Leeuw in vuur en vlam

Dieren Schermbeveiliging : leeuw in vuur en vlam

Leeuw in vuur en vlam schermbeveiliging

Geanimeerde leeuw in vuur en vlam schermbeveiliging

Leeuw in vuur en vlam Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

In deze gratis screensaver je een leuk beeld van een leeuw dan een brandende vuurbal. De kleur oranje licht op uw scherm alsof uw pc-monitor in brand had gevangen. Hoewel het kan lijken op een tijger op het eerste gezicht, het is een leeuw die de oranje kleur van de vlammen heeft gevangen. Als je van leeuwen en originele screensavers, dan moet u deze screensaver te downloaden en als je het leuk vindt, deel het op uw favoriete sociale netwerken!

De leeuw is de hoogste van alle levende katachtigen, en is ongeveer 14 centimeter langer dan de tijger, dat is de grootste in lengte en gewicht. De leeuwen werd vooral gekenmerkt door een manen rond het hoofd en de nek. Vrouwtjes leeuwinnen gebrek aan hebben, net als de jonge leeuw cub. Zij zijn territoriale dieren die leven in grote kuddes leven. Hun habitat is de Afrikaanse savanne.. Download de schermbeveiliging van Leeuw in vuur en vlam te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Dieren, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Dieren, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 278 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 9 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2008-06-09 09:05:46, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Dieren. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Leeuw in vuur en vlam van Dieren om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
9

Waardering gebaseerd van 6972 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 278 keer
TERUG
8
8 van 10 - 2592 stemmen
No. 127 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 15923 keer

Dit is een geweldige screensaver van een verzameling foto's van wilde dieren in hun natuurlijke habitat. Dat geldt ook voor olifanten, koala's, bevers, rendieren, cheeta's, enz. .. Alle soorten wilde dieren, groot en klein, carnivoor en herbivoor, warmbloedig en koelbloedig, hier, op het scherm van uw computer. Je hoeft niet om overal te gaan, deze prachtige beelden zullen u vervoeren naar een natuurlijke habitat en rustige plek. Dit vrije screensaver is gemaakt voor liefhebbers van natuur en wilde dieren.

7
7 van 10 - 1901 stemmen
No. 137 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 15015 keer

Screensaver van een wolf huilen in de voorkant van een volle maan aan de hemel. Het dier is op een berg overnachten. Het gehuil helpt leden van de wolf pakket in contact met elkaar te houden, waardoor effectief te communiceren in dichte bossen of grote afstanden. Deze screensaver wordt begeleid door de kreet die deze wolf die bij de maan produceert. Een scène van de natuur in zijn meest pure en wilde even.