Tinkelbel

Animatie Schermbeveiliging : Tinkelbel

Tinkelbel schermbeveiliging

Geanimeerde Tinkelbel schermbeveiliging

Tinkelbel Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Fotogalerij van het Disney-karakter Tinkelbel, het elfje metgezel van Peter Pan, dat is uitgegroeid tot een icoon van de Disney magie. Deze fee wordt gekenmerkt door het dragen van een blad groene jurk, groene schoenen met een witte kwast en blauwe boog op haar hoofd. Haar haar is blond, heeft blauwe ogen en twee prachtige vleugels die haar helpen om te vliegen. Dankzij de fee stof, ze maakt de mensen, dieren en objecten vliegen. In deze beelden kunt u scènes uit de Disney-elfjes filmreeks vinden. Als je van deze Disney-karakter, te downloaden van deze beelden naar uw computer.

De Tinkelbel fee is een Disney-personage. Iedereen kent haar als een van de belangrijkste personages uit de Disney film Peter Pan. Het is ook populair door de ster van de Disney Fairies franchise. In deze animatie kunnen we haar zien, omringd door bloemen, planten, bomen en dieren. Ze houdt om te leven, omringd door de natuur. Het wordt gekenmerkt door een zeer klein blond meisje. Ze heeft een toverstaf met fee stof. Geniet van de meest populaire Disney sprookjes.. Download de schermbeveiliging van Tinkelbel te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Animatie, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Animatie, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 72 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 8 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-04-04 17:04:30, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Animatie. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Tinkelbel van Animatie om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
8

Waardering gebaseerd van 1008 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 72 keer
TERUG
8
8 van 10 - 42 stemmen
No. 1385 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1848 keer

Pokemon Screensaver, een volledig gratis screensaver waar je de beste legendarische pokemon. In deze screensaver verschijnt Giratina, Reshiram, Zekrom, Groudon, Regigigas, Dialga, Deoxys Defensie, Rayquaza en Heatran.

7
7 van 10 - 735 stemmen
No. 393 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 5889 keer

De personages in de cartoon ze reizen en avontuur in deze screensaver. Het konijn en teddybeer reist door de wereld van cartoons, reizen met de trein, per boot en andere tekens die een horloge die een beroep doen alle kinderen. Screensavers voor uw kinderen en liefhebbers van cartoons.