Dieren in het meer

Dieren Schermbeveiliging : dieren in het meer

Dieren in het meer schermbeveiliging

Geanimeerde dieren in het meer schermbeveiliging

Dieren in het meer Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Grote screensaver met beelden van dieren die rond het meer, zoals eenden en wilde eenden. Bij het meer ziet u ook een hut die wij mensen houden die rond de meren, een comfortabele omgeving en contact met de natuur. Dieren die deze screensaver bevat zijn eenden, ganzen, adelaars, zwaluwen, libellen en vlinders. Een zeer mooi meer landschap met bergen op de achtergrond, bedekt met sneeuw en hemel met de kleuren van de zonsondergang. Met deze screensaver krijg je een heel ecosysteem waarin er alleen maar vrede, rust en stilte.

Verschillende landschappen van huizen op het platteland en de natuur. Blokhutten in de natuur, omringd door dieren. De meren zijn zeer vaak landschappen waar mensen willen wonen, hebben we een mooie scène van een natuurlijke omgeving. We zien de vogels vliegen in de lucht en in het water zwemmen. De oppervlakte van het meer is een zeer kalm water, waarin we zien weerspiegeld hemel. De bergen in de verte worden weerspiegeld als een spiegel op het oppervlak van het water. De zon gaat onder in de wolken zodat we een aantal mooie kleuren in de lucht. Als een meer wordt gezien als een systeem die in zijn natuurlijke omgeving, dan kunnen we noemen het ecosysteem van een meer.. Download de schermbeveiliging van Dieren in het meer te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Dieren, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Dieren, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 69 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 8 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2010-10-19 19:10:06, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Dieren. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Dieren in het meer van Dieren om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
8

Waardering gebaseerd van 20895 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 69 keer
TERUG
5
5 van 10 - 1 stemmen
No. 1019 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1815 keer

Deze grappige miereneter is porren een stok in een mierenhoop voor mieren of termieten uit en opslaan als in dit leuke gratis screensaver. Het is erg grappig om de inzet van de miereneter zien, gekleed in een blauw shirt, en met zijn tong uit met een blik van concentratie. Hoewel normaal miereneters gebruiken hun slurf om hun prooi te trekken in mierenhoop en termietenheuvels, heeft dit besloten om een ​​stok te gebruiken met slechte resultaten.

7
7 van 10 - 14 stemmen
No. 986 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1886 keer

Een mooie screensaver van een kikker kwaken op een lelieblad drijvend op een vijver. Deze kikker opgeblazen zijn lichaam voor een opvallend geluid. Op het golvende oppervlak van de vijver, dit amfibie sympathiek is erg rustig. Wilt u uw eigen vijver kikker op je computer? Dus download het nu, en je kunt ook delen op sociale netwerken, zodat anderen van je vrienden uit om het te installeren. Het is helemaal gratis! Als je van kikkers en amfibieën in het algemeen, zeker genieten van een veel met deze screensaver.