Engel in het gebrandschilderd glas

Christendom en godsdienst Schermbeveiliging : engel in het gebrandschilderd glas

Engel in het gebrandschilderd glas schermbeveiliging

Geanimeerde engel in het gebrandschilderd glas schermbeveiliging

Engel in het gebrandschilderd glas Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Een grote full colour gebrandschilderd glas in een kerk onthult de geest van een engel die komt om warmte te geven aan een meisje dat in de kerk bidt. De geluiden en muziek zal je ontspannen kijken naar de beelden van de engelen in de hemel kijken naar de stad, rust op de top van een regenboog die rust uitstraalt. Een reeks in verband met engelen op aarde en in de hemel scènes, te beginnen met deze engel van God komt naar je toe in de kerk door een raam met scènes uit de Bijbel.

Een animatie met verschillende episodes geassocieerd met engelen. De eerste scène is een engel uit de hemel neerdalen en wordt aan u gepresenteerd in de kerk, het invoeren door een raam, om te laten zien het paradijs. Een van de boodschappers van de Heer komt om je op deze foto, met andere beelden van zijn meest trouwe dienaren. In het glas in lood van de kerk kunnen we beelden die zijn genomen uit verschillende delen van de Bijbel zien. Engelen zijn gevleugelde wezens die in de hemel aan de Heer, die hen stuurt naar de onderwereld wanneer ze nodig hebben om een taak uit te voeren of een boodschap te dienen. Glas in lood kan verwijzen naar gekleurd glas als materiaal of om werken die ermee wordt geproduceerd. Doorheen zijn geschiedenis, is de termijn bijna uitsluitend toegepast op de ramen van kerken en andere belangrijke gebouwen.. Download de schermbeveiliging van Engel in het gebrandschilderd glas te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Christendom en Godsdienst, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Christendom en Godsdienst, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 63 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2010-10-19 18:10:29, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Christendom en Godsdienst. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Engel in het gebrandschilderd glas van Christendom en Godsdienst om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 1911 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 63 keer
TERUG
8
8 van 10 - 54 stemmen
No. 780 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 3266 keer

Screensaver van de Bijbel, genaamd de heilige Schrift, is het heilige boek van de christenen, vertelt over de geschiedenis van de wereld en de voorschriften van de katholieke godsdienst. De Bijbel is de set van canonieke boeken van het jodendom en christendom. Volgens de joodse en christelijke godsdiensten, de Bijbel brengt het woord van God, het verhaal van de schepping van het universum, het leven van Jezus, de oorsprong van de katholieke kerk en haar leringen. De Bijbel is vertaald in 2.454 talen, zijnde de meest vertaalde tekst in de geschiedenis.

7
7 van 10 - 848 stemmen
No. 195 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 12138 keer

Bevlogene schermbeveiliging van een goud ikoon van de boeddha, omringd door de kaarsstandaarden. Een zeer plechtige en mystiek dampkring binnen de tempel gewijd aan de Boeddhist godsdienst. Boeddha middelen iedereen die heeft geestelijke bewustwording verkregen en trof de toestand van perfect enlightenment. Deze bewustwording een volle vrede geeft van de geest en geluk op vrije voeten van verdurend. Deze afbeelding een besef maakt van kalme en vrede. De klank van gongs deze schilderstuk begeleidt.