Kathedraal

Christendom en godsdienst Schermbeveiliging : kathedraal

Kathedraal schermbeveiliging

Geanimeerde kathedraal schermbeveiliging

Kathedraal Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Lopen in een kathedraal, zijn hallen en magazijnen kijken door ramen en glas in lood. Deze 3D screensaver zal verschijnen om u in een grote kathedraal, in een hal verlicht door lampen in de plafonds, en het licht door de grote ramen van de zijden van de eindeloze gang. Op de achtergrond ziet u het licht buiten. Het huis van het christendom als een groot gebouw je kunt gaan. Sacrale architectuur voor uw computer in het huis van de heer.

Een kathedraal is een christelijk religieus gebouw, het grootste symbool van religiositeit van een bisdom. De belangrijkste kerk waar de stoel van de bisschop zit, vandaar de naam. Grote ramen en sober stenen muren zijn kenmerkend. In deze animatie dwaalden we door de gangen, waarin we de ramen aan de zijkanten te zien met een opvallend gekleurd glas waardoor het licht binnenkomt. De plafonds van de hal lampen worden verlicht door kaarslicht om de paar meter. Sobere religieuze architectuur. Romaanse of gotische voor een van de belangrijkste gebouwen architectuur voor het christendom.. Download de schermbeveiliging van Kathedraal te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Christendom en Godsdienst, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Christendom en Godsdienst, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 39 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-10-08 10:10:14, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Christendom en Godsdienst. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Kathedraal van Christendom en Godsdienst om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 28 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 39 keer
TERUG
7
7 van 10 - 569 stemmen
No. 338 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 7513 keer

De Bijbel dient vele mensen voor bemoediging en inspiratie, en ziet het als een plek om te antwoorden met deze zinnen uit de Bijbel vinden. Iets dergelijks gebeurt met deze screensaver. Daarin zult u die uitdrukking dat maakt je dag beter te vinden. Foto's van natuurlijke landschappen zoals stranden, oceanen, meren, rivieren, eilanden, velden, bossen en bergen, met bijbelse uitdrukkingen geschreven op hen. Als u een gelovige bent, deze foto's hebben de beste bijbel citaten.

8
8 van 10 - 56 stemmen
No. 887 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2870 keer

Bewegend beeld van Jezus aan het kruis op een oranje achtergrond. Jezus van Nazareth, ook wel aangeduid als Jezus Christus of gewoon Christus, is de centrale figuur van het christendom en een van de meest invloedrijke figuren in de westerse cultuur. Voor de meerderheid van christelijke denominaties, is de zoon van God en, bij uitbreiding, de incarnatie van God zelf. Op de foto zien we Jezus gekruisigd op een gouden kruis. Veel christenen geloven dat Hij uit de dood nadat hij gekruisigd.