Mickey Mouse

Animatie Schermbeveiliging : Mickey Mouse

Mickey Mouse schermbeveiliging

Geanimeerde Mickey Mouse schermbeveiliging

Mickey Mouse Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Transparante screen protector van de muis Mickey Mouse, de Disney-personage meest bekende en geliefde. Het is het symbool van de Disney Company en een van de meest bekende en geliefde personages in de hele wereld. Meestal verschijnt altijd vergezeld door zijn vriendin Minnie Mouse, zijn hond Pluto en Goofy en Donald vrienden. Foto's van Mickey gekleed als een middeleeuwse ridder, die een orkest, het spelen van sport en kussen Minnie, onder anderen. Geniet van alle Disney magie met deze gratis screensaver.

Mickey Mouse is een stripfiguur die werd opgericht in 1928 door Walt Disney en Ub Iwerks bij The Walt Disney Studio. Deze zwarte muis draagt ​​rode broek, grote gele schoenen en witte handschoenen. Het karakter geëvolueerd, korte eerste waren dom, maar toen het geluid werd geïntroduceerd, met gesynchroniseerde muziek en dialogen. Mickey stem is gemaakt en direct gevouwen door Walt Disney, de stem was een van de belangrijkste kenmerken van de persoonlijkheid van de muis.. Download de schermbeveiliging van Mickey Mouse te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Animatie, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Animatie, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 73 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-04-04 15:04:39, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Animatie. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Mickey Mouse van Animatie om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 812 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 73 keer
TERUG
7
7 van 10 - 11 stemmen
No. 1521 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1540 keer

In dit vrije schermbeveiliging kunt zien Perry het Vogelbekdier van Phineas en Ferb wanneer die doet alsof hij een gewone vogelbekdier. Eigenlijk Perry is Agent P, en is een geheim agent die in dienst van Major Monogram werkt voor Organisatie Zonder Cool Acroniem. Als je een fan bent van de Phineas en Ferb serie nu kun je Perry het Vogelbekdier als schermbeveiliging.

7
7 van 10 - 21 stemmen
No. 1552 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1298 keer

Weet jij de Naruto ninja skill genaamd Rasengan? Nu u kunt installeren op uw computer de screensaver waarin Naruto Uzumaki concentreert al zijn chakra in de palm van zijn hand om een ​​krachtige aanval die de tegenstander lanceert door de lucht te lanceren. Deze ninja techniek heet Rasengan en Naruto geleerd na een harde training met de salie Jiraiya, een van de drie legendarische Sannin, samen met Tsunade en Orochimaru. Nu Naruto is in staat om een krachtige techniek die zijn volle potentieel ontketent beheersen, en je kunt hem gebruiken om uw computerscherm te beschermen.