Actrice Angelina Jolie

Beroemde vrouwen Schermbeveiliging : Actrice Angelina Jolie

Actrice Angelina Jolie schermbeveiliging

Geanimeerde Actrice Angelina Jolie schermbeveiliging

Actrice Angelina Jolie Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Verzameling van beelden van de beroemde actrice Angelina Jolie, die een van de meest sexy vrouwen in de wereld. Angelina Jolie is een Amerikaanse film-en televisie-actrice, die een Oscar won voor de beste vrouwelijke bijrol in Girl, Interrupted. Angelina neemt actief deel aan humanitaire daden proberen om hulp aan vluchtelingen uit verschillende verenigingen van de Verenigde Naties. Hij is getrouwd met de beroemde acteur Brad Pitt met wie ze een aantal eigen en geadopteerde kinderen.

Angelina Jolie is een Amerikaanse actrice. Hij wordt erkend voor zijn humanitaire werk in verschillende landen en verschillende oorzaken. Hij heeft verschillende onderscheidingen ontvangen voor zijn werk als actrice en professionele medewerkers in het bijstaan ​​van de benadeelde. Het is een zeer aantrekkelijke en vrouwelijke vrouw, geprobeerd om te werken als model, maar had geen geluk. Zij is de dochter van de beroemde acteur Jon Voight, met wie hij een slechte relatie. Zijn bekendste films zijn actie of versies van het spel Tomb Raider.. Download de schermbeveiliging van Actrice Angelina Jolie te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Beroemde Vrouwen, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Beroemde Vrouwen, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 118 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 8 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2008-09-25 08:04:14, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Beroemde Vrouwen. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Actrice Angelina Jolie van Beroemde Vrouwen om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
8

Waardering gebaseerd van 721 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 118 keer
TERUG
6
6 van 10 - 151 stemmen
No. 636 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 3282 keer

Fotogalerij van de prachtige actrice Angelina Jolie, bekend van zijn rollen in actiefilms en zijn humanitaire werk. Angelina Jolie werd omschreven als de mooiste vrouw ter wereld op de lijst van People magazine en werd de grootste sekssymbool aller tijden in de Britse Channel 4 televisie gestemd. Screensavers van beroemde actrice Angelina Jolie in verschillende kostuums en poses, op het scherm van de computer te zetten.

7
7 van 10 - 2190 stemmen
No. 197 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 11531 keer

Screensaver met beelden van Britney Spears, een zangeres, danseres en actrice is ook gewijd aan de wereld van de mode. Hier kunnen we foto's van zijn vroege jaren als een zanger, toen hij sprong naar roem. Deze artiest internationaal succesvolle debuut in 1999 met de release van haar album Baby One More Time. Zijn verschijning en onschuldige imago terwijl sensuele maakte het een van de tieneridolen van de tijd. In de loop der jaren is veranderd dat beeld met een meer sexy en volwassen.