Instagram

Bedrijfsleven Schermbeveiliging : instagram

Instagram schermbeveiliging

Geanimeerde instagram schermbeveiliging

Instagram Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Alle fotografie liefhebbers zijn geregistreerd op Instagram, een gratis applicatie die is uitgegroeid tot een belangrijk sociaal netwerk waar gebruikers hun foto's na het aanbrengen van diverse digitale fotografische filters en effecten die een unieke stijl geven aan elk beeld. Met deze Instagram screensaver kunt u uw computer scherm te beschermen terwijl je het eens hipster, retro of vintage stijl aan op uw computer met uw voorkeuren en hobby's, aangezien deze toepassing van iPhones en smartphones. Dankzij de sociale netwerken, kunnen alle gebruikers om foto's te uploaden met deze toepassing worden gedeeld op Facebook, Twitter, Tumblr of Flickr, voor al uw fantastische foto's te zien. Geniet van deze feitelijke gratis screensaver.

Instagram, de populaire foto-applicatie voor iPhone en smartphone, uw screensaver wordt ook geleverd met een nieuwe en unieke screensaver op dit sociale netwerk voor amateur-fotografie liefhebbers. Deze mobiele telefoon applicatie is gemaakt in San Francisco door Mike Krieger en Kevin Systrom, en is heel modern als de release was het 6 oktober 2010. In begint, het systeem bedacht voor de iPhone IOS 3.0.2 maar snel ook aangepast voor Android, in 2012. En dankzij de bekende hashtags of labels, kunt u categoriseren van de beelden, zodat gebruikers kunnen zoeken of zie foto's gerelateerd aan uw smaak en voorkeuren. De Instagram-logo is een icoon geïnspireerd door Polaroid camera, een oude camera die uitgevoerd en bleek foto's direct, en vandaag is een cult product voor retro of hipster cultuur. Aangezien toepassing behaalde veel succes, het bedrijf Facebook kocht het voor maar liefst een miljard dollar. Vandaag heeft miljoenen volgelingen over de hele wereld, waaronder beroemdheden, kunstenaars en grote bedrijven die hun nieuws bij te werken door middel van afbeeldingen in deze grote foto sociaal netwerk.. Download de schermbeveiliging van Instagram te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Bedrijfsleven, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Bedrijfsleven, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 63 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 5 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2013-06-24 09:06:23, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Bedrijfsleven. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Instagram van Bedrijfsleven om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
5

Waardering gebaseerd van 168 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 63 keer
TERUG
5
5 van 10 - 5 stemmen
No. 1176 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2020 keer

Gratis schermbeveiliging kantoor waar je klasgenoten en baas vieren uw promotie. Vandaag de dag, een promotie is een grote reden voor een feestje, voor een promotie of een raise is een erkenning van de verrichte werkzaamheden. Als je het gevoel vast te zitten in je werk en je ziet geen vooruitgang, kan positieve en ondernemende veranderen. Geef niet op en krijgt wat u hebt ingesteld! Deel deze steun bericht met je vrienden op sociale netwerken.

5
5 van 10 - 1 stemmen
No. 1407 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1577 keer

Deze gratis schermbeveiliging toont een ondernemende zakenvrouw. Wie zei dat zakelijke en financiële waren mannelijk ding? Deze ondernemer vrouw heeft een gedurfde en doortastende manier van lopen, met een groot vertrouwen. Deze gratis schermbeveiliging is opgedragen aan alle vrouwen die dagelijks streven naar professioneel vooruit, maar het opbouwen van een gelijke wereld voor iedereen. Als u akkoord gaat, delen op sociale netwerken.