Tinkelbel

Animatie Schermbeveiliging : Tinkelbel

Tinkelbel schermbeveiliging

Geanimeerde Tinkelbel schermbeveiliging

Tinkelbel Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Fotogalerij van het Disney-karakter Tinkelbel, het elfje metgezel van Peter Pan, dat is uitgegroeid tot een icoon van de Disney magie. Deze fee wordt gekenmerkt door het dragen van een blad groene jurk, groene schoenen met een witte kwast en blauwe boog op haar hoofd. Haar haar is blond, heeft blauwe ogen en twee prachtige vleugels die haar helpen om te vliegen. Dankzij de fee stof, ze maakt de mensen, dieren en objecten vliegen. In deze beelden kunt u scènes uit de Disney-elfjes filmreeks vinden. Als je van deze Disney-karakter, te downloaden van deze beelden naar uw computer.

De Tinkelbel fee is een Disney-personage. Iedereen kent haar als een van de belangrijkste personages uit de Disney film Peter Pan. Het is ook populair door de ster van de Disney Fairies franchise. In deze animatie kunnen we haar zien, omringd door bloemen, planten, bomen en dieren. Ze houdt om te leven, omringd door de natuur. Het wordt gekenmerkt door een zeer klein blond meisje. Ze heeft een toverstaf met fee stof. Geniet van de meest populaire Disney sprookjes.. Download de schermbeveiliging van Tinkelbel te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Animatie, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Animatie, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 78 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 8 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-04-04 17:04:30, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Animatie. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Tinkelbel van Animatie om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
8

Waardering gebaseerd van 1162 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 78 keer
TERUG
6
6 van 10 - 132 stemmen
No. 756 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 3325 keer

Deze gratis screensaver is over een diavoorstelling van enkele van de beste foto's van Kankuro. Hij is een secundaire karakter van de manga en anime serie Naruto Shippuden. Kankuro heeft een marionet genoemd Karasu, en werd geboren in Sunagakure. Kankuro is de tweede oudste van de drie broers en zussen. Dit karakter is zeer zelfvoldane en heel opschepperig. Altijd gekleed in zwarte kleding voor een beter verstoppen in de schaduw. Als je jezelf als een fan van Naruto Shippuden, je bent al te traag om deze screensaver te downloaden!

5
5 van 10 - 26 stemmen
No. 0 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 883 keer

Sanjay en Craig is een tekenfilmserie van de televisiezender Nickelodeon. Sanjay Patel is een avontuurlijke en gekke kerel die graag gekke dingen te doen en niet gelooft dat niets onmogelijk is. Craig is een pratende slang en is een expert in vermomming, weten hoe om iets te worden. De twee vrienden zijn collega-avonturiers in elke aflevering van de reeks van geanimeerde televisie. Alleen Sanjay en vrienden kunnen de woorden van de sprekende slang horen .: Een grotere bedreiging is de heer Noodman, een inwoner van Sanjay, die bang is voor slangen en is altijd bereid om uit te vinden het grote geheim van Craig.