Monnik shintoïsme

Christendom en godsdienst Schermbeveiliging : monnik shintoïsme

Monnik shintoïsme schermbeveiliging

Geanimeerde monnik shintoïsme schermbeveiliging

Monnik shintoïsme Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Deze gratis screensaver heeft een Japanse shintoïsme-monnik die speelt een gong, een percussie-instrument van oosterse oorsprong. Shintoïsme is een religie die de geesten van de natuur, van de kleinste dingen, zoals lettertypen of grote rivieren als de zon aanbidt. Het is het geheel van activiteiten ontwikkeld door de Japanners om alle goden van hemel en aarde aanbidden. Het is de tweede grootste religie in het land door aantal volgelingen.

Screensavers shintoïsme, shintoïsme monnik spelen van een gong. In de verre heuvels zijn tempels van de bevolking, en te mediteren in vrede en harmonie. Tori boog houdt de gong getroffen door de monnik. In de verte zien we de heuvels op een aantal pagodes en religieuze tempels. We zien het groene veld en de blauwe hemel met witte wolken. Het heeft een groot onderdeel van voorouderverering, dat is iets wat diep geworteld in de Japanse cultuur. De voorouderverering is gebruikelijk in Aziatische culturen. Shintoïsme heeft geen enkele of overheersende godheid is niet een monotheïstische religie zoals begrepen in het westen.. Download de schermbeveiliging van Monnik shintoïsme te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Christendom en Godsdienst, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Christendom en Godsdienst, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 62 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-12-19 08:12:47, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Christendom en Godsdienst. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Monnik shintoïsme van Christendom en Godsdienst om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 14 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 62 keer
TERUG
9
9 van 10 - 3914 stemmen
No. 75 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 25435 keer

Religieuze beeld van een verschijning van Christus in de hemel, gekruisigd met witte duif van de Heilige Geest met de olijftak. Het is omgeven door witte wolken en vergezeld van een witte duif met een olijftak in zijn bek. De witte duif is een symbool van vrede en zuiverheid in de westerse samenlevingen. In de christelijke godsdienst besteeg de Christus naar de hemel na zijn kruisiging en opstanding op Pasen. Dit beeld wordt begeleid door plechtige muziek.

8
8 van 10 - 54 stemmen
No. 780 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 3266 keer

Screensaver van de Bijbel, genaamd de heilige Schrift, is het heilige boek van de christenen, vertelt over de geschiedenis van de wereld en de voorschriften van de katholieke godsdienst. De Bijbel is de set van canonieke boeken van het jodendom en christendom. Volgens de joodse en christelijke godsdiensten, de Bijbel brengt het woord van God, het verhaal van de schepping van het universum, het leven van Jezus, de oorsprong van de katholieke kerk en haar leringen. De Bijbel is vertaald in 2.454 talen, zijnde de meest vertaalde tekst in de geschiedenis.