Panda beren

Dieren Schermbeveiliging : panda beren

Panda beren schermbeveiliging

Geanimeerde panda beren schermbeveiliging

Panda beren Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Panda beren zijn een van de meest tedere zoek zoogdieren, omdat ze je herinneren aan een teddybeer. Ze zijn schattig, rond en zacht. Ze zijn gemakkelijk te onderscheiden door hun grote opvallende zwarte vlekken rond de ogen, over de oren en over hun lichaam. Deze screensaver is gevuld met beelden van hoge kwaliteit van panda's in hun natuurlijke habitat. Ze hebben het lichaam bedekt met zwart en wit haar. Aan alle mensen houden van deze dieren, als ze een schattige look. Als je het leuk vond, deel het met je vrienden over de meest bekende sociale netwerken!

Deze beren verschijnen als een nationaal symbool van China minstens zo vaak als de draak. Ze zijn ook bekend als reuzenpanda's en panda's. Ze voeden zich voornamelijk met bamboe, maar ook eet noten, vis, vlees en insecten. Ze zijn met uitsterven bedreigd, dus we moeten extra voorzichtig zijn en zorg voor hen. De panda is een verlegen en rustig dier. Het is inheems in Zuid-centraal China en werd ontdekt door het jaar 1869. Afbeeldingen van panda's eten bamboe, slapen of spelen.. Download de schermbeveiliging van Panda beren te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Dieren, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Dieren, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 71 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 9 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2010-10-28 10:10:02, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Dieren. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Panda beren van Dieren om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
9

Waardering gebaseerd van 2814 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 71 keer
TERUG
7
7 van 10 - 3 stemmen
No. 868 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2846 keer

Met deze gratis screensaver, zult u een vriendelijke eekhoorn omgeven door veel eikels hebben, vallen in het hoofd. De eekhoorn lijkt erg verlegen, alsof ze je leuk. Niet eens beseffen dat een eikel valt van boven en slaat hem recht in het hoofd. De achtergrond is kleurrijk en vrolijk, met lange groene bomen, heldere blauwe lucht en groen gras. Eekhoorns zijn zeer schuwe dieren die in het bos wonen door de bomen. Maar deze kleine vriend houdt van mensen en nodigt u uit om het te downloaden naar uw monitor.

6
6 van 10 - 4 stemmen
No. 1260 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1591 keer

Hou je van honden? Die hond zal van je houden zelfs nog meer, want het is een genereus hond. Deze hond heeft een berg van geschenk-pakketten voor u. We weten allemaal dat deze huisdieren of huisdieren zijn genereus in het geven van ons houden, dit ook wil dat wij een aantal leuke cadeautjes ga je het geschenk verpakkingen accepteren?