Chris Pratt

Beroemde mensen Schermbeveiliging : Chris Pratt

Chris Pratt schermbeveiliging

Geanimeerde Chris Pratt schermbeveiliging

Chris Pratt Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

De jonge Amerikaanse acteur Christopher Michael Pratt, beter bekend als Chris Pratt, een populaire acteur, die is erg populair voor zijn rol als Peter Quill (Star Heer) Guardians of the Galaxy, Owen in Jurassic wereld of zijn een sterke kandidaat om Indiana Jones te spelen in een nieuwe aflevering van de saga. In deze verzameling van foto's kun je zien in sommige scènes van zijn laatste films, in verschillende prijsuitreikingen of een deel van hun meest recente foto sessies.

Acteur Chris Pratt werd geboren in Virginia, Minnesota, op 21 juni 1979. Hij begon zijn carrière in 2000, toen hij een casting voor Cursed Deel 3. Anteriormne had in het restaurant Hwai de Bubba Gump Shrimp Company gewerkt, en er werd ontdekt door actrice en regisseur Rae Dawn Chong. Chris is betrokken geweest bij filmprojecten en tv-shows zoals The OC, Everwood, Wanted, Moneyball, Mens van de levering, Parks and Recreation of passagiers. s een acteur die een verandering van het uiterlijk heeft ondergaan in de afgelopen jaren, dat het een man met enkele kilo meer om een ​​echte Hollywood heartthrob zijn.. Download de schermbeveiliging van Chris Pratt te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Beroemde Mensen, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Beroemde Mensen, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 87 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 8 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2015-07-21 12:07:31, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Beroemde Mensen. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Chris Pratt van Beroemde Mensen om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
8

Waardering gebaseerd van 14 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 87 keer
TERUG
7
7 van 10 - 605 stemmen
No. 340 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 7188 keer

Foto's van Daniel Radcliffe, de Britse acteur vooral bekend voor het spelen van schoolgaande tovenaar Harry Potter. Daniel Radcliffe speelt de hoofdrol in elk van de eerste vijf films gebaseerd op de best-selling boek van Harry Potter-serie, geschreven door JK Rowling. Hier zien we een aantal studio-opnamen van Daniel, evenals scènes uit het toneelstuk waarin de acteur werkte, Equus, door toneelschrijver Peter Shaffer. Als je een fan bent van deze acteur uit het Verenigd Koninkrijk, kunt u nu een aantal van de beste foto's op uw volledig gratis screensaver.

7
7 van 10 - 985 stemmen
No. 268 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 8649 keer

Enrique Iglesias is de jongste zoon van Julio Iglesias en Isabel Preysler. Iglesias heeft een oudere zus, journaliste Isabel Chabeli Iglesias en een oudere broer, zanger Julio José. Toen Enrique 3 jaar was gingen zijn ouders uit elkaar. Enriques moeder heeft nog twee dochters uit latere relaties: Tamara Fálco en Ana Boyer. Zijn vader heeft ook nog vijf kinderen met de Nederlandse Miranda Rijnsburger: Miguel Alejandro (7 september 1997, Miami), Rodrigo (3 april 1999, Miami), de tweeling Cristina en Victoria (1 mei 2001, Miami) en Guillermo (5 mei 2007, Miami).