Soorten vlinders

Dieren Schermbeveiliging : soorten vlinders

Soorten vlinders schermbeveiliging

Geanimeerde soorten vlinders schermbeveiliging

Soorten vlinders Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Met deze gratis screensaver heb je een kans om de schoonheid van de natuur dat deze verschillende soorten vlinders op uw bureaublad te vertegenwoordigen genieten. Kijk als veel vlinders vul uw scherm met veel vreugde. De overgang van de beelden van vlinders zijn allerlei kleuren. Elk soorten van deze insecten heeft verschillende kleuren en patronen op hun vleugels. Download nu en geniet van deze fascinerende de vlinders op uw bureaublad en, als je ze leuk vond, ga je gang en delen op uw favoriete sociale netwerken. Als uw vrienden delen dezelfde wil als u, dan zullen ze zeker worden toegejuicht.

Wist u dat vlinders kunnen van tal van maten, van een achtste van een inch tot een enorme bijna 12 centimeter? De meest voorkomende vlinder grootte is degene die zijn zo groot als een bloem, net als in deze screensaver. Geniet van de schoonheid en de pracht van deze prachtige dieren op uw scherm. Geniet van de charmante sfeer betekent dat deze vlinders gemaakt op uw bureaublad. De schoonheid van verschillende soorten kleuren. Zien hoeveel verschillende mooie vlinders vullen het scherm terwijl het beeld overgang is vol van alle soorten kleuren. Download nu en geniet van deze geweldige vlinders op uw bureaublad, en als je het leuk vond, delen op sociale netwerken. Als uw vrienden delen dezelfde interesses als jij, dan zal je zeker waarderen. Deze vliegende kleine dieren behoren tot de mooiste voorbeelden van de schoonheid van de natuurlijke omgeving. Ze zijn te vinden in de tuinen en velden over de hele wereld.. Download de schermbeveiliging van Soorten vlinders te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Dieren, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Dieren, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 75 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2010-10-27 16:10:20, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Dieren. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Soorten vlinders van Dieren om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 2324 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 75 keer
TERUG
7
7 van 10 - 136 stemmen
No. 654 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 4030 keer

In deze gratis 3D geanimeerde screensaver, zult u op uw pc-scherm een gelukkige aap liggend op een boomtak met zijn poten en staart opknoping terwijl klopte haar buik en sterk lachend. De boom waar hij verblijft is onderdeel van een groot en rustig jungle. Er zijn ongeveer 260 bekende levende soorten apen. Velen zijn boom, wat betekent dat ze in de bomen leven, maar er zijn ook enkele soorten die voornamelijk leven op de grond, zoals bavianen. Als je van deze screensaver, aarzel dan niet om het te delen met je vrienden op de beste sociale netwerken!

7
7 van 10 - 605 stemmen
No. 288 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 7919 keer

Foto's van enkele van de zeedieren meest spectaculaire van de zee. Deze gratis screensaver is een mooie slideshow van zeer koele foto's van de fauna onder de zee, mariene biologie. Dit zijn foto's van mooie tropische en kleur vissen, inktvissen, octopussen, kwallen, inktvissen... enz. Kortom, diverse soorten van de mariene biologie op uw pc-scherm. Download deze screensaver op uw pc-monitor te zetten in een oceaan. Als je het leuk vond, vergeet dan niet om het te delen op elk sociaal netwerk je kan!