Slapende puppy

Dieren Schermbeveiliging : slapende puppy

Slapende puppy schermbeveiliging

Geanimeerde slapende puppy schermbeveiliging

Slapende puppy Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Deze kleine hond puppy is in slaap gevallen in een mand, en je kunt zien ademhaling rustig terwijl droomt. Wanneer honden zijn erg klein, ze besteden een groot deel van de dag te slapen. De rest van de dag zijn ze altijd spelen, en ze zijn erg ondeugend en onhandelbaar. Ze besteden veel energie en dit is omdat ze kunnen overal slapen, want dit kleine puppy die je kunt hebben in je screen protector. Als je een dierenvriend, vooral van dit populaire huisdier, nu kun je altijd zien op het scherm van uw computer. Een animatie met veel tederheid die grote rust en stilte uitstraalt.

Honden worden niet langer beschouwd als puppies als ze weer zes tot twaalf maanden. Op die leeftijd is wanneer hun puberteit begint. De pups uit een nest veel plezier spelen met elkaar, en tussen de games zijn onderzoek en het ontdekken van de wereld om hen heen. Als ze klein zijn, pups hebben veel energie en zijn daarom zo zenuwachtig, omdat zij de behoefte voelen om al die extra energie te besteden. Tijdens zijn vroege leven is de beste tijd om de opleiding en training van een hond beginnen, omdat hun leren veel sneller en gemakkelijker zal zijn. Als een hond niet goed opgeleid van puppy stadium, kan hij slechte gewoonten die gedragsproblemen die moeilijk te corrigeren zijn kan worden maken. Maar als je je hond te behandelen met liefde en discipline vanaf het begin, zal uw schattige puppy je beste vriend geworden. Honden zijn de meest populaire huisdier in de wereld.. Download de schermbeveiliging van Slapende puppy te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Dieren, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Dieren, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 88 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 8 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2014-08-04 09:08:43, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Dieren. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Slapende puppy van Dieren om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
8

Waardering gebaseerd van 434 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 88 keer
TERUG
5
5 van 10 - 1093 stemmen
No. 295 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 8581 keer

Als u uiteindelijk besluit om deze gratis screensaver downloaden, moet u gewaarschuwd ... Uw scherm is niet in brand! Deze realistische screensaver heeft een achtergrond van rook, en op de top van het is een zwevende draak zijn vleugels spreidt, terwijl staande in een grote kolom van vlammen. Een grote vlam omhult de hele scène. Als je van draken, moet u deze screensaver downloaden om warmte toe te voegen aan uw bureaublad als het te saai! Ook, vergeet dan niet om het te delen op de sociale netwerken je de beste wilt!

8
8 van 10 - 2592 stemmen
No. 127 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 16334 keer

Dit is een geweldige screensaver van een verzameling foto's van wilde dieren in hun natuurlijke habitat. Dat geldt ook voor olifanten, koala's, bevers, rendieren, cheeta's, enz. .. Alle soorten wilde dieren, groot en klein, carnivoor en herbivoor, warmbloedig en koelbloedig, hier, op het scherm van uw computer. Je hoeft niet om overal te gaan, deze prachtige beelden zullen u vervoeren naar een natuurlijke habitat en rustige plek. Dit vrije screensaver is gemaakt voor liefhebbers van natuur en wilde dieren.