Tinkelbel

Animatie Schermbeveiliging : Tinkelbel

Tinkelbel schermbeveiliging

Geanimeerde Tinkelbel schermbeveiliging

Tinkelbel Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Fotogalerij van het Disney-karakter Tinkelbel, het elfje metgezel van Peter Pan, dat is uitgegroeid tot een icoon van de Disney magie. Deze fee wordt gekenmerkt door het dragen van een blad groene jurk, groene schoenen met een witte kwast en blauwe boog op haar hoofd. Haar haar is blond, heeft blauwe ogen en twee prachtige vleugels die haar helpen om te vliegen. Dankzij de fee stof, ze maakt de mensen, dieren en objecten vliegen. In deze beelden kunt u scènes uit de Disney-elfjes filmreeks vinden. Als je van deze Disney-karakter, te downloaden van deze beelden naar uw computer.

De Tinkelbel fee is een Disney-personage. Iedereen kent haar als een van de belangrijkste personages uit de Disney film Peter Pan. Het is ook populair door de ster van de Disney Fairies franchise. In deze animatie kunnen we haar zien, omringd door bloemen, planten, bomen en dieren. Ze houdt om te leven, omringd door de natuur. Het wordt gekenmerkt door een zeer klein blond meisje. Ze heeft een toverstaf met fee stof. Geniet van de meest populaire Disney sprookjes.. Download de schermbeveiliging van Tinkelbel te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Animatie, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Animatie, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 74 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 8 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-04-04 17:04:30, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Animatie. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Tinkelbel van Animatie om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
8

Waardering gebaseerd van 1162 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 74 keer
TERUG
7
7 van 10 - 19 stemmen
No. 1508 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1670 keer

Screensaver van de man van staal of Superman, de grootste superheld aller tijden. Onder de geheime identiteit van Clark Kent, Superman leeft onder mensen als een verlegen verslaggever voor de Metropolis Daily Planet. Dat werkt samen met reporter Lois Lane, werd hij verliefd en eindigde als een paar. Schermen van de grote held van alle tijden. Met deze gratis screensaver kunt u superheld Superman in uw computer. Deze screensaver is een transparante screensaver, wat betekent dat de beelden van de Superman diavoorstelling die de screensaver vormen hebben geen achtergrond en u zult uw bureaublad.

8
8 van 10 - 1540 stemmen
No. 235 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 9805 keer

Deze screensaver heeft een slideshow van de beste foto overzicht van Itachi Uchiha. Zijn verhaal is dat hij is de oudere broer van Sasuke Uchiha en is verantwoordelijk voor het doden van alle leden van hun clan, behalve Sasuke. Hij is een zeer gevaarlijke en dodelijke vijand, en toont geen emotie, spijt of gevoelens. Zijn ogen waren vol tederheid en mededogen, totdat hij zich bij Akatsuki, toen ze draaide zich kwaad en intimiderend. Naast het feit dat een sterke, Itachi heeft een hoge intelligentie die het superieur aan hun tegenstanders maakt.