Huisdieren

Dieren Schermbeveiliging : huisdieren

Huisdieren schermbeveiliging

Geanimeerde huisdieren schermbeveiliging

Huisdieren Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Voel je als het hebben van een huisdier en niet beslissen over de verantwoordelijkheid die komt met deze screensaver is uw oplossing voor het bedrijf dieren malser. Hier kunt u het allemaal, is een witte puppy hond vraagt ​​met zijn ogen dat je hem wilt, of een oranje kat met grote groene ogen die is klaar om te beginnen met spelen. Maar ongetwijfeld het mooiste beeld van het paar eendjes zijn zorgzaam voor hun kinderen die nog in de schelp. De dieren die we zien in uw huis.

Een huisdier is bekend voor een huishouden dier dat wordt gehouden voor gezelschap of voor het plezier van de eigenaar, niet economische redenen. De meest populaire huisdieren zijn honden en katten. Een leuke pot bewegende ogen, een paar eenden, een puppy hond kwispelt zijn witte oren en vele andere meer levendig met muziek en geluiden om je hart te verzachten met deze screensaver beelden die alle dierenliefhebbers en dierlijke verdedigers hebben op uw computer. Hou je van dieren? Dit is uw screensaver. Deze screensaver is perfect voor u, u bent een dierenvriend, en dus kun je altijd hebben ze rond, zelfs op het werk om te ontspannen als je een slechte dag, of de baas zal het leven onmogelijk maken. De huisdieren hebben we thuis in een opeenvolging van beelden met geanimeerde beelden om huisdieren te downloaden.. Download de schermbeveiliging van Huisdieren te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Dieren, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Dieren, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 77 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2010-10-18 10:10:52, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Dieren. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Huisdieren van Dieren om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 5012 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 77 keer
TERUG
8
8 van 10 - 4050 stemmen
No. 106 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 17963 keer

Iedereen weet dat de binnenlandse katten houden om vis te eten, maar kijken naar deze screensaver is het makkelijk om te denken dat het kleine katje is gewoon nieuwsgierig voor zijn aquatische vriend die is gevangen in een vissenkom. De kitten onschuldig probeert de manier om contact op te nemen met de kleine vis te vinden, en elke foto die in deze screensaver is een andere manier slaagde hij erin om zijn doel te bereiken. Dit is een van de leukste screensaver van alle. In elke foto kunnen we de kat probeert om de oranje vissen van het aquarium te vangen zien. Als je van leuke potten, dan moet u deze screensaver hebben ... En vergeet niet om al je vrienden te vertellen op je vrienden lijst van de sociale netwerken!

6
6 van 10 - 591 stemmen
No. 284 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 9138 keer

In deze gratis geanimeerde screensaver, kunnen we een slang rolde rond een boomtak zien. Slangen storen dieren, omdat hun beten con giftig zijn en de dood veroorzaken. De slang in deze screensaver toont ons haar tong met zijn twee alarmerende gevolgen. Ook deze screensaver komt met een verontrustende lawaai ... Als je van slangen of reptielen in het algemeen, moet u proberen deze gratis screensaver. Ga je gang en download het en als je het leuk vindt, deel het met je vrienden en met mensen die dezelfde interesses als je op de meest voorkomende sociale netwerken!