Sanjay en Craig

Animatie Schermbeveiliging : Sanjay en Craig

Sanjay en Craig schermbeveiliging

Geanimeerde Sanjay en Craig schermbeveiliging

Sanjay en Craig Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Sanjay en Craig is een tekenfilmserie van de televisiezender Nickelodeon. Sanjay Patel is een avontuurlijke en gekke kerel die graag gekke dingen te doen en niet gelooft dat niets onmogelijk is. Craig is een pratende slang en is een expert in vermomming, weten hoe om iets te worden. De twee vrienden zijn collega-avonturiers in elke aflevering van de reeks van geanimeerde televisie. Alleen Sanjay en vrienden kunnen de woorden van de sprekende slang horen .: Een grotere bedreiging is de heer Noodman, een inwoner van Sanjay, die bang is voor slangen en is altijd bereid om uit te vinden het grote geheim van Craig.

Sanjay en Craig is een televisie cartoon voor de kinderen kanaal Nickelodeon, die in première op 25 mei 2013. Het is een programma dat is afgegeven met groot succes op diverse internationale zenders Nickelodeon kinderen. Het is een populaire serie ter wereld. Voor de meeste mensen, Craig ziet eruit als een normale slang; alleen dat Sanjay en zijn vrienden kunt woorden komen uit de mond van het reptiel te horen. Sanjay is een heel lieve jongen en soms een beetje belachelijk.. Download de schermbeveiliging van Sanjay en Craig te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Animatie, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Animatie, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 45 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 8 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2016-02-17 23:02:35, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Animatie. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Sanjay en Craig van Animatie om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
8

Waardering gebaseerd van 35 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 45 keer
TERUG
7
7 van 10 - 722 stemmen
No. 520 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 4898 keer

In deze gratis screensaver kunt u een diavoorstelling van dit personage uit de anime en manga serie Naruto Shippuden vinden. Haar naam is Neji Hyūga, en is ze lid van het team man en een wonderkind van de Neji clan. De serie speelt zich af in een fictief universum, waar verschillende landen strijden om de macht door middel van het gebruik van ninja, die bovennatuurlijke vaardigheden kan gebruiken in een gevecht. Neji Neji beelden tonen een aantal van hun vaardigheden. Toen hij zich van zijn witte ogen rimpels zal in gebieden dicht bij de ogen van de inspanning te vormen. Neji heeft heel lang haar en meestal draag lichte kleding. Download het! Als je het leuk vindt, deel het door alle sociale netwerken je kan!

6
6 van 10 - 15 stemmen
No. 1264 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1877 keer

Ontdek de nieuwe Peanuts screensaver, de strip gecreëerd door Charles M. Schulz. Het vertelde de avonturen van Charlie Brown en zijn hond Snoopy. In de screensaver, worden de twee vrienden van Charlie Brown en Snoopy, zittend op een houten pier, het kijken naar de wolken op een rustige zomeravond. Als je graag Peanuts, kan je nog met dit screensaver, en deel het met anderen in je sociale netwerken.