Verpleegster

Bedrijfsleven Schermbeveiliging : verpleegster

Verpleegster schermbeveiliging

Geanimeerde verpleegster schermbeveiliging

verpleegster Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Verpleegkundigen zijn de gezondheid van werknemers zijn verantwoordelijk voor de verzorging van de zieken, en zij zijn degenen die verantwoordelijk zijn voor het verstrekken van de medicijnen die artsen voorschrijven hen aan patiënten. Hier zien we een verpleegster die zullen deelnemen aan een operatie. In de operatiekamer moet latex handschoenen te dragen voor het contact met de patiënt is steriel en kan niet worden verspreid elke ziekte of zijn er microben of andere organismen die een infectie kunnen veroorzaken.

Verpleegkundige kennis verworven studying universiteit. Deze beroepsgroep moet gezondheid en eerste hulp kennis hebben, en moet voldoen aan de medicijnen en technieken om ze goed te beheren. In ziekenhuizen en gezondheidscentra is zeer belangrijk dat de juiste normen van hygiëne en netheid om te voorkomen dat verschillende ziekten erger, en verpleegkundigen moeten weten hoe elk van de ziekten te behandelen. Bijvoorbeeld, verpleegkundigen zijn verantwoordelijk voor het injecteren van drugs, behandelingen uit te voeren, te injecteren vaccins en medicijnen die ze moeten elk van de zieken nemen verdelen. Mensen die verpleegkundigen te helpen en bij te wonen borstvoeding assistenten. Om dit beroep af te spelen moet specifieke kwalificaties.. Download de schermbeveiliging van verpleegster te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Bedrijfsleven, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Bedrijfsleven, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 73 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 4 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2014-12-09 10:12:26, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Bedrijfsleven. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging verpleegster van Bedrijfsleven om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
4

Waardering gebaseerd van 175 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 73 keer
TERUG
5
5 van 10 - 1 stemmen
No. 1437 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1480 keer

Een chirurg en een verpleegster in dit schermbeveiliging aan het einde van een operatie in de operatiekamer, de patiënt slaapt nog door de anesthesie, waaruit hij snel wakker. De arts is het sluiten van de wond met hechtingen, en de operatie is een succes. Deze schermbeveiliging is gewijd aan medici en artsen die miljoenen levens elke dag te redden in de wereld.

5
5 van 10 - 27 stemmen
No. 1619 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1256 keer

Deze vrouw werkt hard in zijn kantoor en zelfs niet één minuut rust hebben. Zij is gekleed in een mooi pak met een rode jas en witte rok. Zakelijke vrouwen zijn altijd erg geordend en goed gekleed, omdat zijn foto geeft hen het gevoel meer zelfvertrouwen. Deze screensaver is gewijd niet alleen voor zakenvrouwen, maar alle vrouwen werknemers die intentie in elk van de dingen die ze doen in hun leven.