Tweety

Animatie Schermbeveiliging : Tweety

Tweety schermbeveiliging

Geanimeerde Tweety schermbeveiliging

Tweety Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Transparante Tweety screensaver, de beroemde kanarie van de grote Looney Tunes familie, van de Warner Bros bedrijf. Nu kunt u een screensaver waarin Tweety verschijnt op wat u ook doet spelen, je niet stoppen. Deel Tweety, Sylvester eeuwige rivaal, in sociale netwerken en de verspreiding van deze screensaver naar je vrienden. U kunt uw computer geven een leuke en schattige look met Tweety, de oma's kanarie, het is helemaal gratis.

De naam "Tweety" is een woordspeling, want het betekende oorspronkelijk "lieverd", samen met "tweet" een typisch Engels onomatopee voor het geluid van vogels. Bob Clampett gemaakt het teken dat zou worden Tweety in de 1942 kort een verhaal van twee kitten.. Download de schermbeveiliging van Tweety te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Animatie, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Animatie, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 45 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-07-04 08:07:38, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Animatie. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Tweety van Animatie om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 168 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 45 keer
TERUG
7
7 van 10 - 1603 stemmen
No. 223 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 9643 keer

Schermbeveiliging voor liefhebber van Naruto manga en anime serie! Downloaden deze schermbeveiliging van Kakashi Hatake, een fictief personage in de Naruto schepping gemaakt door Masashi Kishimoto. Kakashi Hatake is een van de ninjas van de Naruto verhaal, die vertelt het leven en avonturen van ninja Naruto.

7
7 van 10 - 159 stemmen
No. 817 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2356 keer

Shino Aburame is een fictief personage in de Naruto schepping gemaakt door Masashi Kishimoto. Hij is een van de leden van Team 8 en wordt met de insecten gefascineerd. Hij spendeert dagen vrij timen veroverende en studerende insecten en dikwijls benutt hen als analogieën tijdens de conversatie. Tijdens een strijd, Shino zijn mankementen dirigeert naar een tegenspeler. Schermbeveiliging van een collectie van de afbeeldingen van Shino, voor fans van de Naruto schepping.