Tweety

Animatie Schermbeveiliging : Tweety

Tweety schermbeveiliging

Geanimeerde Tweety schermbeveiliging

Tweety Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Transparante Tweety screensaver, de beroemde kanarie van de grote Looney Tunes familie, van de Warner Bros bedrijf. Nu kunt u een screensaver waarin Tweety verschijnt op wat u ook doet spelen, je niet stoppen. Deel Tweety, Sylvester eeuwige rivaal, in sociale netwerken en de verspreiding van deze screensaver naar je vrienden. U kunt uw computer geven een leuke en schattige look met Tweety, de oma's kanarie, het is helemaal gratis.

De naam "Tweety" is een woordspeling, want het betekende oorspronkelijk "lieverd", samen met "tweet" een typisch Engels onomatopee voor het geluid van vogels. Bob Clampett gemaakt het teken dat zou worden Tweety in de 1942 kort een verhaal van twee kitten.. Download de schermbeveiliging van Tweety te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Animatie, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Animatie, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 57 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-07-04 08:07:38, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Animatie. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Tweety van Animatie om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 175 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 57 keer
TERUG
7
7 van 10 - 112 stemmen
No. 737 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 3160 keer

Transparante screen protector van de muis Mickey Mouse, de Disney-personage meest bekende en geliefde. Het is het symbool van de Disney Company en een van de meest bekende en geliefde personages in de hele wereld. Meestal verschijnt altijd vergezeld door zijn vriendin Minnie Mouse, zijn hond Pluto en Goofy en Donald vrienden. Foto's van Mickey gekleed als een middeleeuwse ridder, die een orkest, het spelen van sport en kussen Minnie, onder anderen. Geniet van alle Disney magie met deze gratis screensaver.

8
8 van 10 - 3 stemmen
No. 1747 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1204 keer

Peppa Pig is een animatieserie voor kinderen. De serie vertelt het verhaal van een varken, Peppa Pig en haar familie en vrienden. Alle karakters hebben dieren namen in het Engels en de eerste letter van de naam, dat is de naam van het dier wedstrijd. Peppa Pig Rebecca Konijn, Danny Hond, Suzy Schaap, Emily Olifant. Bijna alle afleveringen plaatsvinden binnen de familie thuis, maar er zijn scènes die in het buitenland zijn. Het is een van de meest populaire tegenwoordig voor kinderen in de wereld series.