Kat en hond vrienden

Dieren Schermbeveiliging : kat en hond vrienden

Kat en hond vrienden schermbeveiliging

Geanimeerde kat en hond vrienden schermbeveiliging

kat en hond vrienden Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Op deze foto wordt aangetoond dat katten en honden hebben geen reden om vijanden te zijn. Zoals je kunt zien in deze scène, lijkt een kat knuffelen een hond, en ze vrolijk begroeten waaruit blijkt dat er een grote vriendschap tussen hen. Meestal wordt er gezegd dat de honden en katten zijn natuurlijke vijanden, maar in werkelijkheid zijn er vele voorbeelden waarin deze dieren perfect kunnen leven in hetzelfde huishouden en het zijn goede vrienden, zoals die die in deze screensaver.

Huiskatten zijn over het algemeen onafhankelijke dieren en zijn een van de meest populaire in elk huishouden huisdieren. Bovendien honden een houden van en ze afhankelijker karakter. Er is altijd een mythe dat katten en honden zijn vijanden door de natuur, maar wanneer twee van deze dieren groeien samen in dezelfde omgeving worden ze onafscheidelijke vrienden als ze waren broers. Dit toont dat de soort niet uit of de dieren een binding sinds de puppy. Als u houdt van zowel dieren, zult u niet hoeft te kiezen welke je beter omdat je ze allebei kunt hebben in een keer willen. Katten behoren tot de familie der katachtigen, zoals tijgers en leeuwen, en honden om hondachtigen, zoals wolven of jakhalzen.. Download de schermbeveiliging van kat en hond vrienden te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Dieren, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Dieren, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 65 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2014-11-03 09:11:34, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Dieren. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging kat en hond vrienden van Dieren om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 154 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 65 keer
TERUG
8
8 van 10 - 30 stemmen
No. 906 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2669 keer

Foto van een kleine puppy kat oranje en wit die kijkt naar ons met haar grote groene ogen, omringd door geanimeerde harten. Katten zijn populaire huisdieren en maken ons een groot bedrijf, zijn van de meest populaire huisdieren en dragen het hele verhaal bij de man thuis. Deze kat fokken zal je verliefd op haar en willen deze kat hebben op het bureaublad van uw monitor. Zijn ogen kijken je teder als gekleurde harten rond zijn hoofd.

8
8 van 10 - 239 stemmen
No. 671 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 3473 keer

Deze gratis screensaver is een kleine slideshow van de mooiste paard foto's zie je. Er zijn veel verschillende paardenrassen over de hele wereld, en zijn allemaal heel verschillend tussen elkaar. Een van deze paarden lopen op het strand, door de kust. Er is ook een paard en een merrie knuffelen als een stel. Een andere is gewoon het eten van gras. We zien ook een merrie bijwonen van haar baby paard met een mooi landschap. De laatste staat op zijn twee achterpoten. Paarden zijn gewoon mooi. Als je van hen delen op uw favoriete sociale netwerken!