Goddelijke energie

Christendom en godsdienst Schermbeveiliging : goddelijke energie

Goddelijke energie schermbeveiliging

Geanimeerde goddelijke energie schermbeveiliging

Goddelijke energie Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

In deze geanimeerde screensaver, hebben een geestelijk licht een kleine vuurballen gezien vonken van licht en hitte en je zal fleuren uw kamer. Net onder het zijn twee handen die raken de vingertoppen, alsof iemand had met elkaar verbonden geestelijk goddelijke energie genereren. Een goddelijk contact, toen God schiep de mens naar de Sixtijnse kapel, dat de vingertoppen die zoveel macht heeft touch.

Een scène met veel religieuze lading, waarbij de vinger van God raken die van een mens en een geestelijk licht stromen. Pure goddelijke energie afkomstig uit de handen van God. De schepping van de mens, en wanneer God geeft de vonk van het leven voor de mens aan Adam, de eerste mens te scheppen. Vonken van licht en energie uitstralen vanuit de uiteinden van de vingers aan de contacttijd. We zien twee handen met de vingertoppen die aanraking. Op een achtergrond kleur zien we een licht dat in alle richtingen als kleine balletjes van kleur.. Download de schermbeveiliging van Goddelijke energie te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Christendom en Godsdienst, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Christendom en Godsdienst, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 62 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 8 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-10-03 12:10:31, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Christendom en Godsdienst. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Goddelijke energie van Christendom en Godsdienst om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
8

Waardering gebaseerd van 77 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 62 keer
TERUG
6
6 van 10 - 20 stemmen
No. 872 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 3140 keer

Dit vrije screensaver gaat over een engel zittend op een wolk die hoog in de hemel. Het enige wat je kunt zien in de achtergrond is duidelijk dat blauw donkerder als je hoger uit, met veel wolken in. De engel die zit rustig op haar wolk wordt ook schudt haar vleugels met een ring op de top van zijn hoofd. Als je soms hebt geloofd u een beschermengel gehad, download dit screensaver, zodat je hem zo aanwezig als mogelijk kan hebben. Ook, deel het met iedereen op de sociale netwerken.

8
8 van 10 - 54 stemmen
No. 780 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 3565 keer

Screensaver van de Bijbel, genaamd de heilige Schrift, is het heilige boek van de christenen, vertelt over de geschiedenis van de wereld en de voorschriften van de katholieke godsdienst. De Bijbel is de set van canonieke boeken van het jodendom en christendom. Volgens de joodse en christelijke godsdiensten, de Bijbel brengt het woord van God, het verhaal van de schepping van het universum, het leven van Jezus, de oorsprong van de katholieke kerk en haar leringen. De Bijbel is vertaald in 2.454 talen, zijnde de meest vertaalde tekst in de geschiedenis.