Kat en hond vrienden

Dieren Schermbeveiliging : kat en hond vrienden

Kat en hond vrienden schermbeveiliging

Geanimeerde kat en hond vrienden schermbeveiliging

kat en hond vrienden Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Op deze foto wordt aangetoond dat katten en honden hebben geen reden om vijanden te zijn. Zoals je kunt zien in deze scène, lijkt een kat knuffelen een hond, en ze vrolijk begroeten waaruit blijkt dat er een grote vriendschap tussen hen. Meestal wordt er gezegd dat de honden en katten zijn natuurlijke vijanden, maar in werkelijkheid zijn er vele voorbeelden waarin deze dieren perfect kunnen leven in hetzelfde huishouden en het zijn goede vrienden, zoals die die in deze screensaver.

Huiskatten zijn over het algemeen onafhankelijke dieren en zijn een van de meest populaire in elk huishouden huisdieren. Bovendien honden een houden van en ze afhankelijker karakter. Er is altijd een mythe dat katten en honden zijn vijanden door de natuur, maar wanneer twee van deze dieren groeien samen in dezelfde omgeving worden ze onafscheidelijke vrienden als ze waren broers. Dit toont dat de soort niet uit of de dieren een binding sinds de puppy. Als u houdt van zowel dieren, zult u niet hoeft te kiezen welke je beter omdat je ze allebei kunt hebben in een keer willen. Katten behoren tot de familie der katachtigen, zoals tijgers en leeuwen, en honden om hondachtigen, zoals wolven of jakhalzen.. Download de schermbeveiliging van kat en hond vrienden te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Dieren, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Dieren, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 62 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2014-11-03 09:11:34, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Dieren. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging kat en hond vrienden van Dieren om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 154 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 62 keer
TERUG
6
6 van 10 - 4 stemmen
No. 1260 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1619 keer

Hou je van honden? Die hond zal van je houden zelfs nog meer, want het is een genereus hond. Deze hond heeft een berg van geschenk-pakketten voor u. We weten allemaal dat deze huisdieren of huisdieren zijn genereus in het geven van ons houden, dit ook wil dat wij een aantal leuke cadeautjes ga je het geschenk verpakkingen accepteren?

7
7 van 10 - 1895 stemmen
No. 152 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 14376 keer

Deze screensaver is een slideshow van enkele foto's van katachtigen in hun natuurlijke habitat. Sommigen van hen zijn jacht, sommige slapen, en sommige zijn het beschermen van hun nakomelingen. De aard van de katten je kunt zien in deze screensaver zijn leeuwen, tijgers, jachtluipaarden, panters, etc. Als je een wilde kat minnaar, moet u deze screensaver vol met beelden van de inschrijvingen woeste dieren. Ze kunnen de Afrikaanse savanne, de Aziatische jungles en ijzige berg klimaten bewonen, zelfs op plaatsen van de eeuwige sneeuw.