Krokodil in zwembad

Dieren Schermbeveiliging : krokodil in zwembad

Krokodil in zwembad schermbeveiliging

Geanimeerde krokodil in zwembad schermbeveiliging

Krokodil in zwembad Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Wanneer de hitte komt, iedereen afkoelen als ze kunnen. Dit is het geval van de krokodil, die wordt toegevoerd aan de hitte van de woestijngebieden weerstaan​​. Omdat rivierwater te warm is, geeft hij een bad met koud water in een opblaasbaar zwembad, zoals gebruikt door jonge kinderen. Van de uitdrukking op het gezicht van deze alligator, lijkt hij erg comfortabel in het water. Als u ook wilt u verfrissen op warme dagen, aarzel dan niet om naar het zwembad. Maar als je niet kunt gaan, in ieder geval zullen wij u verfrissen met onze grappige screensavers.

Zoals u wellicht weet, krokodillen en alligators zijn reptielen, en ze zijn koudbloedig. Ze moeten dus vele uren doorbrengen in de zon. Het is heel gebruikelijk om grote groepen van deze dieren liggen in de zon te zien, maar altijd rond water, want ze moeten ook hun natte lichamen houden om hun lichaamstemperatuur te regelen. Deze grote reptielen kunnen leven tussen de 50 en 80 jaar. Ze leven in zoetwater habitats en hun eten is vleesetende, omdat ze zich voeden met vissen en zoogdieren, waaronder grote. De lichamen van krokodillen zijn langwerpig, met grote, harde groene schubben. De lange snuit helpt hen om hun prooi te vangen, en hun kaken hebben grote kracht. Een manier waarop ze jagen alligators is om zijn prooi te vangen en duik diep terwijl het draaien van zijn lichaam. Het reptiel dat in deze screensaver verschijnt lijkt erg vriendelijk, en lijkt alleen geïnteresseerd te ontspannen en te genieten van een verfrissende duik in het zwembad.. Download de schermbeveiliging van Krokodil in zwembad te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Dieren, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Dieren, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 32 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 8 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2014-04-11 09:04:56, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Dieren. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Krokodil in zwembad van Dieren om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
8

Waardering gebaseerd van 49 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 32 keer
TERUG
7
7 van 10 - 1895 stemmen
No. 152 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 13880 keer

Deze screensaver is een slideshow van enkele foto's van katachtigen in hun natuurlijke habitat. Sommigen van hen zijn jacht, sommige slapen, en sommige zijn het beschermen van hun nakomelingen. De aard van de katten je kunt zien in deze screensaver zijn leeuwen, tijgers, jachtluipaarden, panters, etc. Als je een wilde kat minnaar, moet u deze screensaver vol met beelden van de inschrijvingen woeste dieren. Ze kunnen de Afrikaanse savanne, de Aziatische jungles en ijzige berg klimaten bewonen, zelfs op plaatsen van de eeuwige sneeuw.

7
7 van 10 - 12 stemmen
No. 1210 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1688 keer

Deze gratis screensaver van een papegaai met kleurrijke veren is een manier om de natuur op je computer. Als je van exotische vogels, kunt u deze 3D screensaver gezet met ara neergestreken op een tak in het bos. Ara's leven zoals deze met name in Zuid-en Midden-Amerika, van Mexico tot het noordoosten van Argentinië. Als je van papegaaien en ara's, voel je vrij om je eigen profiel te posten op sociale netwerken deze 3D screensaver.