Actrice Angelina Jolie

Beroemde vrouwen Schermbeveiliging : Actrice Angelina Jolie

Actrice Angelina Jolie schermbeveiliging

Geanimeerde Actrice Angelina Jolie schermbeveiliging

Actrice Angelina Jolie Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Verzameling van beelden van de beroemde actrice Angelina Jolie, die een van de meest sexy vrouwen in de wereld. Angelina Jolie is een Amerikaanse film-en televisie-actrice, die een Oscar won voor de beste vrouwelijke bijrol in Girl, Interrupted. Angelina neemt actief deel aan humanitaire daden proberen om hulp aan vluchtelingen uit verschillende verenigingen van de Verenigde Naties. Hij is getrouwd met de beroemde acteur Brad Pitt met wie ze een aantal eigen en geadopteerde kinderen.

Angelina Jolie is een Amerikaanse actrice. Hij wordt erkend voor zijn humanitaire werk in verschillende landen en verschillende oorzaken. Hij heeft verschillende onderscheidingen ontvangen voor zijn werk als actrice en professionele medewerkers in het bijstaan ​​van de benadeelde. Het is een zeer aantrekkelijke en vrouwelijke vrouw, geprobeerd om te werken als model, maar had geen geluk. Zij is de dochter van de beroemde acteur Jon Voight, met wie hij een slechte relatie. Zijn bekendste films zijn actie of versies van het spel Tomb Raider.. Download de schermbeveiliging van Actrice Angelina Jolie te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Beroemde Vrouwen, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Beroemde Vrouwen, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 115 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 8 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2008-09-25 08:04:14, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Beroemde Vrouwen. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Actrice Angelina Jolie van Beroemde Vrouwen om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
8

Waardering gebaseerd van 721 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 115 keer
TERUG
6
6 van 10 - 198 stemmen
No. 633 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 4092 keer

Christina Milian is een Amerikaanse actrice en zangeres genomineerd voor een Grammy Award als solo-R & B, het is ook songwriter, danser, tv-presentator en schrijver. In zijn rol als actrice speelde in de film 2003 "Love Do not Cost A Thing" met Nick Cannon. Stock foto's van Christina Milian u kunt downloaden en te maken aan uw vrije monitor te beschermen. Zijn echte naam is Christine Marie Flores en zijn familie is Cubaans, dus het heeft veel te maken met de Latijnse cultuur.

8
8 van 10 - 8 stemmen
No. 1671 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1666 keer

De mooie zangeres Taylor Swift is de ster van deze screensaver over muziek. Taylor is een Amerikaanse singer-songwriter die ook heeft gewerkt als actrice, en ze is de beste artiesten. Is deze video zie je fragmenten van de video te zien voor het lied Lege Ruimte. Naast het zingen en componeren van liedjes, Swift spelen ook de gitaar, piano, banjo en zelfs de ukelele, waardoor het een echt compleet kunstenaar, bes ides zeer aantrekkelijk.