Dieren van de noordpool

Dieren Schermbeveiliging : dieren van de noordpool

Dieren van de noordpool schermbeveiliging

Geanimeerde dieren van de noordpool schermbeveiliging

Dieren van de Noordpool Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

In de poolcirkel er eigen dieren en dieren die zijn van de mooiste en meest spectaculaire ter wereld dieren zoals orka's, orka's en ijsberen. De witte beren zijn zo wild en mooi, ze zijn zacht en mooi, maar gevaarlijk en agressief. De mooiste dieren in een van de meest vijandige omgevingen in de wereld, zijn dieren aangepast in moeilijke klimatologische omstandigheden weergegeven in hun kracht en schoonheid te leven.

Ondanks de extreme temperaturen die optreden in de poolcirkel en de Noordpool niet geloven dat zo veel levens. Maar deze screensaver is een bewijs van deze met de bekendste van alle wilde dieren van de Noordelijke IJszee. Het verzamelen van foto's en afbeeldingen van dieren en landschappen van het noordpoolgebied. Maar zijn niet de enige, alleen de beroemdheid, dit betekent dat ze kunnen worden gevonden van insecten om te vissen, zoogdieren. Poolcirkel als een van de plaatsen met de meest extreme en waar de dieren hebben zich moeten aanpassen aan het leven in barre omstandigheden van het leven en waar de kosten eten krijgen, want er zijn weinig dieren klimaat. De Noordpool is een poolgebied, dat is gelegen in het noorden van de planeet Aarde. Het bestaat uit de Noordelijke IJszee, evenals delen van Rusland, Groenland, Noorwegen, Verenigde Staten, Zweden, Finland, IJsland en Canada.. Download de schermbeveiliging van Dieren van de Noordpool te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Dieren, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Dieren, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 89 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2010-10-28 09:10:50, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Dieren. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Dieren van de Noordpool van Dieren om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 1141 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 89 keer
TERUG
9
9 van 10 - 402 stemmen
No. 405 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 6181 keer

Panda beren zijn een van de meest tedere zoek zoogdieren, omdat ze je herinneren aan een teddybeer. Ze zijn schattig, rond en zacht. Ze zijn gemakkelijk te onderscheiden door hun grote opvallende zwarte vlekken rond de ogen, over de oren en over hun lichaam. Deze screensaver is gevuld met beelden van hoge kwaliteit van panda's in hun natuurlijke habitat. Ze hebben het lichaam bedekt met zwart en wit haar. Aan alle mensen houden van deze dieren, als ze een schattige look. Als je het leuk vond, deel het met je vrienden over de meest bekende sociale netwerken!

9
9 van 10 - 3 stemmen
No. 1378 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1808 keer

Een leuke gratis screensaver met een pinguïn op het ijs van de Zuidpool. Pinguïns zijn een van de meest diersoorten bezetten gebieden met lagere temperaturen, als de Zuidpool. In deze screensaver lijkt niet zo koud, en het zal opwarmen met een pet en een wollen sjaal. Sommige vogels, zoals dit beeld erg grappig dat je wilt schaatsen. Een sport voor de dieren die in de koudste plaatsen wonen.