Mickey Mouse

Animatie Schermbeveiliging : Mickey Mouse

Mickey Mouse schermbeveiliging

Geanimeerde Mickey Mouse schermbeveiliging

Mickey Mouse Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Transparante screen protector van de muis Mickey Mouse, de Disney-personage meest bekende en geliefde. Het is het symbool van de Disney Company en een van de meest bekende en geliefde personages in de hele wereld. Meestal verschijnt altijd vergezeld door zijn vriendin Minnie Mouse, zijn hond Pluto en Goofy en Donald vrienden. Foto's van Mickey gekleed als een middeleeuwse ridder, die een orkest, het spelen van sport en kussen Minnie, onder anderen. Geniet van alle Disney magie met deze gratis screensaver.

Mickey Mouse is een stripfiguur die werd opgericht in 1928 door Walt Disney en Ub Iwerks bij The Walt Disney Studio. Deze zwarte muis draagt ​​rode broek, grote gele schoenen en witte handschoenen. Het karakter geëvolueerd, korte eerste waren dom, maar toen het geluid werd geïntroduceerd, met gesynchroniseerde muziek en dialogen. Mickey stem is gemaakt en direct gevouwen door Walt Disney, de stem was een van de belangrijkste kenmerken van de persoonlijkheid van de muis.. Download de schermbeveiliging van Mickey Mouse te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Animatie, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Animatie, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 77 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-04-04 15:04:39, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Animatie. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Mickey Mouse van Animatie om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 959 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 77 keer
TERUG
9
9 van 10 - 209 stemmen
No. 754 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 3041 keer

Rock Lee is een personage uit de manga- en animeserie Naruto gecreëerd door Masashi Kishimoto. Hij maakt deel uit van team "Gai", dit Team bestaat uit Hyuuga Neji, Tenten en Rock Lee onder Leiding van Maito Gai. Voor Lee is het van jongs af aan niet mogelijk om Ninjutsu of Genjutsu te gebruiken, vanwege deze handicap werd hij vroeger op de school vaak gepest door zijn mede studenten. Iedere leerling vertelde dat het voor hem niet mogelijk was om een shinobi te worden als je geen Ninjutsu of Genjutsu kan gebruiken. Lee negeerde deze uitspraken en begon zich te specialiseren in Taijutsu.

6
6 van 10 - 331 stemmen
No. 659 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 4012 keer

Deze gratis screensaver is een gratis slideshow van enkele van de grootste beelden van Orochimaru je ooit zult vinden. Orochimaru is een personage uit de manga en anime Naruto. Hij is een man, maar hij spreekt met een scherp, enigszins vrouwelijke stem in het Japans, hem een ​​meer sinistere toon aan te geven. Dit karakter heeft illusoire technieken die slangen gebruikt om hun tegenstanders aan te vallen. Als u op zoek bent naar een verzameling van beelden van het karakter van de anime-serie Naruto, hier is aan u. Hij was een van de drie legendarische Sannin, met Jiraiya en Tsunade.