Snoopy

Animatie Schermbeveiliging : Snoopy

Snoopy schermbeveiliging

Geanimeerde Snoopy schermbeveiliging

Snoopy Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Het is een van de belangrijkste personages uit de strip Peanuts. Deze transparante screensaver verschijnt Snoopy met vrienden als Charlie Brown of Woodstock. Afbeelding van Snoopy hond het schilderen van een rood hart, hardlopen, knuffelen Woodstock, knuffelen een rood hart en praten met vrienden. Dit fictief personage is een beagle ras hond met witte body en zwarte oren. Het is een zeer fantasierijke hond, hij droomt van verschillende verhalen en fantasieën liggend in zijn kennel. Geniet van de foto's van de personages Peanuts strip.

Het is een fictief personage en Charlie Brown hond. Snoopy begon zijn leven in de comics als een vrij conventionele hond, maar uiteindelijk uitgegroeid tot misschien wel het meest dynamische karakter van de strip is. Snoopy debuteerde op 4 oktober 1950, twee dagen na het begin van de strip. Dit is de hond van Charlie Brown. Zijn beste vriend is de Woodstock vogel. Dit karakter houdt van machinaal golfen en dagdromen te schrijven. Hij woont in een rood houten huis.. Download de schermbeveiliging van Snoopy te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Animatie, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Animatie, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 85 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-03-26 13:03:17, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Animatie. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Snoopy van Animatie om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 770 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 85 keer
TERUG
8
8 van 10 - 6 stemmen
No. 1698 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1129 keer

Deze schijnbaar onschuldige meisje is een anime karakter, cartoons van Japanse oorsprong, en hoewel het lijkt een eenvoudige student is eigenlijk een gevaarlijk geheim agent die heeft allerlei wapens. Hier kunt u zien hoe het hebben van een pistool in de ene hand, terwijl de andere heeft een kleine semi-automatische machine geweer. In de stad, alles staat in brand en het vuur brandt in alle gebouwen, het aanbieden van een somber landschap tijdens een gevecht tussen bands.

8
8 van 10 - 28 stemmen
No. 1433 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1696 keer

Als je van Tijd for Avontuur kunt u genieten van dit gratis schermbeveiliging met Finn en Jake dansen vroeg in de ochtend. Terwijl Jake de hond zingen voorbereiding van het ontbijt, Finn de mens sluit zich aan bij zijn lied met een van zijn groovy dance. Klap uw schermbeveiliging met leuke dansen en gekke liedjes Finn en Jake, de hoofdpersonen van Tijd for Avontuur.