Homerus dansen

Animatie Schermbeveiliging : Homerus dansen

Homerus dansen schermbeveiliging

Geanimeerde Homerus dansen schermbeveiliging

Homerus dansen Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Homerus, de grote voorvechter van de animatieserie The Simpsons, verschijnt in deze grappige scène dansen met de hond, Santa? S kleine helper. Deze karakters zijn gemaakt door cartoonist Matt Groening, en de hoofdstukken in deze serie hebben tientallen jaren zijn omroep, steeds de langstlopende serie in de televisiegeschiedenis. Als u ook graag de Simpsons, genieten van deze video op uw screen protector.

De animatieserie The Simpsons vertelt de ervaringen van het dagelijks leven van een Amerikaanse familie. Vele stereotypen en clich? S van de Amerikaanse samenleving worden gebruikt in de serie, en maakt gebruik van een sarcastische taal, vol ironie en kritiek. De ketting waar deze serie was oorspronkelijk uitgezonden FOX, maar momenteel wordt uitgezonden op tv-stations over de hele wereld. Het heeft talloze onderscheidingen, waaronder 25 Emmy Awards, 24 Annie Awards en een Peabody Award, onder andere prijzen gewonnen. Het wordt beschouwd als een van de beste geanimeerde serie van de twintigste eeuw.. Download de schermbeveiliging van Homerus dansen te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Animatie, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Animatie, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 99 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2014-11-17 10:11:04, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Animatie. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Homerus dansen van Animatie om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 224 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 99 keer
TERUG
6
6 van 10 - 440 stemmen
No. 610 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 3685 keer

Minato Namikaze was de Fourth Hokage in de Naruto schepping gemaakt door Masashi Kishimoto. Hij was de vader van Naruto Uzumaki. Hij werd beschouwd als de grootst ninja van alle tijdperken, deels wegens zijn deskundigheid om zich te verroeren en vechten op grote snelheid.Schermbeveiliging van een collectie van de afbeeldingen van de Fourth Hokage, voor fans van de Naruto schepping.

6
6 van 10 - 132 stemmen
No. 781 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 3043 keer

Met deze gratis screensaver krijg je een diavoorstelling van een aantal zeer hoge kwaliteit beelden van Jiraiya, het fictieve personage van de manga en anime Naruto. Zijn naam betekent letterlijk 'jonge donder ", dat is een beschrijving van zijn persoonlijkheid; hij is gereserveerd en verschijnt en verdwijnt Konoha, een van de vijf grote ninja Stad van Naruto, op elk moment. Als je van dit personage, of de Naruto Shippuden-serie, dan moet u deze toe te voegen aan uw collectie van Naruto screensavers. Deze grote ninja is een van de drie legendarische Sannin of ninja's, samen met Orochimaru en oude Tsunade.