Piraat kat

Dieren Schermbeveiliging : piraat kat

Piraat kat schermbeveiliging

Geanimeerde piraat kat schermbeveiliging

Piraat kat Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

In deze screensaver avontuur verhalen worden gemengd met dieren, en kunnen we een mooie piraat kat zien. Deze dappere kat is gekleed met alle kenmerken van de beste piraten, als een ooglapje, een haak, een riem met een gesp, een scherp zwaard en een typische Privateer hoed. Deze zeerover kat wacht in de haven voor zijn bemanning te beginnen aan een nieuw avontuur in de grote successen van de literatuur van avontuur en piraterij. Op de achtergrond zien we de leveringen weggestopt in dozen en vaten zien.

De verhalen van piraten zijn op grote schaal gebruikt in de literatuur van de exploratie en avontuur films in het topic. Ze verschijnen spannende achtervolgingen, hetzij in koetsen, boten of te paard, en geweldige gevechten tussen schepen, die allemaal hun wapens gebruikt om te proberen om het schip van zijn tegenstanders zinken. Deze kat brengt een dosis humor aan deze avonturen, want het heeft een zeer grappige jurk ziet eruit als een echte piraat. De animatie van deze screensaver heeft een kinderlijke stijl, zodat alle kinderen kunnen genieten en de kinderen kunnen je bureaublad personaliseren met dit leuke karakter. Omdat katten zijn een van de meest populaire huisdieren in de wereld, zeker van zijn dat dit product zal beroep doen op veel mensen. Als u wilt een vleugje humor aan uw computer, met deze video die je kunt doen met een kwaliteit product dat beschermt de LED- pixels en uw computerscherm. Denk het niet, het is volledig gratis!. Download de schermbeveiliging van Piraat kat te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Dieren, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Dieren, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 88 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2014-05-16 09:05:18, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Dieren. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Piraat kat van Dieren om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 35 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 88 keer
TERUG
7
7 van 10 - 9 stemmen
No. 1175 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1715 keer

Deze hond jonge van het ras Pug speelt met een rode bal in deze gratis hond schermbeveiliging. Het licht omringt de kamer door een raam op het plafond en de hond jonge speelt met zijn favoriete bal. De hond lijkt niet te gemakkelijk beslissen of de bal te gooien, dus hij kijkt ernaar zonder te weten wat te doen. Wel is duidelijk dat het een schattig en mooie hond pup die elke hondenliefhebber zal willen.

5
5 van 10 - 1092 stemmen
No. 295 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 8170 keer

Als u uiteindelijk besluit om deze gratis screensaver downloaden, moet u gewaarschuwd ... Uw scherm is niet in brand! Deze realistische screensaver heeft een achtergrond van rook, en op de top van het is een zwevende draak zijn vleugels spreidt, terwijl staande in een grote kolom van vlammen. Een grote vlam omhult de hele scène. Als je van draken, moet u deze screensaver downloaden om warmte toe te voegen aan uw bureaublad als het te saai! Ook, vergeet dan niet om het te delen op de sociale netwerken je de beste wilt!