Chanoeka

Christendom en godsdienst Schermbeveiliging : chanoeka

Chanoeka schermbeveiliging

Geanimeerde chanoeka schermbeveiliging

Chanoeka Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

De Chanoeka in deze gratis schermbeveiliging is een van de symbolen van het jodendom en het feest van Chanoeka, een joodse kandelaar heeft zeven tot negen armen. De menorah is een negen-kandelaar symboliseert het brandende braambos dat Mozes zag op de berg Sinaï (boek Exodus 25). Met deze gratis screensaver kunt u uw menorah op uw computer, met kaarsen verlicht. Delen op sociale netwerken deze screensaver zodat andere vrienden hun eigen chanukiah of menorah kan hebben.

Schermbeveiliging van een joodse Chanoeka symbool van het jodendom, symbolische kaars aan de joden en hun religieuze rituelen in aanvulling op de menorah. Deze kandelaar gebruikt in de viering van Chanoeka en heeft negen armen. Deze armen symboliseren de brandende braambos dat Mozes zag op de berg Sinaï. De vier armen aan elke kant vertegenwoordigen de achtdaagse viering van het wonder van de olie. Het centrum kaars wordt gebruikt om alle andere branden. Eerst wordt de centrale kaars wordt aangestoken en vervolgens met het branden alle andere kaarsen.. Download de schermbeveiliging van Chanoeka te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Christendom en Godsdienst, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Christendom en Godsdienst, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 49 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 8 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-11-15 12:11:00, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Christendom en Godsdienst. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Chanoeka van Christendom en Godsdienst om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
8

Waardering gebaseerd van 112 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 49 keer
TERUG
8
8 van 10 - 857 stemmen
No. 267 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 9295 keer

Deze screensaver is gemaakt van een diavoorstelling van een aantal hoge kwaliteit foto's van natuurlijke scenario's met zinnen uit de Bijbel op hen. Zoek tevredenheid en inspiratie elke dag met deze geruststellende screensaver. Eraan herinnerd worden dat God met u is als Zijn woord draait op uw scherm, samen met schitterende natuur scènes. Download nu deze bijbelteksten en ontdek welke het meest troostende verzen over het heilige boek zijn. Deze fragmenten van de Bijbel kan de woorden van bemoediging zijn dat iemand behoefte heeft aan comfort. Blijken ook zeer ontspannend scènes, zoals de zee, kleine watervallen en prachtige natuur.

7
7 van 10 - 555 stemmen
No. 371 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 7239 keer

Deze gratis screensaver is een geanimeerde diavoorstelling van een aantal hoge kwaliteit foto's van natuurlijke uitzicht versierd met een zin uit de Bijbel. Voor al diegenen die ontmoedigd of verloren in hun leven, dit screensaver heeft bijbelverzen die ertoe zal leiden de meest depressief. Het maakt niet uit wat er ook gebeurt, de bijbel heeft altijd veel bemoedigende zinnen voor u, en deze zijn allemaal gelegen op idyllische landschappen. Als je je down voelt, zet u deze screensaver op. Als je het leuk vindt, deel het met wie je denkt dat ze het waarderen.