Jezus Christus

Christendom en godsdienst Schermbeveiliging : Jezus Christus

Jezus Christus schermbeveiliging

Geanimeerde Jezus Christus schermbeveiliging

Jezus Christus Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Kunstwerken en beelden die verschillende momenten van het leven van Jezus Christus op de computer te zetten. Geanimeerde screensaver met religieuze en artistieke schilderijen en kunstwerk waarin de figuur van Jezus van Nazareth is het belangrijkste thema. Tussen elk beeld een witte duif, vogel symboliseert vrede en zuiverheid, vliegen en het dragen van een gouden kruis op de piek verschijnt. Verschillende portretten van Christus, begeleid door harmonieuze muziek. Jezus van Nazareth, is de centrale figuur van het christendom.

Kunstwerk waarin we de Zoon van God, Jezus Christus, een van de belangrijkste figuren van de katholieke godsdienst. Kunst met een religieuze en artistieke achtergrond, waarin de Zoon van God is de centrale figuur. Onder de beelden het beeld van de Heilige Geest verschijnt als een witte duif, vogel symboliseert vrede en zuiverheid, uit de hemel neerdalen. Collectie portretten van Jezus. Gothic gezichtje van Jezus van Nazareth. Afbeeldingen van schilderijen of tekeningen waarin we de figuur van Jezus op verschillende momenten van zijn leven. De God naar de aarde gezonden om de mensheid te redden.. Download de schermbeveiliging van Jezus Christus te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Christendom en Godsdienst, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Christendom en Godsdienst, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 173 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 9 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2007-11-16 19:04:36, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Christendom en Godsdienst. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Jezus Christus van Christendom en Godsdienst om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
9

Waardering gebaseerd van 9961 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 173 keer
TERUG
7
7 van 10 - 21 stemmen
No. 959 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2461 keer

Met de nieuwe Paus Franciscus, de katholieke kerk heeft geluk, na de benoeming van kardinaal Jorge Mario Bergoglio als Paus Franciscus I. Met deze gratis schermbeveiliging ziet u Paus Franciscus zwaaien vanaf het balkon op de dag van zijn verkiezing als Paus in het conclaaf van 2013, wordt voor als een hervorming kandidaat in staat is het leiden van de kerk.

9
9 van 10 - 3914 stemmen
No. 75 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 25435 keer

Religieuze beeld van een verschijning van Christus in de hemel, gekruisigd met witte duif van de Heilige Geest met de olijftak. Het is omgeven door witte wolken en vergezeld van een witte duif met een olijftak in zijn bek. De witte duif is een symbool van vrede en zuiverheid in de westerse samenlevingen. In de christelijke godsdienst besteeg de Christus naar de hemel na zijn kruisiging en opstanding op Pasen. Dit beeld wordt begeleid door plechtige muziek.