Afbeeldingen van Maria en Jezus

Christendom en godsdienst Schermbeveiliging : Afbeeldingen van Maria en Jezus

Afbeeldingen van Maria en Jezus schermbeveiliging

Geanimeerde Afbeeldingen van Maria en Jezus schermbeveiliging

Afbeeldingen van Maria en Jezus Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Schermbeveiligingen van schilderijen en kunstwerken waarvan de centrale thema aan de Maagd Maria en het kindje Jezus in haar scènes. De Maagd Maria is de moeder van Jezus van Nazareth, de zoon van God. Voor de katholieke, orthodoxe, anglicaanse en andere Oost-christelijke groepen worden meer gebruikt de termen "Heilige Maagd Maria", "Maria" en "Moeder van God". Verzameling van religieuze kunst. Artistieke voorstellingen van de Madonna met Jezus Christus, zoals het ook bekend is.

Verzameling van schilderkunst waarin de belangrijkste thema is de Maagd Maria en haar zoon Jezus. De figuur van de moeder met het kind Jezus in haar armen. De figuur van de moeder van Jezus van Nazareth. Een van de belangrijkste personages voor godsdiensten, zoals christenen, katholieken, orthodoxen, anglicanen, en oosterse christenen. De Maagd Maria is de moeder van de Zoon van God, die was gewaarschuwd dat het zou de moeder van het kind. Een verzameling van religieuze kunstwerken met het thema van het moederschap als een centraal thema, waarin we de moeder met de baby zoon in liefdevolle houding. Moederschap van Jezus Christus als het centrale thema van deze collectie van beelden van beroemde schilderijen.. Download de schermbeveiliging van Afbeeldingen van Maria en Jezus te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Christendom en Godsdienst, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Christendom en Godsdienst, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 176 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2008-04-21 13:04:52, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Christendom en Godsdienst. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Afbeeldingen van Maria en Jezus van Christendom en Godsdienst om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 4536 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 176 keer
TERUG
7
7 van 10 - 222 stemmen
No. 303 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 7919 keer

Deze screensaver is over een diavoorstelling van foto's, en elk van deze foto's hebben een inspirerende zin. Zoek tevredenheid en inspiratie elke dag met deze geruststellende screensaver. Eraan herinnerd worden dat God met u is als zijn woord draait op uw scherm, samen met enkele schitterende natuur scènes. Download nu deze bijbel screensaver en ontdek welke het meest troostende verzen op de heilige hoekje zijn. Deel het met iedereen die je maar kunt bedenken in je favoriete sociale netwerken. Moge God met ons allen. In de natuur, beide stromen, de zee of de woestijn cactus, kunnen we de actie van God te zien.

6
6 van 10 - 4244 stemmen
No. 70 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 26198 keer

Bewegende beelden van religieuze landschappen voor u te concentreren op uw geloof. Elk beeld toont een scène uit het Oude Testament met een citaat dat het verhaal overeenkomt met de passage van de bijbel vertelt. Bijbelse foto's met citaten uit het heilige boek van de vele religies voor uw monitor. In deze bijbelse taferelen zien we Adam en Eva, Jezus, Mozes, David en Goliath, de toren van Babel, Abraham en de heilige geest, onder anderen. Elke foto is een citaat uit de Bijbel geschreven.