Heilige Schrift

Christendom en godsdienst Schermbeveiliging : Heilige Schrift

Heilige Schrift schermbeveiliging

Geanimeerde Heilige Schrift schermbeveiliging

Heilige Schrift Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Screensaver van de Bijbel, genaamd de heilige Schrift, is het heilige boek van de christenen, vertelt over de geschiedenis van de wereld en de voorschriften van de katholieke godsdienst. De Bijbel is de set van canonieke boeken van het jodendom en christendom. Volgens de joodse en christelijke godsdiensten, de Bijbel brengt het woord van God, het verhaal van de schepping van het universum, het leven van Jezus, de oorsprong van de katholieke kerk en haar leringen. De Bijbel is vertaald in 2.454 talen, zijnde de meest vertaalde tekst in de geschiedenis.

Compilatie van de heilige geschriften in de vorm van het boek. Sommige teksten die de geschiedenis van het heelal, van mensen en van de katholieke kerk. De Bijbel wordt weergegeven als een boek met bruine cover die open en zien we zijn naam op de rug. Het is op een houten tafel met een inktpot en een andere open werkmap. Een animatie met vele religieuze last. Verzamel een reeks originele boeken die voor het eerst werden geschreven in het Hebreeuws, Aramees en Grieks. Deze originele boeken werden samengesteld naar het Nieuwe Testament en het Oude Testament vormen, als thema. De teksten die deel uitmaken van de christelijke Bijbel werden geschreven over ongeveer 1000 jaar.. Download de schermbeveiliging van Heilige Schrift te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Christendom en Godsdienst, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Christendom en Godsdienst, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 48 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 8 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-03-28 09:03:01, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Christendom en Godsdienst. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Heilige Schrift van Christendom en Godsdienst om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
8

Waardering gebaseerd van 378 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 48 keer
TERUG
6
6 van 10 - 274 stemmen
No. 376 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 6553 keer

Screensavers van engelen verdedigers van de liefde, de God die liefde brengt aan alle mensen in de vorm van pijlen met de toppen van hart, gegooid met zijn boog. Cupido bij de Romeinen, de Grieken Eros, Kamadeva in de hindoeïstische mythologie. Alle vertegenwoordigen de god van de liefde. Hij toeschrijven de creatie van liefde en passies onder de stervelingen en wordt meestal vertegenwoordigd door een gevleugelde kind (als een engel van de christelijke mythologie). Hij is de god van de liefde die leidt tot alle mensen lief te hebben.

8
8 van 10 - 55 stemmen
No. 887 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2764 keer

Bewegend beeld van Jezus aan het kruis op een oranje achtergrond. Jezus van Nazareth, ook wel aangeduid als Jezus Christus of gewoon Christus, is de centrale figuur van het christendom en een van de meest invloedrijke figuren in de westerse cultuur. Voor de meerderheid van christelijke denominaties, is de zoon van God en, bij uitbreiding, de incarnatie van God zelf. Op de foto zien we Jezus gekruisigd op een gouden kruis. Veel christenen geloven dat Hij uit de dood nadat hij gekruisigd.