Monnik shintoïsme

Christendom en godsdienst Schermbeveiliging : monnik shintoïsme

Monnik shintoïsme schermbeveiliging

Geanimeerde monnik shintoïsme schermbeveiliging

Monnik shintoïsme Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Deze gratis screensaver heeft een Japanse shintoïsme-monnik die speelt een gong, een percussie-instrument van oosterse oorsprong. Shintoïsme is een religie die de geesten van de natuur, van de kleinste dingen, zoals lettertypen of grote rivieren als de zon aanbidt. Het is het geheel van activiteiten ontwikkeld door de Japanners om alle goden van hemel en aarde aanbidden. Het is de tweede grootste religie in het land door aantal volgelingen.

Screensavers shintoïsme, shintoïsme monnik spelen van een gong. In de verre heuvels zijn tempels van de bevolking, en te mediteren in vrede en harmonie. Tori boog houdt de gong getroffen door de monnik. In de verte zien we de heuvels op een aantal pagodes en religieuze tempels. We zien het groene veld en de blauwe hemel met witte wolken. Het heeft een groot onderdeel van voorouderverering, dat is iets wat diep geworteld in de Japanse cultuur. De voorouderverering is gebruikelijk in Aziatische culturen. Shintoïsme heeft geen enkele of overheersende godheid is niet een monotheïstische religie zoals begrepen in het westen.. Download de schermbeveiliging van Monnik shintoïsme te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Christendom en Godsdienst, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Christendom en Godsdienst, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 65 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-12-19 08:12:47, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Christendom en Godsdienst. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Monnik shintoïsme van Christendom en Godsdienst om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 14 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 65 keer
TERUG
6
6 van 10 - 4245 stemmen
No. 70 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 26288 keer

Bewegende beelden van religieuze landschappen voor u te concentreren op uw geloof. Elk beeld toont een scène uit het Oude Testament met een citaat dat het verhaal overeenkomt met de passage van de bijbel vertelt. Bijbelse foto's met citaten uit het heilige boek van de vele religies voor uw monitor. In deze bijbelse taferelen zien we Adam en Eva, Jezus, Mozes, David en Goliath, de toren van Babel, Abraham en de heilige geest, onder anderen. Elke foto is een citaat uit de Bijbel geschreven.

6
6 van 10 - 19 stemmen
No. 872 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2924 keer

Dit vrije screensaver gaat over een engel zittend op een wolk die hoog in de hemel. Het enige wat je kunt zien in de achtergrond is duidelijk dat blauw donkerder als je hoger uit, met veel wolken in. De engel die zit rustig op haar wolk wordt ook schudt haar vleugels met een ring op de top van zijn hoofd. Als je soms hebt geloofd u een beschermengel gehad, download dit screensaver, zodat je hem zo aanwezig als mogelijk kan hebben. Ook, deel het met iedereen op de sociale netwerken.