Wikipedia

Bedrijfsleven Schermbeveiliging : Wikipedia

Wikipedia schermbeveiliging

Geanimeerde Wikipedia schermbeveiliging

Wikipedia Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Wie heeft de beroemde Wikipedia nooit geraadpleegd? De grootste vrije encyclopedie van alle tijd heeft zijn eigen volledig gratis screensaver, voor al diegenen die weten hoe ze het harde werk van alle mensen die bijdragen of hebben bijgedragen aan deze krachtige tool van kennis, die is gebaseerd op het delen van informatie waarderen zonder winst . Er zijn nu 285 verschillende Wikipedia edities, en 17 van hen hebben meer dan 300.000 artikelen. Wist je dat zijn naam, Wikipedia, komt van het Hawaïaanse uitdrukking "wikiwiki", die "snel" betekent, en het woord "encyclopedie"? Bezoeken van haar artikel zul je in staat zijn om vele interessante feiten, alsook veel nuttige informatie te ontdekken.

Met een ongelooflijk succes over de hele wereld, Wikipedia is een van de 10 meest populaire websites over de hele wereld, en zijn populariteit groeit met de dag. Dit grote project van een gratis en collaboratieve encyclopedie wordt beheerd door de Wikimedia Fundering, dat is een non-profit organisatie, en wil alle kennis te verenigen op een plek. Hoewel het veel kritiek om zijn betrouwbaarheid, het genereren van een veel controverse over die zij heeft ontvangen, de waarheid is dat ze een harde baan matigende en toezicht, het filteren van relevante informatie en het elimineren van misplaatste of verkeerde informatie. De grote kenmerken van de Wikipedia encyclopedie zijn de natuur als een uniforme bron van informatie, zijn wiki-technologie die kan worden bewerkt door iedereen die aan bepaalde eisen voldoet, en dat hun inhoud is geopend, dat wil zeggen, onder een niet-restrictieve licentie zijn herdistributie, wijziging en duplicatie. Zijn polyglot karakter maakt ook de Wikipedia staat om iedereen in de wereld, ongeacht welke taal ze spreken bereiken, omdat hun inhoud is altijd en voortdurend uitbreiden dankzij alle editors en gebruikers over de hele wereld, waarvan Wikipedia maakt een online encyclopedie van alle en voor allemaal.. Download de schermbeveiliging van Wikipedia te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Bedrijfsleven, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Bedrijfsleven, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 59 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 5 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2013-05-21 15:05:14, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Bedrijfsleven. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Wikipedia van Bedrijfsleven om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
5

Waardering gebaseerd van 182 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 59 keer
TERUG
6
6 van 10 - 29 stemmen
No. 1584 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2021 keer

Geld vliegt in deze screensaver, waar je heel veel dollars bankbiljetten kunnen zien. Het gezicht van George Washington, de eerste president van de Verenigde Staten van Amerika was verschijnt in een dollarbiljetten. U kunt transparanten luchtvaartmaatschappij achtergrond te zien terwijl een hand is het tellen van geld voor een pakje van contant geld is. Iedereen houdt van geld, zodat alle mensen zullen dit soort animatie om hun computerschermen.

8
8 van 10 - 4 stemmen
No. 1303 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2252 keer

Gratis Wall Street schermbeveiliging, de Amerikaanse aandelenmarkt, waar de aandelen van bedrijven zijn te allen tijde gecontroleerd, het kopen en verkopen van aandelen. Deze schermbeveiliging is perfect om zaken te zetten op kantoor, in het bijzonder voor bedrijven die zich bezighouden met economische en zakelijke gebieden. U kunt ook delen op sociale netwerken voor uw vrienden te zien.