Jezus Christus

Christendom en godsdienst Schermbeveiliging : Jezus Christus

Jezus Christus schermbeveiliging

Geanimeerde Jezus Christus schermbeveiliging

Jezus Christus Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Kunstwerken en beelden die verschillende momenten van het leven van Jezus Christus op de computer te zetten. Geanimeerde screensaver met religieuze en artistieke schilderijen en kunstwerk waarin de figuur van Jezus van Nazareth is het belangrijkste thema. Tussen elk beeld een witte duif, vogel symboliseert vrede en zuiverheid, vliegen en het dragen van een gouden kruis op de piek verschijnt. Verschillende portretten van Christus, begeleid door harmonieuze muziek. Jezus van Nazareth, is de centrale figuur van het christendom.

Kunstwerk waarin we de Zoon van God, Jezus Christus, een van de belangrijkste figuren van de katholieke godsdienst. Kunst met een religieuze en artistieke achtergrond, waarin de Zoon van God is de centrale figuur. Onder de beelden het beeld van de Heilige Geest verschijnt als een witte duif, vogel symboliseert vrede en zuiverheid, uit de hemel neerdalen. Collectie portretten van Jezus. Gothic gezichtje van Jezus van Nazareth. Afbeeldingen van schilderijen of tekeningen waarin we de figuur van Jezus op verschillende momenten van zijn leven. De God naar de aarde gezonden om de mensheid te redden.. Download de schermbeveiliging van Jezus Christus te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Christendom en Godsdienst, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Christendom en Godsdienst, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 182 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 9 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2007-11-16 19:04:36, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Christendom en Godsdienst. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Jezus Christus van Christendom en Godsdienst om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
9

Waardering gebaseerd van 9968 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 182 keer
TERUG
7
7 van 10 - 222 stemmen
No. 303 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 7992 keer

Deze screensaver is over een diavoorstelling van foto's, en elk van deze foto's hebben een inspirerende zin. Zoek tevredenheid en inspiratie elke dag met deze geruststellende screensaver. Eraan herinnerd worden dat God met u is als zijn woord draait op uw scherm, samen met enkele schitterende natuur scènes. Download nu deze bijbel screensaver en ontdek welke het meest troostende verzen op de heilige hoekje zijn. Deel het met iedereen die je maar kunt bedenken in je favoriete sociale netwerken. Moge God met ons allen. In de natuur, beide stromen, de zee of de woestijn cactus, kunnen we de actie van God te zien.

7
7 van 10 - 848 stemmen
No. 195 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 12235 keer

Bevlogene schermbeveiliging van een goud ikoon van de boeddha, omringd door de kaarsstandaarden. Een zeer plechtige en mystiek dampkring binnen de tempel gewijd aan de Boeddhist godsdienst. Boeddha middelen iedereen die heeft geestelijke bewustwording verkregen en trof de toestand van perfect enlightenment. Deze bewustwording een volle vrede geeft van de geest en geluk op vrije voeten van verdurend. Deze afbeelding een besef maakt van kalme en vrede. De klank van gongs deze schilderstuk begeleidt.