Krokodil in zwembad

Dieren Schermbeveiliging : krokodil in zwembad

Krokodil in zwembad schermbeveiliging

Geanimeerde krokodil in zwembad schermbeveiliging

Krokodil in zwembad Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Wanneer de hitte komt, iedereen afkoelen als ze kunnen. Dit is het geval van de krokodil, die wordt toegevoerd aan de hitte van de woestijngebieden weerstaan​​. Omdat rivierwater te warm is, geeft hij een bad met koud water in een opblaasbaar zwembad, zoals gebruikt door jonge kinderen. Van de uitdrukking op het gezicht van deze alligator, lijkt hij erg comfortabel in het water. Als u ook wilt u verfrissen op warme dagen, aarzel dan niet om naar het zwembad. Maar als je niet kunt gaan, in ieder geval zullen wij u verfrissen met onze grappige screensavers.

Zoals u wellicht weet, krokodillen en alligators zijn reptielen, en ze zijn koudbloedig. Ze moeten dus vele uren doorbrengen in de zon. Het is heel gebruikelijk om grote groepen van deze dieren liggen in de zon te zien, maar altijd rond water, want ze moeten ook hun natte lichamen houden om hun lichaamstemperatuur te regelen. Deze grote reptielen kunnen leven tussen de 50 en 80 jaar. Ze leven in zoetwater habitats en hun eten is vleesetende, omdat ze zich voeden met vissen en zoogdieren, waaronder grote. De lichamen van krokodillen zijn langwerpig, met grote, harde groene schubben. De lange snuit helpt hen om hun prooi te vangen, en hun kaken hebben grote kracht. Een manier waarop ze jagen alligators is om zijn prooi te vangen en duik diep terwijl het draaien van zijn lichaam. Het reptiel dat in deze screensaver verschijnt lijkt erg vriendelijk, en lijkt alleen geïnteresseerd te ontspannen en te genieten van een verfrissende duik in het zwembad.. Download de schermbeveiliging van Krokodil in zwembad te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Dieren, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Dieren, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 37 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 8 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2014-04-11 09:04:56, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Dieren. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Krokodil in zwembad van Dieren om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
8

Waardering gebaseerd van 49 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 37 keer
TERUG
8
8 van 10 - 1993 stemmen
No. 175 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 12649 keer

Met deze screensaver kunt u terug naar de prehistorie gaan op uw computer en zie spectaculaire beelden van dinosaurussen wandelen door grote groene valleien en vulkanen. Je zal in staat zijn om een ​​tyrannosaurus rex wandeling tegenkwam uw computerscherm, en een vliegende een vlieg zien er dwars doorheen. Dinosaurussen afweken van hun voorouders ongeveer 230 miljoen jaar geleden en zijn wezens die zijn uitgestorven. Het is op zijn minst merkwaardig om gewoon downloaden dit screensaver en deel het met je vrienden! Als je van dinosaurussen, kun je nu spelen met deze Dinosaurs spel .

8
8 van 10 - 238 stemmen
No. 671 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 3180 keer

Deze gratis screensaver is een kleine slideshow van de mooiste paard foto's zie je. Er zijn veel verschillende paardenrassen over de hele wereld, en zijn allemaal heel verschillend tussen elkaar. Een van deze paarden lopen op het strand, door de kust. Er is ook een paard en een merrie knuffelen als een stel. Een andere is gewoon het eten van gras. We zien ook een merrie bijwonen van haar baby paard met een mooi landschap. De laatste staat op zijn twee achterpoten. Paarden zijn gewoon mooi. Als je van hen delen op uw favoriete sociale netwerken!