Iphone 5

Bedrijfsleven Schermbeveiliging : iphone 5

Iphone 5 schermbeveiliging

Geanimeerde iphone 5 schermbeveiliging

iPhone 5 Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Wie kent niet de iPhone 5? Deze telefoon van Apple met iOS 6.1.4 is de best verkopende nieuwste generatie telefoon in de wereld. Als je een fan bent van je smartphone, dan kunt u nu installeert een iPhone screensaver op je pc. De iPhone 5 heeft een groter scherm dan zijn voorganger, de iPhone 4S. Echter, de nieuwe iPhone is 20% lichter. Zoals je kunt zien op onze screensaver is de dunste iPhone gemaakt door Apple. Geniet van de gedefinieerde vormen en nieuwe functies in onze gratis screensaver.

De iPhone 5 werd gelanceerd op 12 september 2012. Het heeft een retina-scherm met touch-technologie. Als u wilt genieten van de beste video's in HD, kunt u ze gemakkelijk op de iPhone 5 te zien. Wist u dat de aanblik camera oppervlak is gemaakt van saffier? Alleen de diamant is verharder dan saffier. Dus de lens minder gevoelig voor krassen of schrammen. De achterkant van de iPhone 5 is gemaakt van geanodiseerd aluminium, hetzelfde materiaal dat wordt gebruikt in Apple MacBooks. De camera is ingebouwd deze smartphone brengt 8MP (megapixels) met nauwkeurige LED-flitser. Met Apple A6 dual core processor 1,3 GHz, de iPhone 5 is een nieuwe generatie mobiele telefoons in staat om de meeste functies als een computer uitvoeren. Dat is een van de redenen waarom het verkocht meer dan 5 miljoen exemplaren in zijn eerste dagen op de verkoop. De iPhone-lijn van telefoons hebben een symbool, een lijn van high-end smartphones die zal verbeteren met elke nieuwe versie geworden. Met de verbeteringen, de Apple-telefoon is altijd in de voorhoede van de technologie, informatica en communicatie. Nu kunt u genieten van uw technologie screensaver.. Download de schermbeveiliging van iPhone 5 te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Bedrijfsleven, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Bedrijfsleven, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 114 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 3 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2013-07-23 09:07:47, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Bedrijfsleven. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging iPhone 5 van Bedrijfsleven om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
3

Waardering gebaseerd van 161 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 114 keer
TERUG
4
4 van 10 - 24 stemmen
No. 1318 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1950 keer

U herkent ongetwijfeld deze groene robot met een halfronde kop, want het is de mascotte en het logo van Android, een populaire besturingssysteem gebaseerd op Linux die speciaal is ontworpen voor mobiele apparaten, zowel smartphones en tablets. Hier ziet u, in deze screensaver, de grappige robot met zijn hoofd en armen oscillerende soepel, terwijl de Android brieven, ontworpen met de Droid lettertype typografie, zweven in de lucht. Dit besturingssysteem werd gekocht door Google in het jaar 2005, en het is de sterkste concurrent tegenover het besturingssysteem dat Apple in zijn iPhone-en iPad-apparaten, de iOS, en elke keer, de afstand tussen beide bedrijven is minder. Bent u meer in het voordeel van Android? Volledig downloaden dan zijn screensaver gratis!

5
5 van 10 - 1 stemmen
No. 1401 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1788 keer

Gratis schermbeveiliging van een kantoor zakenman die een reus potlood. Dit klerk, die kan ook een geleerde, beweegt een reus potlood met veel energie, zodat je aandacht te besteden aan hem wanneer uw computer inactief blijft voor een tijdje. Deze schermbeveiliging is perfect te installeren op kantoor en bij het ​​lachen met je collega's. Doe het op je eigen vrije tijd, natuurlijk!