Engel in het gebrandschilderd glas

Christendom en godsdienst Schermbeveiliging : engel in het gebrandschilderd glas

Engel in het gebrandschilderd glas schermbeveiliging

Geanimeerde engel in het gebrandschilderd glas schermbeveiliging

Engel in het gebrandschilderd glas Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Een grote full colour gebrandschilderd glas in een kerk onthult de geest van een engel die komt om warmte te geven aan een meisje dat in de kerk bidt. De geluiden en muziek zal je ontspannen kijken naar de beelden van de engelen in de hemel kijken naar de stad, rust op de top van een regenboog die rust uitstraalt. Een reeks in verband met engelen op aarde en in de hemel scènes, te beginnen met deze engel van God komt naar je toe in de kerk door een raam met scènes uit de Bijbel.

Een animatie met verschillende episodes geassocieerd met engelen. De eerste scène is een engel uit de hemel neerdalen en wordt aan u gepresenteerd in de kerk, het invoeren door een raam, om te laten zien het paradijs. Een van de boodschappers van de Heer komt om je op deze foto, met andere beelden van zijn meest trouwe dienaren. In het glas in lood van de kerk kunnen we beelden die zijn genomen uit verschillende delen van de Bijbel zien. Engelen zijn gevleugelde wezens die in de hemel aan de Heer, die hen stuurt naar de onderwereld wanneer ze nodig hebben om een taak uit te voeren of een boodschap te dienen. Glas in lood kan verwijzen naar gekleurd glas als materiaal of om werken die ermee wordt geproduceerd. Doorheen zijn geschiedenis, is de termijn bijna uitsluitend toegepast op de ramen van kerken en andere belangrijke gebouwen.. Download de schermbeveiliging van Engel in het gebrandschilderd glas te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Christendom en Godsdienst, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Christendom en Godsdienst, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 69 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2010-10-19 18:10:29, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Christendom en Godsdienst. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Engel in het gebrandschilderd glas van Christendom en Godsdienst om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 1911 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 69 keer
TERUG
7
7 van 10 - 222 stemmen
No. 303 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 8118 keer

Deze screensaver is over een diavoorstelling van foto's, en elk van deze foto's hebben een inspirerende zin. Zoek tevredenheid en inspiratie elke dag met deze geruststellende screensaver. Eraan herinnerd worden dat God met u is als zijn woord draait op uw scherm, samen met enkele schitterende natuur scènes. Download nu deze bijbel screensaver en ontdek welke het meest troostende verzen op de heilige hoekje zijn. Deel het met iedereen die je maar kunt bedenken in je favoriete sociale netwerken. Moge God met ons allen. In de natuur, beide stromen, de zee of de woestijn cactus, kunnen we de actie van God te zien.

6
6 van 10 - 648 stemmen
No. 317 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 8104 keer

Schermbeveiligingen van schilderijen en kunstwerken waarvan de centrale thema aan de Maagd Maria en het kindje Jezus in haar scènes. De Maagd Maria is de moeder van Jezus van Nazareth, de zoon van God. Voor de katholieke, orthodoxe, anglicaanse en andere Oost-christelijke groepen worden meer gebruikt de termen "Heilige Maagd Maria", "Maria" en "Moeder van God". Verzameling van religieuze kunst. Artistieke voorstellingen van de Madonna met Jezus Christus, zoals het ook bekend is.