Gek koe

Dieren Schermbeveiliging : gek koe

Gek koe schermbeveiliging

Geanimeerde gek koe schermbeveiliging

Gek Koe Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Deze koe is erg blij op zijn boerderij, en in deze gratis screensaver bewijst het met een leuke dans, vol grappige poses, sprongen en spins. Het is een koe, dat is een beetje gek, maar vol energie en vitaliteit! We kunnen ook zien de schuur op de achtergrond, door de kraal, en een groene tractor die is geparkeerd, twee typische elementen van een boerderij. Als u wilt dat de dieren op een manier die je nog nooit eerder hebt gezien, veel plezier met deze leuke en grappige dansende koe en haar grappige dans, waarmee je kunt zorgen voor je computerscherm te nemen als het niet wordt gebruikt voor een moment . Dit dier is een van de meest populaire dieren op boerderijen of vee centra, en in een aantal van deze plaatsen de koeien worden behandeld als royalty.

Deze screensaver is starred door een sterke koe, dat is het vrouwtje van de stier, en het is ongeveer een rund zoogdier dat gedomesticeerd is al meer dan tienduizend jaar in het Midden-Oosten gebied. Wist u dat dit dier is een herkauwer (het kauwt, slikt, dan uitspugen en opnieuw kauwt en slikt weer) en ook plantenetende (voeden met gras en planten)? De actuele koeien meestal wit met zwarte vlekken, maar er zijn vele mogelijkheden door hun bont, en kunnen ze worden room, zwart of bruin, onder anderen. Over de hele wereld zijn er veel verschillende rassen van deze bovid met zeer uiteenlopende kenmerken, zoals gewei hoogte, breedte en robuustheid. Veel boerderijen en vee complexen broeden en voeden deze dieren voor een zeer vaak voorkomende grondstof in de voeding van mensen over de hele wereld, dat is melk. Uit de melk komt veel maaltijden die we eten elke dag, net als alle soorten kaas, yoghurt of smoothies. Andere dieren die melk produceren ook geiten en schapen, waarvan de melk wordt ook gebruikt om verschillende soorten kaas, elk met zijn eigen karakteristieke smaak produceren.. Download de schermbeveiliging van Gek Koe te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Dieren, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Dieren, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 52 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2013-05-16 10:05:53, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Dieren. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Gek Koe van Dieren om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 133 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 52 keer
TERUG
7
7 van 10 - 194 stemmen
No. 467 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 4979 keer

Zeker, heb je nooit gedacht van een screensaver als deze, maar wilde altijd al een originele en grappige one. Dit is voor u. Deze originele screensaver is ongeveer twee mieren rondlopen en het been van een vrouw met een hak. Het heeft ook een gekke zwarte en bruine gestreepte achtergrond die voortdurend zwaaien. Heeft iemand deze screensaver kan enige weerzin voor het onaangename gevoel dat moet voelen de benen van mieren op de huid te voelen, maar het is eigenlijk een grappig en absurd tafereel tegelijk.

6
6 van 10 - 163 stemmen
No. 730 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2654 keer

Deze gratis screensaver heeft gewoon een heel schattige puppy hond met een zonnebril en rode ketting op een kastanjebruine achtergrond. De pup is blij omdat je kunt zien kwispelen haar staartje. Deze vrolijke kleine hond zal zorgen voor uw scherm maken wanneer u er niet bent, en hij zal letterlijk uw scherm te slaan. Er is een exacte moment waar je kunt zien hem laten zien zijn ogen. De achtergrond is rood met roze gradiënten, en de vloer heeft een beetje een reflectie. Deze grappige geanimeerde 3D-tekening is een boxer pup. Als je het leuk vindt, deel het op uw favoriete sociale netwerk.