Ichthys

Christendom en godsdienst Schermbeveiliging : ichthys

Ichthys schermbeveiliging

Geanimeerde ichthys schermbeveiliging

Ichthys Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

De oorsprong van deze vis wordt geassocieerd met de vroege christenen die het gebruikt als een geheim symbool om alleen zet vertellen andere christenen, die persoon was ook een christen. Het bestaat uit twee interlaced bogen die de vorm van een vis. De vis is nauw verbonden aan het christendom van Paul, de visser, net als het wonder van de broden en de vissen.

De Ichtus of Ichthys betekent vis in het Grieks, zijnde de afkorting die ik esous Christos THeous hYios Soter, wat betekent dat Jezus Christus, Zoon van God, Verlosser. Een andere interpretatie van dit symbool is dat wanneer aangenomen wordt dat Jesus werd op 7 a. C. astrologische omstandigheden waren de samen- hang van Jupiter en Saturnus in Vissen was er de vis als symbool voor Jezus wordt gebruikt. Een andere interpretatie is de doop van Jezus in de doopkapel, wat betekent dat vis zwembad of vijver, dit samen met de gelijkenis van de vissers van mensen, die de apostelen waren, geeft de vis als een symbool van geluk te interpreteren, dus het christendom wordt gezien als een goede zaak.. Download de schermbeveiliging van Ichthys te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Christendom en Godsdienst, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Christendom en Godsdienst, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 40 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2015-05-11 00:05:57, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Christendom en Godsdienst. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Ichthys van Christendom en Godsdienst om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 105 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 40 keer
TERUG
6
6 van 10 - 16 stemmen
No. 1455 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1878 keer

Deze katholieke screensaver is bestemd voor iedereen die op zoek zijn naar antwoorden, is een screensaver over de katholieke kerk. In deze gratis screensaver, zijn er een gravure van de Maagd Maria houden Jezus, allemaal met een 3D-effect in 3 dimensies. Deel deze katholieke screensaver in je sociale netwerken voor je vrienden ontdek de Bijbel. Met deze gratis screensaver voelt u zich dichter bij God, en je ziet Jezus en de Maagd iedere keer dat je activeert je screensaver.

8
8 van 10 - 54 stemmen
No. 780 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 3353 keer

Screensaver van de Bijbel, genaamd de heilige Schrift, is het heilige boek van de christenen, vertelt over de geschiedenis van de wereld en de voorschriften van de katholieke godsdienst. De Bijbel is de set van canonieke boeken van het jodendom en christendom. Volgens de joodse en christelijke godsdiensten, de Bijbel brengt het woord van God, het verhaal van de schepping van het universum, het leven van Jezus, de oorsprong van de katholieke kerk en haar leringen. De Bijbel is vertaald in 2.454 talen, zijnde de meest vertaalde tekst in de geschiedenis.