Huisdieren

Dieren Schermbeveiliging : huisdieren

Huisdieren schermbeveiliging

Geanimeerde huisdieren schermbeveiliging

Huisdieren Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Voel je als het hebben van een huisdier en niet beslissen over de verantwoordelijkheid die komt met deze screensaver is uw oplossing voor het bedrijf dieren malser. Hier kunt u het allemaal, is een witte puppy hond vraagt ​​met zijn ogen dat je hem wilt, of een oranje kat met grote groene ogen die is klaar om te beginnen met spelen. Maar ongetwijfeld het mooiste beeld van het paar eendjes zijn zorgzaam voor hun kinderen die nog in de schelp. De dieren die we zien in uw huis.

Een huisdier is bekend voor een huishouden dier dat wordt gehouden voor gezelschap of voor het plezier van de eigenaar, niet economische redenen. De meest populaire huisdieren zijn honden en katten. Een leuke pot bewegende ogen, een paar eenden, een puppy hond kwispelt zijn witte oren en vele andere meer levendig met muziek en geluiden om je hart te verzachten met deze screensaver beelden die alle dierenliefhebbers en dierlijke verdedigers hebben op uw computer. Hou je van dieren? Dit is uw screensaver. Deze screensaver is perfect voor u, u bent een dierenvriend, en dus kun je altijd hebben ze rond, zelfs op het werk om te ontspannen als je een slechte dag, of de baas zal het leven onmogelijk maken. De huisdieren hebben we thuis in een opeenvolging van beelden met geanimeerde beelden om huisdieren te downloaden.. Download de schermbeveiliging van Huisdieren te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Dieren, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Dieren, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 74 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2010-10-18 10:10:52, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Dieren. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Huisdieren van Dieren om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 5012 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 74 keer
TERUG
8
8 van 10 - 35 stemmen
No. 1496 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2349 keer

Een heel bijzondere kat het dragen van een bril, waarin we beelden van sterrenstelsels te zien. Een kat hipster met een bril ronde lenzen zien we de ruimte. Een soort van galactische kat die het universum in zijn ogen heeft. Een zeer uitstekend beeld en alternatief met een andere, moderne, artistieke en creatieve kat. Installeer deze originele kat op uw monitor te hebben de wereld gezien door de ogen van een kat.

7
7 van 10 - 228 stemmen
No. 547 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 4727 keer

Dit vrije screensaver is niets minder dan prachtig. Zelfs als je niet van vlinders, als je tenminste wilt kleurrijke omgevingen, deze screensaver is voor jou. De vlindervleugels zijn minstens zo kleurrijk als de mandarijn bloemblaadjes en de groene bladeren op de achtergrond. Een enorme schoonheid in een klein pakket dat zeker zal fleuren je dag. Geniet van deze adembenemende vlinders en fel oranje bloesems in deze draaiende screensaver pakket. Ze hebben meestal vleugels met felle en opvallende kleuren voor camouflage tussen de bloemen van roofdieren.