Spanje, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Polen, Portugal, Verenigd Koninkrijk, Roemenië en Zweden.. Download de schermbeveiliging van Eurobiljetten te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Bedrijfsleven, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Bedrijfsleven, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 86 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 8 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2013-07-16 10:07:48, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Bedrijfsleven. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Eurobiljetten van Bedrijfsleven om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
8

Waardering gebaseerd van 280 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 86 keer
TERUG
5
5 van 10 - 1 stemmen
No. 1010 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2219 keer

Geef uw computer op kantoor een grappig tintje met deze schermbeveiliging van een leuke kantoor, waarbij de werknemers lijken te springen in hun cabines waar ze werken. Als u werkt op een vergelijkbaar kantoor, dan u en uw vrienden en collega's zal dit schermbeveiliging zeker vinden als grappig, want wat telt is om comfortabel in het kantoor.

5
5 van 10 - 1 stemmen
No. 1437 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1585 keer

Een chirurg en een verpleegster in dit schermbeveiliging aan het einde van een operatie in de operatiekamer, de patiënt slaapt nog door de anesthesie, waaruit hij snel wakker. De arts is het sluiten van de wond met hechtingen, en de operatie is een succes. Deze schermbeveiliging is gewijd aan medici en artsen die miljoenen levens elke dag te redden in de wereld.