Dieren van de noordpool

Dieren Schermbeveiliging : dieren van de noordpool

Dieren van de noordpool schermbeveiliging

Geanimeerde dieren van de noordpool schermbeveiliging

Dieren van de Noordpool Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

In de poolcirkel er eigen dieren en dieren die zijn van de mooiste en meest spectaculaire ter wereld dieren zoals orka's, orka's en ijsberen. De witte beren zijn zo wild en mooi, ze zijn zacht en mooi, maar gevaarlijk en agressief. De mooiste dieren in een van de meest vijandige omgevingen in de wereld, zijn dieren aangepast in moeilijke klimatologische omstandigheden weergegeven in hun kracht en schoonheid te leven.

Ondanks de extreme temperaturen die optreden in de poolcirkel en de Noordpool niet geloven dat zo veel levens. Maar deze screensaver is een bewijs van deze met de bekendste van alle wilde dieren van de Noordelijke IJszee. Het verzamelen van foto's en afbeeldingen van dieren en landschappen van het noordpoolgebied. Maar zijn niet de enige, alleen de beroemdheid, dit betekent dat ze kunnen worden gevonden van insecten om te vissen, zoogdieren. Poolcirkel als een van de plaatsen met de meest extreme en waar de dieren hebben zich moeten aanpassen aan het leven in barre omstandigheden van het leven en waar de kosten eten krijgen, want er zijn weinig dieren klimaat. De Noordpool is een poolgebied, dat is gelegen in het noorden van de planeet Aarde. Het bestaat uit de Noordelijke IJszee, evenals delen van Rusland, Groenland, Noorwegen, Verenigde Staten, Zweden, Finland, IJsland en Canada.. Download de schermbeveiliging van Dieren van de Noordpool te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Dieren, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Dieren, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 82 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2010-10-28 09:10:50, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Dieren. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Dieren van de Noordpool van Dieren om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 1141 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 82 keer
TERUG
7
7 van 10 - 1105 stemmen
No. 226 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 9626 keer

Konijnen zijn kleine zoogdieren die gemakkelijk kunnen worden onderscheiden door hun lange oren. Deze screensaver is gericht tot de mensen die houden van konijnen. Het is een kleine slideshow met foto's van konijnen eten, in de sneeuw, in de woestijn, vet konijnen en klein konijn. Er zijn veel verschillende vormen en kleuren van konijnen versieren van uw computerscherm. Een andere manier om het te zeggen, is "konijntje". Het zijn zoogdieren die kunnen leven in zeer verschillende habitats, vooral in beboste gebieden.

6
6 van 10 - 83 stemmen
No. 1016 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1815 keer

In deze gratis 3D geanimeerde screensaver, kunnen we een grote carnivoor dinosaurus eten van een kleinere dinosaurus zien. De grote is een 3D-weergave van een Tyrannosaurus Rex, en de minste tot een voorstelling van een velociraptor, zowel carnivore dinosaurussen. De Rex heeft net gevangen de Raptor, en slingert het met zijn mond van de ene kant naar de andere. Als je van de paleontologie, dan moet je van digitale reconstructies van dinosaurussen, daarom moet u dit screensaver hebben en delen met al je vrienden op de sociale netwerken!