Abraham kudde

Christendom en godsdienst Schermbeveiliging : Abraham kudde

Abraham kudde schermbeveiliging

Geanimeerde Abraham kudde schermbeveiliging

Abraham kudde Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

In deze gratis screensaver Abraham ziet met zijn kudde schapen. Abraham is een bijbelse figuur, maar ook een van de vroege aartsvaders van Israël en de Arabische mensen in de Joodse religie, christelijke en islamitische. met deze screensaver kunt u uw computer kruising Abraham en zijn kudde hebben. Het is een fundamentele religieuze figuur in de joodse, christelijke en islamitische religie, de eerste van de aartsvaders van Israël en het Arabische volk.

Screensavers van Abraham, de kudde schapen van Abraham op zijn reis. Een religieuze screensaver Abraham herder met zijn schapen. Abraham was een leider van de oude Hebreeën. Door God uitverkoren om de bron van een stad die hun God zou zijn en zou het beloofde land te geven. Zijn verhaal wordt verteld in het boek Genesis. Het moeilijkste test die werd geconfronteerd, was om zijn eigen zoon, die vroeg God te offeren, maar laat hem niet te doen, zag hij dat als hij zou gaan om het te vervullen. Het offer van Isaac is een van de belangrijkste momenten van de Bijbel en de geschiedenis van het personage.. Download de schermbeveiliging van Abraham kudde te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Christendom en Godsdienst, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Christendom en Godsdienst, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 87 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 8 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-11-26 09:11:32, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Christendom en Godsdienst. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Abraham kudde van Christendom en Godsdienst om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
8

Waardering gebaseerd van 238 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 87 keer
TERUG
7
7 van 10 - 4 stemmen
No. 1507 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2114 keer

Zeus, de vader van de Griekse goden van de berg Olympus lanceert zijn stralen in deze gratis screensaver van de Griekse mythologie. Romeinse mythologie is grotendeels gebaseerd op de Griekse mythologie, en het Romeinse equivalent van Zeus was Jupiter. De grootste van alle goden, zijn baas en originele creatieve figuur. Zeus is de god van de donder en de hemel, zo gaat het in deze screensaver gooien zijn stralen. Het wordt ook gesymboliseerd door de adelaar, stier en eiken.

7
7 van 10 - 1346 stemmen
No. 210 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 11628 keer

Schermbeveiliging van twee glimlachende kleine engelen, zitting in de hemel, omringd door sprankelende sterren en bewolking. Zij hebben kringen en een toverstaf. Schermbeveiliging van aanbiddelijke en radiant engelen in de hemel.