Sanjay en Craig

Animatie Schermbeveiliging : Sanjay en Craig

Sanjay en Craig schermbeveiliging

Geanimeerde Sanjay en Craig schermbeveiliging

Sanjay en Craig Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Sanjay en Craig is een tekenfilmserie van de televisiezender Nickelodeon. Sanjay Patel is een avontuurlijke en gekke kerel die graag gekke dingen te doen en niet gelooft dat niets onmogelijk is. Craig is een pratende slang en is een expert in vermomming, weten hoe om iets te worden. De twee vrienden zijn collega-avonturiers in elke aflevering van de reeks van geanimeerde televisie. Alleen Sanjay en vrienden kunnen de woorden van de sprekende slang horen .: Een grotere bedreiging is de heer Noodman, een inwoner van Sanjay, die bang is voor slangen en is altijd bereid om uit te vinden het grote geheim van Craig.

Sanjay en Craig is een televisie cartoon voor de kinderen kanaal Nickelodeon, die in première op 25 mei 2013. Het is een programma dat is afgegeven met groot succes op diverse internationale zenders Nickelodeon kinderen. Het is een populaire serie ter wereld. Voor de meeste mensen, Craig ziet eruit als een normale slang; alleen dat Sanjay en zijn vrienden kunt woorden komen uit de mond van het reptiel te horen. Sanjay is een heel lieve jongen en soms een beetje belachelijk.. Download de schermbeveiliging van Sanjay en Craig te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Animatie, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Animatie, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 52 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 5 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2016-02-17 23:02:35, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Animatie. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Sanjay en Craig van Animatie om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
5

Waardering gebaseerd van 182 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 52 keer
TERUG
8
8 van 10 - 13 stemmen
No. 1546 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1792 keer

Gratis schermbeveiliging van een stuk personages, de populaire manga en anime serie. Op dit eiland in de zee, kunnen we zien aap D. Luffy met zijn typische strooien hoed, de sexy en uitbundige Nami en weinig Tony Tony Chopper. De drie personages zijn op een klein onbewoond eiland, maar ze zijn niet bang, omdat ze altijd met succes te beheren overwinnen elke situatie. Als je van un stuk u kunt deze gratis schermbeveiliging met je vrienden op sociale netwerken.

6
6 van 10 - 132 stemmen
No. 781 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 3307 keer

Met deze gratis screensaver krijg je een diavoorstelling van een aantal zeer hoge kwaliteit beelden van Jiraiya, het fictieve personage van de manga en anime Naruto. Zijn naam betekent letterlijk 'jonge donder ", dat is een beschrijving van zijn persoonlijkheid; hij is gereserveerd en verschijnt en verdwijnt Konoha, een van de vijf grote ninja Stad van Naruto, op elk moment. Als je van dit personage, of de Naruto Shippuden-serie, dan moet u deze toe te voegen aan uw collectie van Naruto screensavers. Deze grote ninja is een van de drie legendarische Sannin of ninja's, samen met Orochimaru en oude Tsunade.