Afbeeldingen van Maria en Jezus

Christendom en godsdienst Schermbeveiliging : Afbeeldingen van Maria en Jezus

Afbeeldingen van Maria en Jezus schermbeveiliging

Geanimeerde Afbeeldingen van Maria en Jezus schermbeveiliging

Afbeeldingen van Maria en Jezus Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Schermbeveiligingen van schilderijen en kunstwerken waarvan de centrale thema aan de Maagd Maria en het kindje Jezus in haar scènes. De Maagd Maria is de moeder van Jezus van Nazareth, de zoon van God. Voor de katholieke, orthodoxe, anglicaanse en andere Oost-christelijke groepen worden meer gebruikt de termen "Heilige Maagd Maria", "Maria" en "Moeder van God". Verzameling van religieuze kunst. Artistieke voorstellingen van de Madonna met Jezus Christus, zoals het ook bekend is.

Verzameling van schilderkunst waarin de belangrijkste thema is de Maagd Maria en haar zoon Jezus. De figuur van de moeder met het kind Jezus in haar armen. De figuur van de moeder van Jezus van Nazareth. Een van de belangrijkste personages voor godsdiensten, zoals christenen, katholieken, orthodoxen, anglicanen, en oosterse christenen. De Maagd Maria is de moeder van de Zoon van God, die was gewaarschuwd dat het zou de moeder van het kind. Een verzameling van religieuze kunstwerken met het thema van het moederschap als een centraal thema, waarin we de moeder met de baby zoon in liefdevolle houding. Moederschap van Jezus Christus als het centrale thema van deze collectie van beelden van beroemde schilderijen.. Download de schermbeveiliging van Afbeeldingen van Maria en Jezus te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Christendom en Godsdienst, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Christendom en Godsdienst, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 184 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2008-04-21 13:04:52, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Christendom en Godsdienst. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Afbeeldingen van Maria en Jezus van Christendom en Godsdienst om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 4536 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 184 keer
TERUG
8
8 van 10 - 56 stemmen
No. 887 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 3081 keer

Bewegend beeld van Jezus aan het kruis op een oranje achtergrond. Jezus van Nazareth, ook wel aangeduid als Jezus Christus of gewoon Christus, is de centrale figuur van het christendom en een van de meest invloedrijke figuren in de westerse cultuur. Voor de meerderheid van christelijke denominaties, is de zoon van God en, bij uitbreiding, de incarnatie van God zelf. Op de foto zien we Jezus gekruisigd op een gouden kruis. Veel christenen geloven dat Hij uit de dood nadat hij gekruisigd.

6
6 van 10 - 273 stemmen
No. 519 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 5185 keer

Een grote full colour gebrandschilderd glas in een kerk onthult de geest van een engel die komt om warmte te geven aan een meisje dat in de kerk bidt. De geluiden en muziek zal je ontspannen kijken naar de beelden van de engelen in de hemel kijken naar de stad, rust op de top van een regenboog die rust uitstraalt. Een reeks in verband met engelen op aarde en in de hemel scènes, te beginnen met deze engel van God komt naar je toe in de kerk door een raam met scènes uit de Bijbel.