Mickey Mouse

Animatie Schermbeveiliging : Mickey Mouse

Mickey Mouse schermbeveiliging

Geanimeerde Mickey Mouse schermbeveiliging

Mickey Mouse Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Transparante screen protector van de muis Mickey Mouse, de Disney-personage meest bekende en geliefde. Het is het symbool van de Disney Company en een van de meest bekende en geliefde personages in de hele wereld. Meestal verschijnt altijd vergezeld door zijn vriendin Minnie Mouse, zijn hond Pluto en Goofy en Donald vrienden. Foto's van Mickey gekleed als een middeleeuwse ridder, die een orkest, het spelen van sport en kussen Minnie, onder anderen. Geniet van alle Disney magie met deze gratis screensaver.

Mickey Mouse is een stripfiguur die werd opgericht in 1928 door Walt Disney en Ub Iwerks bij The Walt Disney Studio. Deze zwarte muis draagt ​​rode broek, grote gele schoenen en witte handschoenen. Het karakter geëvolueerd, korte eerste waren dom, maar toen het geluid werd geïntroduceerd, met gesynchroniseerde muziek en dialogen. Mickey stem is gemaakt en direct gevouwen door Walt Disney, de stem was een van de belangrijkste kenmerken van de persoonlijkheid van de muis.. Download de schermbeveiliging van Mickey Mouse te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Animatie, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Animatie, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 82 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-04-04 15:04:39, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Animatie. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Mickey Mouse van Animatie om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 959 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 82 keer
TERUG
6
6 van 10 - 548 stemmen
No. 549 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 4708 keer

Haruno Sakura is een personage van de manga en anime serie Naruto. Zij is een student van Hatake Kakashi. n haar vroege schooljaren was Sakura een timide en rustig meisje wat regelmatig voor de gek werd gehouden en gepest werd om haar grote voorhoofd, totdat de populaire Yamanaka Ino haar benaderde en een vriendschap sloot. Zij gaf haar een haarlint en vertelde haar om zich niet te verschuilen achter haar haardos. Sakura keek op tegen Ino door haar knappe uiterlijk en kwaliteiten. Ondanks dat Sakura de vriendschap accepteerde, voelde zij zich altijd minderwaardig tegenover haar.

6
6 van 10 - 43 stemmen
No. 1344 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2168 keer

Disney Screensaver, de kleurrijke personages van Walt Disney die naar uw computer met deze screensaver. Mickey Mouse, Goofy, Donald en Minnie vult je scherm met kleur en geluk als je niet gebruikt.