Krokodillen

Dieren Schermbeveiliging : krokodillen

Krokodillen schermbeveiliging

Geanimeerde krokodillen schermbeveiliging

Krokodillen Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Deze gratis screensaver brengt je verschillende foto's en foto's van soorten krokodillen in verschillende gebieden van je leven. Kun je zien een krokodil gluren onderwater, felle krokodillen in het water of een foto van een kleine baby krokodil. Als je van krokodillen, of iemand kent die u wilt, kunt u deze screensaver delen op sociale netwerken en laat het aan iedereen die je wilt. Verschillende soorten uit verschillende delen van de wereld is een dier dat aanwezig is op alle continenten.

Krokodillen zijn de oudste reptielen op de planeet, want ze zijn een soort die draagt ​​op aarde sinds de prehistorie, worden beschouwd als levende fossielen. Dieren zijn ook meer bijtkracht in zijn kaken. Ze zijn in staat om te eten, terwijl ze slapen, liet hij zijn mond open en een contact sluit het vangen van de prooi. Zijn reptielen koudbloedige dieren die de warmte van de zon om te leven nodig hebben. Ze leven in het water, waar ze zich voeden met vis en kleine reptielen. Ze zijn erg leuk voor de kleuren. Uw huid wordt zeer gewaardeerd om haar schoonheid en kracht, werden deze dieren gedood om de huid die wordt gebruikt in de vacht te verwijderen.. Download de schermbeveiliging van Krokodillen te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Dieren, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Dieren, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 69 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-10-01 09:10:09, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Dieren. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Krokodillen van Dieren om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 28 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 69 keer
TERUG
7
7 van 10 - 25 stemmen
No. 1029 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1836 keer

Het ras mopshond wordt vaak samengevat als "veel in weinig", beschrijft de mopshond opmerkelijke persoonlijkheid ook al is het heel weinig. Hun gladde, glanzende vacht kan variëren van wit tot zwart. Deze screensaver is een korte slideshow van de leukste foto's van mopshond honden en puppies. Op de foto's kun je honden van alle kleuren, waaronder zwart, bruin, beige en wit zien. Als je van dit ras, downloaden en delen op uw profiel van de beste sociale netwerken die nu bestaan!

7
7 van 10 - 8 stemmen
No. 1274 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1444 keer

Met deze schermbeveiliging van een mus vindt u een venster naar de natuur in uw computerscherm elke keer dat je laat het een tijdje inactief. De hemel is blauw en helder, en kunnen we de bomen van de tuin te zien. De vogel lijkt kalm en vol vertrouwen op het raamkozijn, zoek overal en het verkennen van de plaats. Geniet van een stukje natuur met deze gratis schermbeveiliging.