Chanoeka

Christendom en godsdienst Schermbeveiliging : chanoeka

Chanoeka schermbeveiliging

Geanimeerde chanoeka schermbeveiliging

Chanoeka Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

De Chanoeka in deze gratis schermbeveiliging is een van de symbolen van het jodendom en het feest van Chanoeka, een joodse kandelaar heeft zeven tot negen armen. De menorah is een negen-kandelaar symboliseert het brandende braambos dat Mozes zag op de berg Sinaï (boek Exodus 25). Met deze gratis screensaver kunt u uw menorah op uw computer, met kaarsen verlicht. Delen op sociale netwerken deze screensaver zodat andere vrienden hun eigen chanukiah of menorah kan hebben.

Schermbeveiliging van een joodse Chanoeka symbool van het jodendom, symbolische kaars aan de joden en hun religieuze rituelen in aanvulling op de menorah. Deze kandelaar gebruikt in de viering van Chanoeka en heeft negen armen. Deze armen symboliseren de brandende braambos dat Mozes zag op de berg Sinaï. De vier armen aan elke kant vertegenwoordigen de achtdaagse viering van het wonder van de olie. Het centrum kaars wordt gebruikt om alle andere branden. Eerst wordt de centrale kaars wordt aangestoken en vervolgens met het branden alle andere kaarsen.. Download de schermbeveiliging van Chanoeka te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Christendom en Godsdienst, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Christendom en Godsdienst, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 43 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 8 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-11-15 12:11:00, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Christendom en Godsdienst. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Chanoeka van Christendom en Godsdienst om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
8

Waardering gebaseerd van 112 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 43 keer
TERUG
6
6 van 10 - 19 stemmen
No. 872 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2821 keer

Dit vrije screensaver gaat over een engel zittend op een wolk die hoog in de hemel. Het enige wat je kunt zien in de achtergrond is duidelijk dat blauw donkerder als je hoger uit, met veel wolken in. De engel die zit rustig op haar wolk wordt ook schudt haar vleugels met een ring op de top van zijn hoofd. Als je soms hebt geloofd u een beschermengel gehad, download dit screensaver, zodat je hem zo aanwezig als mogelijk kan hebben. Ook, deel het met iedereen op de sociale netwerken.

6
6 van 10 - 2396 stemmen
No. 138 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 15252 keer

Fotogalerij van religieuze kunst, waarin we verschillende scènes van de geboorte van Jezus, de aankondiging, de geboorte en de aanbidding zien. Artistieke weergave van onderwerpen met betrekking tot de geboorte van Jezus in Bethlehem op 25 december. Het kind in de kribbe waar Jezus werd geboren, met Maria, zijn moeder, zijn vader Jozef, de Magiërs. Verschillende keren sinds de Maagd Maria ontvangen de annunciatie, geboorte, bewondering naar de magiërs en de herders.