Tweety

Animatie Schermbeveiliging : Tweety

Tweety schermbeveiliging

Geanimeerde Tweety schermbeveiliging

Tweety Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Transparante Tweety screensaver, de beroemde kanarie van de grote Looney Tunes familie, van de Warner Bros bedrijf. Nu kunt u een screensaver waarin Tweety verschijnt op wat u ook doet spelen, je niet stoppen. Deel Tweety, Sylvester eeuwige rivaal, in sociale netwerken en de verspreiding van deze screensaver naar je vrienden. U kunt uw computer geven een leuke en schattige look met Tweety, de oma's kanarie, het is helemaal gratis.

De naam "Tweety" is een woordspeling, want het betekende oorspronkelijk "lieverd", samen met "tweet" een typisch Engels onomatopee voor het geluid van vogels. Bob Clampett gemaakt het teken dat zou worden Tweety in de 1942 kort een verhaal van twee kitten.. Download de schermbeveiliging van Tweety te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Animatie, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Animatie, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 51 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-07-04 08:07:38, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Animatie. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Tweety van Animatie om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 168 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 51 keer
TERUG
6
6 van 10 - 132 stemmen
No. 781 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2514 keer

Met deze gratis screensaver krijg je een diavoorstelling van een aantal zeer hoge kwaliteit beelden van Jiraiya, het fictieve personage van de manga en anime Naruto. Zijn naam betekent letterlijk 'jonge donder ", dat is een beschrijving van zijn persoonlijkheid; hij is gereserveerd en verschijnt en verdwijnt Konoha, een van de vijf grote ninja Stad van Naruto, op elk moment. Als je van dit personage, of de Naruto Shippuden-serie, dan moet u deze toe te voegen aan uw collectie van Naruto screensavers. Deze grote ninja is een van de drie legendarische Sannin of ninja's, samen met Orochimaru en oude Tsunade.

7
7 van 10 - 20 stemmen
No. 1532 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 902 keer

Disneyland screensaver. Een screensaver vol tederheid en magie, waar je kunt zien schijnen Schoonheid en het Beest, en Winnie de Poeh, met de Disney-kasteel op de achtergrond.