Krokodil in zwembad

Dieren Schermbeveiliging : krokodil in zwembad

Krokodil in zwembad schermbeveiliging

Geanimeerde krokodil in zwembad schermbeveiliging

Krokodil in zwembad Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Wanneer de hitte komt, iedereen afkoelen als ze kunnen. Dit is het geval van de krokodil, die wordt toegevoerd aan de hitte van de woestijngebieden weerstaan​​. Omdat rivierwater te warm is, geeft hij een bad met koud water in een opblaasbaar zwembad, zoals gebruikt door jonge kinderen. Van de uitdrukking op het gezicht van deze alligator, lijkt hij erg comfortabel in het water. Als u ook wilt u verfrissen op warme dagen, aarzel dan niet om naar het zwembad. Maar als je niet kunt gaan, in ieder geval zullen wij u verfrissen met onze grappige screensavers.

Zoals u wellicht weet, krokodillen en alligators zijn reptielen, en ze zijn koudbloedig. Ze moeten dus vele uren doorbrengen in de zon. Het is heel gebruikelijk om grote groepen van deze dieren liggen in de zon te zien, maar altijd rond water, want ze moeten ook hun natte lichamen houden om hun lichaamstemperatuur te regelen. Deze grote reptielen kunnen leven tussen de 50 en 80 jaar. Ze leven in zoetwater habitats en hun eten is vleesetende, omdat ze zich voeden met vissen en zoogdieren, waaronder grote. De lichamen van krokodillen zijn langwerpig, met grote, harde groene schubben. De lange snuit helpt hen om hun prooi te vangen, en hun kaken hebben grote kracht. Een manier waarop ze jagen alligators is om zijn prooi te vangen en duik diep terwijl het draaien van zijn lichaam. Het reptiel dat in deze screensaver verschijnt lijkt erg vriendelijk, en lijkt alleen geïnteresseerd te ontspannen en te genieten van een verfrissende duik in het zwembad.. Download de schermbeveiliging van Krokodil in zwembad te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Dieren, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Dieren, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 45 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 8 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2014-04-11 09:04:56, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Dieren. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Krokodil in zwembad van Dieren om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
8

Waardering gebaseerd van 49 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 45 keer
TERUG
7
7 van 10 - 12 stemmen
No. 1544 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2127 keer

Twee kleine konijnen bewegen hun snuiten in het gras van het bos. Een witte vlinders vliegen rond dieren. Een natuur scène waarin we zien twee zeer verschillende dieren, maar produceren veel doeleinden zoals konijnen en vlinders. Groen gras in het veld met de dieren die zich voeden met het verborgen onder de planten. De kleine witte vlinders vliegen rond de afbeelding, flapperen zijn vleugels in een langzame en rustige vlucht. Een konijn beweegt haar mond terwijl de lucht snuiven.

6
6 van 10 - 37 stemmen
No. 1269 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1920 keer

Heb je ooit wilde een dolfijn als huisdier, maar is te groot om het in een aquarium te hebben? Dit screensaver zal u het gevoel alsof je een dolfijn in uw pc-scherm. Kijk hoe het springt in en uit de tank, en door de hoelahoep. Dan duurt de bal en begint stuiteren met zijn neus. Dit is zeker een gelukkig dolfijn. Dolfijnen behoren tot de meest intelligente dieren die, samen met hun vriendelijke uitstraling, is ze erg populair in de menselijke cultuur als entertainment gemaakt. Als u niet wilt betalen om naar een aquarium, download dit screensaver en te delen over de sociale netwerken!