Penguins of madagascar

Animatie Schermbeveiliging : penguins of madagascar

Penguins of madagascar schermbeveiliging

Geanimeerde penguins of madagascar schermbeveiliging

Penguins of Madagascar Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Animatiefilm gebaseerd op de beroemde film van DreamWorks Animation genoemd Madagascar. The Penguins of Madagascar vertelt het verhaal van vier dappere pinguïns, Skipper, Kowalski, Rico en Private terug te keren naar actie en moeten de krachten bundelen met de geheime organisatie, de noordenwind, die wordt geleid door de wolf als en zijn team, Eva Berg Wandelen kracht en Mecha. Haar missie is om de snode plannen van Dr Octavius ​​Brine, een boze octopus, die wil de pinguïns in gruwelijke en kwade monsters uitschakelen door duivelse experimenten te stoppen.

De animatiefilm The Penguins of Madagascar is de derde reeks van Madagaskar. Het budget was 132 miljoen dollar, en de collectie van 373.700.000 dollar. Dat was een groot succes voor de producent. De distributie van de film uitgevoerd 20th Century Fox. Het is voor de kinderen geanimeerde komedie die in première ging in 2014 in de Verenigde Staten tussen 2014 en 2015 in de wereld.. Download de schermbeveiliging van Penguins of Madagascar te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Animatie, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Animatie, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 75 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 5 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2016-01-14 23:01:01, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Animatie. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Penguins of Madagascar van Animatie om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
5

Waardering gebaseerd van 196 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 75 keer
TERUG
7
7 van 10 - 341 stemmen
No. 618 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 4228 keer

Deze screensaver is over een diavoorstelling van een van de personages uit de anime en manga-serie Naruto. Kiba heeft twee rode strepen op de wangen en komt uit de Konohagakure of Konoha. Afbeeldingen van Kiba Inuzuka, die altijd met Akamaru, zijn ninja hond en beste vriend ook. Dit ninja is een lid van team 8 Kiba en Akamaru hebben zich in de loop serie, Kiba en geleidelijk hun assortiment om een chunin, een ninja senior zijn. Soms is hij impulsief en laten domineren door zijn wilde kant, maar komt weer op controle. Hij behoort tot de Inuzuka clan, waar de leden hebben een nauwe relatie met de wolven.

7
7 van 10 - 568 stemmen
No. 485 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 5705 keer

Met deze gratis screensaver krijg je een diavoorstelling van enkele van de beste foto's die u ooit zult vinden van Gaara van de woestijn, het fictieve personage in de Naruto manga en anime serie. Gaara van het zand is een ninja aangesloten bij Sunagakure, en is de zoon van Sunagakure leider, de vierde Kazekage. Als je een fan bent van de Naruto Shippuden-serie, dan moet u deze screensaver te hebben. Zijn grootste vermogen is om het woestijnzand te controleren met zijn chakra, en het gebruiken om krachtige aanvallen of perfecte verdediging technieken te creëren.