Kat en hond vrienden

Dieren Schermbeveiliging : kat en hond vrienden

Kat en hond vrienden schermbeveiliging

Geanimeerde kat en hond vrienden schermbeveiliging

kat en hond vrienden Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Op deze foto wordt aangetoond dat katten en honden hebben geen reden om vijanden te zijn. Zoals je kunt zien in deze scène, lijkt een kat knuffelen een hond, en ze vrolijk begroeten waaruit blijkt dat er een grote vriendschap tussen hen. Meestal wordt er gezegd dat de honden en katten zijn natuurlijke vijanden, maar in werkelijkheid zijn er vele voorbeelden waarin deze dieren perfect kunnen leven in hetzelfde huishouden en het zijn goede vrienden, zoals die die in deze screensaver.

Huiskatten zijn over het algemeen onafhankelijke dieren en zijn een van de meest populaire in elk huishouden huisdieren. Bovendien honden een houden van en ze afhankelijker karakter. Er is altijd een mythe dat katten en honden zijn vijanden door de natuur, maar wanneer twee van deze dieren groeien samen in dezelfde omgeving worden ze onafscheidelijke vrienden als ze waren broers. Dit toont dat de soort niet uit of de dieren een binding sinds de puppy. Als u houdt van zowel dieren, zult u niet hoeft te kiezen welke je beter omdat je ze allebei kunt hebben in een keer willen. Katten behoren tot de familie der katachtigen, zoals tijgers en leeuwen, en honden om hondachtigen, zoals wolven of jakhalzen.. Download de schermbeveiliging van kat en hond vrienden te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Dieren, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Dieren, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 70 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2014-11-03 09:11:34, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Dieren. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging kat en hond vrienden van Dieren om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 161 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 70 keer
TERUG
6
6 van 10 - 3 stemmen
No. 1102 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2301 keer

Geanimeerde screensaver van een witte vlinder in de vlucht in de schemering rond een licht, als een gloeilamp. De meeste vlindersoorten zijn nachtdieren die 's nachts leven en voeden zich met nectar van bloemen. Dit screensaver toont vlinders vliegen 's nachts. Motten, vlinders zijn een soort met een minder ontwikkelde vleugels. We zien dieren op wit peddel hun witte vleugels in het midden van de nacht. Kleding mot, is een soort van schimmel mot. De rupsen van de mot worden beschouwd als een ernstige plaag.

6
6 van 10 - 163 stemmen
No. 730 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 3188 keer

Deze gratis screensaver heeft gewoon een heel schattige puppy hond met een zonnebril en rode ketting op een kastanjebruine achtergrond. De pup is blij omdat je kunt zien kwispelen haar staartje. Deze vrolijke kleine hond zal zorgen voor uw scherm maken wanneer u er niet bent, en hij zal letterlijk uw scherm te slaan. Er is een exacte moment waar je kunt zien hem laten zien zijn ogen. De achtergrond is rood met roze gradiënten, en de vloer heeft een beetje een reflectie. Deze grappige geanimeerde 3D-tekening is een boxer pup. Als je het leuk vindt, deel het op uw favoriete sociale netwerk.