Dieren van de noordpool

Dieren Schermbeveiliging : dieren van de noordpool

Dieren van de noordpool schermbeveiliging

Geanimeerde dieren van de noordpool schermbeveiliging

Dieren van de Noordpool Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

In de poolcirkel er eigen dieren en dieren die zijn van de mooiste en meest spectaculaire ter wereld dieren zoals orka's, orka's en ijsberen. De witte beren zijn zo wild en mooi, ze zijn zacht en mooi, maar gevaarlijk en agressief. De mooiste dieren in een van de meest vijandige omgevingen in de wereld, zijn dieren aangepast in moeilijke klimatologische omstandigheden weergegeven in hun kracht en schoonheid te leven.

Ondanks de extreme temperaturen die optreden in de poolcirkel en de Noordpool niet geloven dat zo veel levens. Maar deze screensaver is een bewijs van deze met de bekendste van alle wilde dieren van de Noordelijke IJszee. Het verzamelen van foto's en afbeeldingen van dieren en landschappen van het noordpoolgebied. Maar zijn niet de enige, alleen de beroemdheid, dit betekent dat ze kunnen worden gevonden van insecten om te vissen, zoogdieren. Poolcirkel als een van de plaatsen met de meest extreme en waar de dieren hebben zich moeten aanpassen aan het leven in barre omstandigheden van het leven en waar de kosten eten krijgen, want er zijn weinig dieren klimaat. De Noordpool is een poolgebied, dat is gelegen in het noorden van de planeet Aarde. Het bestaat uit de Noordelijke IJszee, evenals delen van Rusland, Groenland, Noorwegen, Verenigde Staten, Zweden, Finland, IJsland en Canada.. Download de schermbeveiliging van Dieren van de Noordpool te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Dieren, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Dieren, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 91 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2010-10-28 09:10:50, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Dieren. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Dieren van de Noordpool van Dieren om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 1141 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 91 keer
TERUG
5
5 van 10 - 1675 stemmen
No. 163 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 13511 keer

Als je van aquaria, maar ook zoals walvissen, zeker je hebt nooit gedacht van beide dingen combineren. Met deze gratis screensaver, het is alsof uw pc-monitor zou veranderen in een aquarium met allerlei soorten walvissen, zoals orka's, divers, dolfijnen en andere vissen die in de oceaan leven, maar het is niet echt een aquarium, maar hun natuurlijke habitat, dus het is nog beter! Deze hoge kwaliteit walvissen zwemmen houden rond uw monitor, samen met de rest van de zee het leven, terwijl het maken van echte natuurlijke geluiden van de zee. Dit is een van de beste een screensavers in de wilde dieren collectie, dus zorg ervoor om het te delen op je sociale netwerken!

7
7 van 10 - 525 stemmen
No. 322 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 7522 keer

Screensaver van een landschap met vele kleuren op een weide in het voorjaar waarin libellen vliegen van bloem naar bloem. Sommige libellen vliegen rond de bloemen op zoek naar insecten om te eten. Ze zijn insecten die hun vleugels niet kunnen vouw over de buik en worden gekenmerkt door een sterke transparante vleugels en lang achterlijf. Afbeelding van een veld van bloemen met libellen vliegen die goede tijd en gaan uit naar andere insecten die als voedsel jagen.