Iphone 5

Bedrijfsleven Schermbeveiliging : iphone 5

Iphone 5 schermbeveiliging

Geanimeerde iphone 5 schermbeveiliging

iPhone 5 Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Wie kent niet de iPhone 5? Deze telefoon van Apple met iOS 6.1.4 is de best verkopende nieuwste generatie telefoon in de wereld. Als je een fan bent van je smartphone, dan kunt u nu installeert een iPhone screensaver op je pc. De iPhone 5 heeft een groter scherm dan zijn voorganger, de iPhone 4S. Echter, de nieuwe iPhone is 20% lichter. Zoals je kunt zien op onze screensaver is de dunste iPhone gemaakt door Apple. Geniet van de gedefinieerde vormen en nieuwe functies in onze gratis screensaver.

De iPhone 5 werd gelanceerd op 12 september 2012. Het heeft een retina-scherm met touch-technologie. Als u wilt genieten van de beste video's in HD, kunt u ze gemakkelijk op de iPhone 5 te zien. Wist u dat de aanblik camera oppervlak is gemaakt van saffier? Alleen de diamant is verharder dan saffier. Dus de lens minder gevoelig voor krassen of schrammen. De achterkant van de iPhone 5 is gemaakt van geanodiseerd aluminium, hetzelfde materiaal dat wordt gebruikt in Apple MacBooks. De camera is ingebouwd deze smartphone brengt 8MP (megapixels) met nauwkeurige LED-flitser. Met Apple A6 dual core processor 1,3 GHz, de iPhone 5 is een nieuwe generatie mobiele telefoons in staat om de meeste functies als een computer uitvoeren. Dat is een van de redenen waarom het verkocht meer dan 5 miljoen exemplaren in zijn eerste dagen op de verkoop. De iPhone-lijn van telefoons hebben een symbool, een lijn van high-end smartphones die zal verbeteren met elke nieuwe versie geworden. Met de verbeteringen, de Apple-telefoon is altijd in de voorhoede van de technologie, informatica en communicatie. Nu kunt u genieten van uw technologie screensaver.. Download de schermbeveiliging van iPhone 5 te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Bedrijfsleven, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Bedrijfsleven, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 111 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 3 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2013-07-23 09:07:47, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Bedrijfsleven. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging iPhone 5 van Bedrijfsleven om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
3

Waardering gebaseerd van 161 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 111 keer
TERUG
8
8 van 10 - 40 stemmen
No. 1286 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1982 keer

Geld vliegt! In dit screensaver, euro rekeningen vliegen in de lucht met de kaart van Europa als achtergrond. We kunnen zien aan de kleine biljetten grijze € 5 tot € 500 paars factuur. Naar aanleiding van het geld, zie je de landen van de eurozone. Niet te verwarren met de Europese landen met de landen van de Europese Unie, omdat niet alle landen op dit continent zijn onderdeel van de EU. Dankzij de munteenheid euro, in grote delen van Europa maakt gebruik van dezelfde munt, dat tot doel heeft de economie van de vakbond te verenigen.

8
8 van 10 - 4 stemmen
No. 1303 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1950 keer

Gratis Wall Street schermbeveiliging, de Amerikaanse aandelenmarkt, waar de aandelen van bedrijven zijn te allen tijde gecontroleerd, het kopen en verkopen van aandelen. Deze schermbeveiliging is perfect om zaken te zetten op kantoor, in het bijzonder voor bedrijven die zich bezighouden met economische en zakelijke gebieden. U kunt ook delen op sociale netwerken voor uw vrienden te zien.